Eredményhirdetés

Szerdán 100 szavas írástechnikai játékot játszottunk. Ezúttal egy ember és egy tengeri szörny romantikus jelenetét kellett megírni, ami már önmagában izgalmas kihívás, azonban még egy kitételt adtunk a feladathoz: az embert meg kellett fosztani valamelyik érzékszervétől.

Egy romantikus jelenetben nemcsak a látás, hanem más érzékek is fontos szerepet kaphatnak: a hangok, szagok, bőrérzetek segíthetnek közelebb hozni az olvasót a történethez. Így aztán különösen érdekes feladat, ha éppen ezek közül az eszközök közül veszünk el egyet.

Sok izgalmas megoldást kaptunk. Nagyon tetszett Viktória mitológiai alapokra épülő története; Fibi György Patrik viking világa; Zsazsi bajban segítséget nyújtó, romantikus képe; Manyi 73 egyedi lénye; Agatha Keyguard fiúsellője.

A győztes pedig Tiszlavicz Marcsi szövege lett:

Amikor a bőröm már tűzpiros, megeresztem a hideg vizet is. Sötét massza préselődik ki a csőből. Ma is eljött! Elterül az ölemben, lassan felveszi igazi alakját, boldogan hagyom, hogy rám tekeredjen. Napsárga szeme foglyul ejt. Remegek a vágytól. Alga illatú és sós ízű a szája, lassan csókol, minden mozdulata felkorbácsolja a szenvedélyem. Halk ígéreteket duruzsol a fülembe az óceán mélyen zengő hangján, kapaszkodom belé, testem elernyed. Csápjaival körbeteker, elhiszem, hogy ezer szájjal csókol mindenhol. Vörös körök jelzik, ahol egyik karja araszol fölfelé a lábamon. Egy helyen felszakad a bőröm, vér serken, de ő is tudja, hogy semmit sem érzek.

Gratulálunk!

Marcsi, kérlek, küldd el egy novellád vagy (kis)regényed első 10 ezer leütését a
[email protected] címre,
és hamarosan felkerül az oldalra a szerkesztés 🙂

Mindenkinek köszönjük szépen a játékot, jövünk majd még újabb 100 szavas játékkal. Gratulálunk!

VN:F [1.9.21_1169]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
6 hozzászólás Szólj hozzá
  1. Szìvből gratulàlok a nyertesnek, valóban érzékletes, szép alkotàs, ügyesen hasznàlva a jàték kereteit ( érzékszervi nélkülözése). Köszönöm a jàtékot, nagyon élveztem. Figyelek ezentúl, mikor lesz még ilyen.

  2. Gratulálok Marcsinak és a kiemelteknek (különösen Fibi György Patriknak, nagyon bejött a vikinges szösszenet)!:)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük