Áttekintő

Az Aranymosás mese- és regénypályázatban még lektorálásra váró művek:

Sávok és csillagok között, Vámpírok márpedig, Himnusz az élet, Fogjunk griffet!, Sárkánylelkek, Széllel szemben,  Viharpárduc, Mese re-habbal, Ékes lelkek, Faygates

A habvár negatív lektori jelentést kapott.

Az Árnyból az angyal pozitív lektori jelentést kapott.

*

Eddig két pozitív lektori véleményt kapott: Marcsi meséi, A napszemű Pippa Kenn, Mese a kis piros autóról (Mesék fiúknak)

Egy pozitív lektori vélemény: Vámpírhoroszkóp, A varjasboszorka, Zenés mesék, Mi a manó?!

Egy pozitív, egy negatív lektori véleményt kapott: Törtetők, Feledékeny János (Mesék fiúknak)

E-bookra javasolva: Ítéletidő, Rézszínű Hold

*

A lektorok alapvetően a papírkiadást mérlegelik, de a pályázat végén javaslatot tesznek arra is, mely műveket javasolják e-booknak. A megjelenésekről és formájukról (papír vagy e-book) Katona Ildikó kiadóvezető dönt. A döntés eltérhet a lektorok javaslatától.

*

A pályázat március negyedikén, vasárnap lezárul. Utána a háttérben folyik a munka; azok a művek, melyek egy lektori véleményt kaptak, megkapják a másodikat is, illetve a főnöki döntést. Az oldalon majd hírül adjuk a végső eredményt. Később a megjelenés útját is nyomon követhetitek.
Az Aranymosás Irodalmi Magazinban március ötödikétől teljes regényeket közlünk le. Elkészítjük az írás első öt oldalának szerkesztett változatát, illetve a végén lektori véleményt adunk.

Eddig kiválasztott művek: Mai mesék Erdélyből, Kristályszép

Alkalmanként novellákat is leközlünk. Havi egy írástechnikai játékra is számíthattok, illetve folytatjuk az írástechnikai cikksorozatot.

 

(Varga Bea)

 

8 hozzászólás Szólj hozzá
 1. Hát most meg kell keresnem az államat valahol itt a számítógép alatt…
  De tényleg, annyira nem bíztam benne… Már a hozzászólást is megfogalmaztam magamban, készülve a negatív lektori jelentésre.
  Nagyon örülök, és köszönöm. A lehetőséget és a gratulációkat is!
  Eddig még azt sem sikerült elérnem sehol, hogy elolvassák a beküldött kéziratomat!
  Megyek, megmondom anyának! 🙂

  d*.*b

 2. Köszönöm az áttekintést, örülök annak, ami (aki) átment és sajnálom, akinek most nem sikerült. Ezek szerint még várjunk türelemmel, mi maradékok…
  Hát, akármi lesz, nem bántam meg, hogy itt voltam, de azért jó volna már valamit tudni, nehéz így a végén üldögélni. Úgy érzem magam, mint a százlábú utolsó pár lába.

 3. Szilvia, ez szép mondat volt.
  Tudom, hogy ez nehéz, és idegőrlő hét elé néztek. De ne feledjétek, ősszel újra lesz pályázat, és reméljük, minden évben.
  Fejlődni kell. Aki igazán jól ír, az megkapja a lehetőséget. Mindannyiunk közös érdeke, hogy jó művek szülessenek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük