Találkozz a Könyvmolyképző magyar szerzőivel!

Közeleg a Könyvhét, ahol természetesen mi is jelen leszünk, és a szerzőink is nagy lelkesedéssel és meglepetésekkel készülnek.

A dedikálások időpontjairól hamarosan lehull a lepel, addig is íme, három programajánló, ahol szintén elcsíphetitek szerzőinket!

Külön öröm, hogy két vidéki eseményről is hírt adhatunk, így a nem fővárosi olvasóink is találkozhatnak kedvenceikkel.

– A Cicakalandok mesekönyvek szerzője, Kozári Dorka május 28-án, 11.00-tól tart mesenapot a Könyvmoly Pop Up Store-ban, a budapesti Westend földszintjén. Dorka színezővel, interaktív meseolvasással és játékkal készül. Csodás program kisgyerekesek részére!

cica

– A ceglédi Ifjúsági Könyvtárban 2016. június 4-én, 10.00-tól két írónkkal is találkozhattok. Kemese Fanni és Helena Silence közösen beszélget majd csupa könyves témáról, a műveikről vagy az alkotói folyamatokról. Az írónők természetesen dedikálnak is, az esemény helyszíne a Kossuth Művelődési Központ és Könyvtár Cegléden.

iro-olvaso

– Az ózdi Könyvtár 2016. június 13-án egy kiállítással egybekötött író-olvasó találkozóval várja Beninát és az olvasóit. A 16.30-kor kezdődő eseményen Benina meseszép rajzait is kiállítják, az egyiket pedig a helyszínen ki is sorsolják. Kihagyhatatlan lehetőség, érdemes ellátogatni.

benina

VN:R_U [1.9.21_1169]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük