Eredményhirdetés

Újra 100 szavas játékot játszottunk, mégpedig a Young Adult és New Adult regény-író kurzusok (melyeknek a jelentkezési határidejét meghosszabbítottuk most vasárnap éjfélig) örömére egy olyat, ahol a szereplők első találkozását kellett megmutatni. Nem biztos, hogy az ember első látásra beleszeret majdani párjába (sőt, legtöbben nem szeretnek első látásra bele), de mégis valamilyen zsigeri, ösztönös módon vonzódhat hozzá. Íróként pedig az a dolgunk, hogy ezt akár finom atmoszférateremtő eszközökkel, akár öntudatlan reakciókkal előkészítsük. Ezek egy része lehet testérzet (de itt nem mindig a szívdobogás, borzongás lehet a leghatásosabb), vagy akár érzékszervi benyomás (a másik hangja, illata), vagy tényleg leírás. Ezekkel az eszközökkel a fenti kurzusok mellett a Romantikus atmoszférateremtő kurzuson is foglalkozunk, éppen azért, mert igazán szép (és nem gyakran használt) megoldásokat lehet írni, ha az ember tudatosította az eszközöket.

A mostani játék után a szerkesztőség összedugta a fejét, kedvenceket kerestünk, és nagyon szerettük Tessa R. Lambrick párbeszédének könnyedségét; Ancsi történetében a helyzetet, a további konfliktus ígéretét a hazugsággal és a jó kis „ciki-szitut”, amit kitalált; Arbi Herds könnyed, NA-s hangulatú jelenetét; A. Keyguard illatra épülő vonzalmát; Szofja újratalálkozását és Harka Sára macskás, játékos találkozását.

A nyertes pedig végül Fiona Martes lett:
– Mit akarsz? – kérdezte az ágyon ülő félmeztelen férfi.
A futárnak álcázott királylány összerezzent, ahogy a tekintetük összeakadt. Ez nem az az öreg kapitány volt, akit keresett. A legszívesebben kihátrált volna a sátorból.
A katona karba font karjai kiemelték az izmos mellkasát. Zorna zavartan nézett félre, nem férfiakat mustrálni jött ide. Meg kell találnia a kapitányt, az egyetlen embert birodalomban, aki segíthet megmenteni a megmaradt családját, attól a rohadt vérátoktól.
– A kapitányt keresem! – jelentett ki szánalmasan elmélyített hangon.
– Melyiket? – húzta el a száját a férfi. Egyetlen udvarhölgy sem nevezte volna helyesnek. Zorna, mégis elvörösödött.
– Miért több is van? – pislogott.

Gratulálunk! Kérlek, küldd el a hét végéig egy novellád vagy (kis)regényed első 10 ezer leütését a
konyvmolykepzopalyazat@gmail.com
címre, és hamarosan felkerül az oldalra a szerkesztés.

Nagyon köszönjük nektek, hogy velünk játszottatok, és ilyen sokféle izgalmas első találkozást hoztatok <3

VN:F [1.9.21_1169]
Rating: 7.0/10 (6 votes cast)
5 hozzászólás Szólj hozzá
  1. Sziasztok!
    Köszönöm a kiemelést és szintén gratulálok a győztesnek, illetve a többi kiemeltnek! ^^
    Kíváncsian várom a Látványpékséget! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük