Őszi megjelenések

Őszi megjelenések

Itt az ősz, sorra jelennek meg a kiadó magyar szerzőinek új művei. Nézd végig, milyen regényekre és mesekönyvekre érdemes várnod, mit lesz jó beszerezni a karácsonyfa alá, születésnapra, meglepni magadat vagy barátokat, testvéreket!

 

Bakti Viktor: Integrálva (Hard Selection sorozat)

Bakti Viktor regénye 2066 nyarán játszódik Philadelphiában. A több szálon futó, izgalmas sci-fi az V. Aranymosás pályázat egyik nyertese.

A szerző Facebook oldala

 

V. K. Bellone: Meridia trilógia 1. – Felvont vitorlák (Hard Selection sorozat)

A VI. Aranymosás nyertes regénye egy izgalmas fantasy történet, ahol egy letűnt civilizáció romjain épült ki új kultúra. Az ősök rejtélyes ereklyéket és egy szunnyadó háborút hagytak az utódokra.

A szerző Facebook oldala

 

Bessenyei Gábor: Az Olimposz legyőzése 3. – A háború lelke (Cool Selection sorozat)

Bessenyei Gábor ifjúsági sorozatának harmadik részében Marcell, Erik és Adria folytatja a különleges kalandokat az ókori Görögországban, ismert istenekkel és hősökkel találkoznak, és most már minden titkot felgöngyölítenek

A szerző Facebook oldala

 

Benina: A túlélés szabályai (Rubin Pöttyös / Rázós Könyvek)

Benina új regényének főhőseit üldözi a múlt. Egyikük nem tud megszabadulni kegyetlen kínzóitól, a másik nem akar szembenézni korábbi tetteivel. Vajon tudnak majd nyitni egymás felé?

A szerző Facebook oldala

 

Deme László: Orsi és a tankok (Olvasni jó sorozat)

Deme László új mesekönyve hol tréfásan, hol izgalmasan, hol meghatóan mutatja be 1956 eseményeit, tanulságos szórakozást nyújtva kicsiknek és nagyoknak.

Várható megjelenés: október közepe

 

Ecsédi Orsolya: Cirrus a Tűzfalon (Cool Selection sorozat)

Ecsédi Orsolya különleges meséje az V. Aranymosáson bukkant fel. Cirrus, a számítógépes vírus különleges képessége miatt kilóg a társai közül, mígnem felfigyelnek arra, hogy talán éppen ő segíthet megnyerni a Tűzfal áttöréséért folytatott háborút.

 

Fekete Judit: Az őrület határán. Kálmán Lili munkanélküli naplója (Arany Pöttyös sorozat)

Fekete Judit regényének főhőse, Lili hirtelen munkanélküli lesz. Az ő hol szomorkás, hol kacagtató története lelket feltöltő olvasmány mindazoknak, akik épp hasonló cipőben járnak, vagy már valaha voltak munkanélküliek. (Esetleg lesznek.)

Kattints ide és rendeld meg a könyvet

A szerző Facebook oldala

Interjúnk a szerzővel

 

Eszes Rita: Illangók (Vörös Pöttyös sorozat)

Az V. Aranymosás Public Star kötete Erdélybe kalauzolja el az olvasót, ahol Mark és Patrick hihetetlen kalandokba keveredik két különleges, magát illangónak nevezű lány vezetésével.

Várható megjelenés: október vége

A szerző Facebook oldala

 

Greff Magdi: Húzós szerelem (Vörös Pöttyös sorozat)

Különleges regény a sportról és a szerelemről. Greff Magdi történetének főhőse kajakozik, és sportösztöndíjjal szeretne bejutni az egyetemre. A nyolcvanas években játszódó regény egyszerre mesél hitelesen a szocialista Magyarországról, és szólítja meg fiatalos hangon a mai olvasókat.

A szerző Facebook oldala

 

Istók Anna: Éhes felhő a napot (Arany Pöttyös sorozat)

Istók Anna regénye az V. Aranymosáson bukkant fel. Lírai hangvételű, szép történet egy lányról, aki két év után tér vissza Magyarországra, igyekszik rendezni a kapcsolatát a családtagjaival, és közben saját útját keresi.

A szerző Facebook oldala

 

Kántor Kata: Tolvajtempó (Olvasni jó sorozat)

Nózi újra nyomoz! A szuper szaglású rendőrkutya és Huszár őrmester visszatér, hogy ezúttal egy sorozatos betörést göngyölítsenek fel. Kedvenc kutyacsapatunk új tagokkal bővül, kalandban és izgalomban most sincs  hiány.

A szerző Facebook oldala

 

Lovranits Júlia: A tündérkapu titka (mesekönyv)

Lovranits Júlia új történetében a nyolcéves, álmodozó Boróka különleges küldetést kap: egy elátkozott tündérhercegnő az ő segítségével juthat vissza az otthonába. Egy mese gyerekeknek és gyermeklelkű felnőtteknek, akik nem félnek meglátni a hétköznapiban is a csodát.

A szerző facebook oldala

 

Lylia Bloom: Ne mondd, hogy szeretsz (Vörös Pöttyös sorozat)

Zora nem akar barátokat, Dominik olyan barátokat szeretne, akik végre őrá kíváncsiak. A két fiatal egy osztályba jár, mégis egy tetoválószalonban kezdenek először beszélgetni. Lylia Bloom új regényében két magányos fiatal keresi az egymás felé vezető utat.

A szerző Facebook oldala

 

Novák Vica: Minka és a felhőfoltozók (mesekönyv)

Novák Vica meséje az V. Aranymosás pályázaton bukkant fel. Minka szobájába a nyári szünet végén egy különleges figura érkezik, hogy kalandok és próbák egész során vezesse végig főhősünket és az olvasót.

A szerző Facebook oldala

 

Rácz-Stefán Tibor: Mikrofonpróba (Vörös Pöttyös sorozat)

Rácz-Stefán Tibor új regénye egy vidéki, bentlakásos iskolába kalauzol. Öt fiatal szemszögén keresztül bontakozik ki a történet, ahol központi szerepet kap a zene, a barátság és az összetartás. A regényben felbukkannak a Fogadj el!-ből ismerős szereplők is.

Kattints ide és rendeld meg a könyvet

A szerző Facebook oldala

 

Róbert Katalin  Szelídíts meg! (Vörös Pöttyös sorozat)

Róbert Katalin ifjúsági regényében visszaköszön A kis herceg, de ízig-vérig mai történetet kap az olvasó. Róka és Kisherceg meséje új köntösben jelenik meg. Érzelemdús, izgalmas, elgondolkodtató alkotás barátságról, bizalomról, megszelídítésről.

Kattints ide és rendeld meg a könyvet

A szerző Facebook oldala

 

Tavi Kata: Sulijegyzetek 4. – Szívkeringő (Vörös Pöttyös sorozat)

Tavi Kata népszerű sorozatának zárókötetében Lilla és barátai tizenkettedikesek lesznek. A pályaválasztás, a szalagavató és az érettségi izgalmai mellett sokszor nehéz próbák elé kerülnek a barátságaik és szerelmeik is.

A szerző Facebook oldala

 

Érints meg! antológia (Vörös Pöttyös sorozat)

A Könyvmolyképző Kiadó nyílt novellapályázatának nyertes pályaműveiből összeállított antológia sokszínű, valós és fantasy történeteken keresztül járja körül a szerelem és a vágy tematikáját. A kötetben frissen debütáló szerzők mellett a kiadó népszerű íróitól is olvashatók novellák.

Várható megjelenés: december

 

Előkészületben: további két kötet, hamarosan hírt adunk azokról is 😉

*

*

VN:F [1.9.21_1169]
Rating: 10.0/10 (6 votes cast)

Leave a Comment