Szerkesztés

Nemrég 100 szavas játékot játszottunk, ahol egy kerek történetet kellett csupán 100 szóban elmesélni. A nyertes Kun Csilla lett, aki Kísértet gazdát keres című regényének elejét küldte el nekünk.

A szöveget ezúttal Póczek Csilla szerkesztette meg.
Kattints ide, és olvasd el a szerkesztést!

A nyertesnek köszönjük szépen az izgalmasan induló szöveget! Ha bármilyen kérdés felmerülne a szerkesztéssel kapcsolatban, írjátok meg kommentben, és Csilla válaszol majd 🙂

Hamarosan újabb 100 szavas játékkal jövünk 😉

*

VN:F [1.9.21_1169]
Rating: 9.7/10 (3 votes cast)
2 hozzászólás Szólj hozzá
 1. Kedves Csilla!

  Köszönöm a szerkesztést. Végig fogom gondolni, hová helyezhetném át Gréta külsejének leírását, illetve a lakással/apjával kapcsolatos körülményeket. Gréta álmodozó, kislányos személyisége szándékos, a történet során fejlődni fog a karakter.
  Még egyszer köszönöm az észrevételeket.

  Csilla

 2. Kedves Csilla! 🙂

  Örülök, ha tudtam segíteni a szerkesztéssel.
  Ha Grétát eleve kislányosnak és álmodozónak szántad, akkor az irány megfelelő, az arányokra viszont érdemes odafigyelni a karakter kidolgozásával és bemutatásával kapcsolatban, hogy ne ess Grétával túlzásokba, hanem megőrződjön a határ kislányos és gyermeteg, álmodozó és valóságtól elrugaszkodott között. Nem fog súlytalannak érződni a karakter és a helyzet, amit bemutattál, ha maga Gréta sem bagatellizál el minden problémát, ha legalább néhány kérdésben fél lábbal a földön áll, és ténylegesen átéli, átérzi, ami vele történik, nem csak keresztüllebeg az eseményeken, mintha egyik se számítana igazán.
  Ha látszik, hogy őt érdekli, mi van és mi lesz vele, akkor mások – az olvasók – kíváncsiságát is könnyebben felkeltheti ez iránt.

  További sok sikert kívánok az íráshoz! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük