Indul a visszaszámlálás…

Izgalmas pillanatok következnek; ma van a VII. Aranymosás Irodalmi Válogató leadási határideje, azaz ma még várjuk a leveleket, majd hamarosan megkezdik az előszűrők a beérkezett pályaművek feldolgozását.

Január 15-én éjfélig fogadjuk az új kéziratokat mindazoktól, akik részt szeretnének venni az idei év Aranymosás pályázatán. Már most is több mint 200 regény várja, hogy a kollégák megkezdjék az előszűrést, de tapasztalataink alapján sokan az utolsó órákig csiszolgatják a művet, mielőtt átadnák. De lassan ideje elengedni a regény kezét, és hagyni, hogy elinduljon a saját útján 🙂

*

Ha ma fogod elküldeni a kéziratodat, ne felejtsd el ellenőrizni, hogy mindent csatoltál-e. Az érvényes pályázathoz a következők szükségesek:
– Kérjük a teljes kéziratot csatolni, a file neve a mű pontos címe legyen (pl. Mai mesék.doc).
– Kérjük a mű konfliktusvázlatát csatolni max. 2 oldal terjedelemben. (Bővebben a link után)
– Kérünk mellé egy adatlapot csatolni. (Bővebben a link után)
A cím, ahová várjuk a jelentkezéseket: konyvmolykepzopalyazat@gmail.com
A három anyagot mindenképpen csatolt fájl formájában várjuk, nem megosztott dokumentumként.
Határidő: 2018. január 15. (éjfél)

Akkor lehetsz biztos abban, hogy a pályaműved megérkezett, ha kapsz egy automatikus válaszlevelet a fenti címről. Amennyiben megkaptad a választ, elégedetten hátradőlhetsz, amennyiben nem érkezik válasz, érdemes lehet érdeklődni mondjuk a Facebook oldalunkon, hogy megjött-e a pályázat.

*

Hiába hetedik pályázat, mi idén is izgatottan és kíváncsian várjuk, milyen kéziratokat kapunk, reméljük, hogy megleptek minket néhány nagyon különleges hanggal, letehetetlen történettel, izgalmas világgal, ami hamarosan a könyvesboltok polcaira kerülhet.

Nagyon sok sikert, rengeteg erőt a várakozáshoz, jó olvasmányélményeket és szuper visszajelzéseket kívánunk mindenkinek!

*

Üdvözlettel,
az Aranymosás csapata

*

VN:F [1.9.21_1169]
Rating: 9.5/10 (13 votes cast)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük