Imádok olvasni – márciusi nyertes

A VII. Aranymosás Irodalmi Válogató keretében játékot hirdetünk azoknak az olvasóknak, akik követik velünk a pályázat nyilvános szakaszát.

A feladat egyszerű: le kell írni a benyomásokat a kikerült szövegekről ezzel segítve az írót, hogy olvasói szemmel lássa a meséjét, regényét.

*

Az e havi játékban a márciusi részletek szerepeltek, tehát mindazok közül, akik valamelyik márciusban felkerült regényrészletet véleményezték, kisorsoltunk egy szerencsést, aki nem más mint:

Sz. Réka
Gratulálunk és köszönjük neked a véleményeket!

*

Nyeremény:

Ha író vagy, akkor szerkesztést nyertél. Azaz egy műved első 10 ezer karakterét megnézi egy profi szerkesztő, és véleményt ad, segítve az írói fejlődésedet.

Ha nem író vagy, hanem lelkes olvasó, akkor becserélheted a lehetőséget a pályázatot felügyelő szerkesztők könyveire, azaz egy általad választott Róbert Katalin vagy On Sai regényre.

Kérlek, írj üzenetet a konyvmolykepzopalyazat’kukac’gmail.com címre Márciusi nyertes tárggyal, és írd meg nekünk, milyen nyereményt választottál 🙂

Mindenkinek köszönjük az izgalmas beszélgetéseket, továbbra is kíváncsiak vagyunk a véleményetekre. Tartsatok velünk áprilisban is, még izgalmas részletek várnak ránk… 🙂

*

VN:F [1.9.21_1169]
Rating: 10.0/10 (3 votes cast)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük