Új on-line regény indul

Holnaptól új on-line regény indul az oldalon. Adrew Lucas McIlroy (Sipőcz András Lukács) már korábban az Aranymosás regénypályázaton is bemutatkozott az Árnyból az angyal regényével. Később részt vett az Íróiskola alapozó modulján, ahol zárófeladatként megírta az Azok című izgalmas novellát.

Most egy korábbi regényének átírt változatát olvashatjátok. Az Álmokon túl Oliver Ralsonról szól. A fiú egy nagyvárosi, olcsó albérletben lakik, gyorsétteremben dolgozik. Ám amint lehunyja a szemét, egy teljesen más földön, más világban jár. Egy olyan helyen, ahol sárkányok, manók és tündérek élnek, egy világban, ahol a mágia olyan természetes, mint nálunk az elektromosság. Egy világban, melyet sokkal inkább magáénak érez, mint amiben élni kénytelen.

Sokáig úgy tűnik, hogy a fiú látomásai, álmai csupán képzelgések, ám egy napon meghökkentő események veszik kezdetüket.

A ködön túlról, a mágikus átjáróból különös kis csapat érkezik, akik furcsa titkot osztanak meg a fiúval: ő valójában nem ember, hanem egy másik birodalom szülötte, egy nemes család leszármazottja, akire most nagy szükség volna odahaza, Aghar világán.

Ám nem ők az egyetlenek, akik a fiú nyomában járnak.

Miután többször is életveszélybe kerül, Oliver elfogadja társai segítségét, és együtt áthajóznak a mágikus tükörkapun keresztül. Odaát hihetetlen, mégis ismerős világ vár a fiúra, és rengeteg felfedezésre váró titok. Ám azon túl, hogy a fiúnak meg kell találnia önmagát és elvesztett emlékeit, egy sokkalta hatalmasabb kihívás is vár rá: Aghar birodalmában szörnyű háború dúl, melynek kimenetele akár az emberek világára is hatással lehet.

Holnap kerül ki az első részlet, fogadjátok szeretettel.

 

 

VN:F [1.9.21_1169]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük