Új év, új élet, új tehetségkutatás

Köszönjük szépen minden kedves pályázónak a beküldött írásokat. Kereken 300 e-mail jött a pályázati címre, de ez még nem a feldolgozott adat, valószínűleg vannak benne pótlások, szinopszisok elfelejtése, és más hasonlók.

A feldolgozás január 5-től indul el, és ezzel megkezdődik a negyedik Aranymosás pályázat előszűrési szakasza. Február körül lesznek kész az előszűrők, és mindenkit kiértesítünk, hogy az írás továbbjutott-e a második szakaszba.

Addig is boldog új évet kívánunk és sok jó könyvet!

Köszönjük, hogy idén is velünk tartotok. 🙂

 

A Könyvmolyképző kiadó Aranymosás csapata

VN:R_U [1.9.21_1169]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
13 hozzászólás Szólj hozzá
  1. Én még tegnap 23:30 körül küldtem a pályázatomat, de a besorolásnál gondolkodtam, hogy nem-e elrontottam valamit. A Dark fantasy-t és ifjúsági történetet választottam.

  2. A gépelési hibák nagy hibáknak számítanak? Többször átolvastam az egész regényt, de így lettek apróbb hibák. Az utolsó fejezetet pedig nem tudtam átnézni jobban, mert éppen a határidő napján lettem készen.

  3. A „…?” és a „…!” használható írásjel az írásban, vagy helytelen? Én párbeszédeknél használtam, de a végén elvetettem, mert a Word hibásnak gondolta.

  4. Kedves Aranymosó!

    A vesszőhibák nagy baklövésnek számítanak? Arra gondolok, hogy néhány helyre is került vessző az írás során, ahol lehet, hogy nem is kellett volna.

  5. A pályázat továbbjutói, már megkapták az értesítést e-mailben, vagy ez is folyamatosan halad?

  6. Utólag jöttem rá hogy középtájt van egy logikai baki. Egy mondattal kijavítható (megmagyarázható) és eredetileg akartam is oda azt a mondatot de újra átolvasva láttam hogy lemaradt. Fantasy történet és a valóságalapú résznél van egy kis kavarodás a rasszokkal, de eredetileg meg lenne magyarázva. Ugye ez nem jelent rögtön kiesést :/ :/ ?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük