Várunk Ifjúsági kurzusunkon

Imádod a történeteket? Nemcsak olvasni, hanem te magad is meséket szősz, kalandokat képzelsz el? Arról álmodozol, hogy egyszer neked is megjelennek a regényeid?

Akkor itt a helyed az Írástudó Íróiskola Ifjúsági kurzusán!

Mire számíthatsz?
– sok hozzád hasonló, írásért, történetekért rajongó csoporttársra
– izgalmas beszélgetésekre
– a könyvkiadás titkainak megismerésére
– írásra, írásra, írásra

„Számomra hatalmas inspirációt jelentett a kurzus. A témák, amikről beszéltünk, érdekfeszítőek voltak. Élveztem, hogy hasonló érdeklődésű emberekkel beszélgethettem, olvashattam az írásaikat. A kiadott anyagokból, cikkekből sokat tanultam, pont, mint a társaim véleményéből.” – Lili (16)

Hogy néz ki a kurzus?

Az oktatás 4 hetén keresztül tart, maximum 15 fő van egy csoportban. Csoportos internetes távoktatásra készülj, így az sem gond, ha vidéken vagy külföldön élsz, ha tanulsz. Lesz egy Facebook csoportotok, ahol elérhetitek egymást.

Hetente kapsz cikket és gyakorlati feladatot, amit úgy osztasz be, ahogy akarod, de a szerkesztő minden hétköznap elérhető, ha kérdezni szeretnél.

Az ifjúsági kurzus oktatója: Kozma Réka szerkesztő az Így neveld a regényedet blog vezetője

 

Ki jelentkezhet?
15–20 év közötti,
szívesen olvasó,
írni is szerető,
fiatalokat várunk erre a kurzusra 🙂

„Számomra egy hihetetlenül nagy lehetőség volt, hogy végre megtudjam, érdemes-e folytatnom az írást, és nem csak hobbiként tekinteni rá. A kurzus végén megtudtam a választ: igen.” – Farkas Petra (17)

Tananyag:

Beszélgetések a hallgatók írásairól, játékos írói feladatok, portyázások az írástechnika világában.

  1. hét – A könyvkiadás világa
  2. hét – Azok a döglött párbeszédek
  3. hét – Mitől élő a leírás?
  4. hét – A dramaturgia diszkrét bája

Az oktató bármilyen kérdésre szívesen felel, ami érdekel téged, legyen az a romantika ábrázolása, a magánkiadás vagy a zombik. Zárásként közös novellaírás (fakultatív).  Amennyiben jó a novella, kikerülhet az Aranymosás Irodalmi Magazin weboldalára.

Ha a kurzus ideje alatt elutazol, akkor is érdemes jelentkezned, mert ilyenkor az oktató előre odaadja a heti cikkeket, írós feladatokat, és később ugyanúgy kijavítja a beadott írásokat.

„Mindig vártam a pillanatot, mikor érkezik az új feladat. Egyből neki is ugrottam, és igyekeztem a legjobbat kihozni magamból. Nevettem, amikor épp egy vicces feladatot kellett megoldani, és sírtam az örömtől, ha jó visszajelzés érkezett a munkáimra. Íróként szerintem ennél jobb érzés nincs.” – Aux Eliza (18)

Szeretnél a részese lenni? Akkor jelentkezz!

Jelentkezési határidő: MEGHOSSZABBÍTVA 2019. március 10. (befizetés: március 20.)
Kurzus időtartama: április 1. – április 28.
A kurzus díja:  30.000 Ft + 27% ÁFA

Jelentkezés módja: írj egy e-mailt a konyvmolykepzopalyazat@gmail.com (tárgy mezőbe írd bele, hogy ifjúsági kurzus), és csatold egy írásod ELEJÉT (prológus nélkül), max 10 ezer karakter terjedelemben.

A jelentkezési határidő után egy héttel visszajelzünk, hogy sikerült-e bekerülni. (A kurzusokra túljelentkezés van, így előfordul, hogy csak egy későbbi csoportba sikerül bejutni.)

Ha bármi kérdésed van, írj, szívesen felelünk neked és a szüleidnek is!

„Mindenkinek ajánlom az Íróiskolát, aki úgy érzi több van benne, mint amit eddig kihozott magából, és azoknak, akik szívesen kísérleteznek újdonságokkal. Nagyon örülök, hogy részt vehettem ezen a négyhetes képzeletbeli kalandsorozaton! Biztos vagyok benne, hogy kreatívabb, bevállalósabb, és gazdagabb lettem általa.” – Anna (18)

Csatlakozz te is a kalandhoz! Jelentkezz már ma kurzusunkra 😉

*

VN:F [1.9.21_1169]
Rating: 10.0/10 (4 votes cast)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük