Imádok olvasni – áprilisi nyertes

A VII. Aranymosás Irodalmi Válogató keretében játékot hirdetünk azoknak az olvasóknak, akik követték velünk a pályázat nyilvános szakaszát.

A feladat a következő volt: le kellett írni a benyomásokat a kikerült szövegekről ezzel segítve az írót, hogy olvasói szemmel lássa a meséjét, regényét.

*

Az utolsó havi játékban az áprilisi részletek szerepeltek, tehát mindazok közül, akik valamelyik áprilisban felkerült regényrészletet véleményezték, kisorsoltunk egy szerencsést, aki nem más mint:

F. Zsuzsanna
Gratulálunk és köszönjük neked a véleményeket!

*

Nyeremény:

Ha író vagy, akkor szerkesztést nyertél. Azaz egy műved első 10 ezer karakterét megnézi egy profi szerkesztő, és véleményt ad, segítve az írói fejlődésedet.

Ha nem író vagy, hanem lelkes olvasó, akkor becserélheted a lehetőséget a pályázatot felügyelő szerkesztők könyveire, azaz egy általad választott Róbert Katalin vagy On Sai regényre.

Kérlek, írj üzenetet a konyvmolykepzopalyazat’kukac’gmail.com címre Áprilisi nyertes tárggyal, és írd meg nekünk, milyen nyereményt választottál 🙂

Mindenkinek köszönjük az izgalmas beszélgetéseket, amik kialakultak a pályázat során. A héten íróink könyvfesztiváli élményeiről olvashattok, május során pedig játékok, novellák várnak még rátok 🙂

*

VN:R_U [1.9.21_1169]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
2 hozzászólás Szólj hozzá
  1. Köszönöm szépen! Nagyon örülök neki! Nagyszerű élmény volt a kikerült részeket olvasni, több is nagyon tetszett és szívesen olvastam volna őket tovább! Mindenkinek gratulálok, akinek kikerült részlete, a két továbbjutó szerzőnek pedig külön is. Sok sikert kívánok mindenkinek a továbbiakban!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük