Sorsolás

Az elmúlt időszak Értékelj, hogy értékeljenek játéka lezárult. Első alkalommal játszottunk olyat, hogy a novellák hozzászólói között kisorsolunk egy szerkesztő látványpékséget. Remélem élveztétek a gondolatok megfogalmazását, és a beszélgetéseket.

A random generátor szelleme lebeg felettünk, vagyis sorsoltam. A szerencsés nyertes, akit a technika istene megáldott:

Janet Taylor.

Kérlek, küldd el az aranymosas kukac gmail pont com címre valamelyik írásod első 10 ezer karakterét, és megszerkesztjük.

A többieknek köszönöm a játékot. Ha szeretnétek, máskor is játszunk ilyet.

-vb-

 

12 hozzászólás Szólj hozzá
 1. Szerintem remek élmény volt ez a játék. Még úgy is megérte, hogy végül nem én lettem a szerencsés kiválasztott. 🙂
  Ha már itt tartunk: gratulálok, Janet! 🙂

  Köszönöm a lehetőséget! Remélem, a jövőben adódik még ehhez hasonló.

 2. Most láttam az eredményt. Ezt nem gondoltam volna. Most már csak ki kéne választanom, mit küldjek be 🙂 Köszönöm a lehetőséget. 🙂

 3. Jó játék volt igazán 🙂
  Alapjában véve nem a kedvenceim a novellák, a hosszabb lélegzetvételű műveket preferálom, de most emiatt végigolvastam sok remek művet és kissé változott is a véleményem, tehát köszönöm szépen!
  És gratulálok a nyertesnek!
  Igazán várom már én is a regényrészleteket!

 4. Zita, örülök, hogy a novellák színesítik az olvasmányélményeket.
  Szerintem kiemelten fontos, hogy egy szerző sok dolgot olvasson, vagyis más zsánereket is. És ebbe beletartoznak a pályatársak, hazai írók egyaránt.

 5. Szeretem mások írását olvasni, mert nagyon sokat lehet belőlük tanulni: a jobbakból ötletet meríthetünk, hányféle módon le lehet írni egy tájat vagy egy találkozást. A rosszabbaknál pedig szembetűnnek a helyesírási, fogalmazási hibák. Szerintem ha valaki sokat olvas és ír, akkor rögtön észreveszi, mert kizökkenti az olvasásból, még akkor is, ha az adott történet olvastatja is magát. Többek között ezért is fontos nekem a véleményezés: az is, hogy adjam, és az is, hogy kapjam. Az írói fejlődéshez ez – úgy gondolom – elengedhetetlen.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük