S.A. Briar: Fojtogató szerelem

Izzadságcseppek gördülnek le a homlokán, amint a nap sugarai megérintették az arcát.

Azonban egy cseppet sem zavarta a forróság, sokkal inkább a belsőjéből áradó melegség foglalkoztatta. Nem gondolta volna, hogy a tavaly történtek után ismét ezen a tengerparton találja magát. Még a nyaraló lépcsőjéről bámulta azt a bizonyos napozóágyat, ahol egy tökéletesnek ígérkező nyár egy rémálommá változott. Majd tett egy lépést le a homokba, mielőtt meggondolhatta volna magát. Minden egyes apró lépéssel, ahogy közeledett az ágy felé, úgy érezte nem is a tenger finom homokján lépked, hanem olyanon, ami mindjárt elnyeli őt. Gyorsított léptein, majd megragadta a napozóágy támláját, mivel félt, hogy lábai már nem sokáig fogják megtartani. Leülni azonban még nem szeretett volna. Az még túl sok lett volna számára. Vett egy mély levegőt és behunyta a szemét. Azonnal elárasztották az emlékek.

Mintha csak tegnap történt volna. Ott feküdt az ágyon. Még a nyár elején le akart barnulni. Azt hitte elszundított, mert úgy tűnt elment a nap, de ahogy megfordult az ágyon arra lett figyelmes, hogy egy napernyő került fölé. Majd mellette megpillantotta azt a 190 cm magas csodát, aki oda helyezte. Logannek hívták és vízimentő volt. Azt mondta, hogy egy ilyen szép lány bőre védelmet érdemel. Mosolyával azonnal levette a lábáról. Még aznap és aztán a hét minden napján hatalmasat szeretkeztek. Egy csomó remek helyre elvitte és elhalmozta ajándékokkal. Logan lenyűgöző volt. Már az elején gyanakodnia kellett volna, hogy ez túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, de túl naiv volt és elvakította a szerelem. Kipattant a szemhélya és kalapált a szíve a folyamatos emlékáradat miatt. Nem tudta, hogy a terapeutája miért gondolta úgy, hogy ez egy jó ötlet. Igyekezett lassítani a szívverésén, mielőtt az emlékek újra magukkal ragadták. Az első hetek a mennyországnak tűntek Logan oldalán, az utolsók viszont majdnem a pokolba taszították.

A nyár közepén már szinte együtt éltek. Ekkor indultak változásnak a dolgok. Vagy talán már előbb is, csak nem figyelt fel az intő jelekre. Még mindig nem tudja, hogy is tehette volna. Logan mindenkit megbabonázott a környezetükben, de közben köztük valami egészen más volt kialakulóban. Valahogy múlóban volt a varázs és szembetűnőbbé váltak a problémák. Mintha szépen lassan minden gond lett volna. Először az, hogyha kicsit tovább maradt valahol a barátaival, vagy csak szó nélkül meglátogatta volna a családját. Aztán ha valami miatt késett, elszámoltatást és szemrehányást kapott tőle. Majd azzal jött, hogy mindent csak a saját érdekükben mond és tesz, mivel szeretné, hogy senki és semmi ne vegye el az időt kettejüktől. Most már tényleg láthatta volna az intő jeleket, de nem tette. Túl vak volt a szerelemtől és Logan valahogy mindig addig csűrte a szavakat, míg sikerült levennie a lábáról. Aztán csak egyre rosszabb és rosszabb lett. Egy alkalommal mikor elfelejtett szólni, hogy később ér haza, mert a barátaival még elmennek kávézni és csevegni, azzal várta, hogy biztos megcsalja őt, azért titkolózik, majd úgy megragadta a karját, hogy nyoma maradt. Ezt még véletlennek vette és elfogadta a bocsánatkérést Logantől. Aztán egyre sűrűbbé váltak a hasonló és kicsit sem véletlen események.

Elkezdte azt éreztetni vele, hogy mindenről ő tehet, mert csak be kellene számolnia mindenről és pontosan be is kéne tartania, amit mondott. Egyre kevesebb programja lett a barátaival és valami ürüggyel a családját is mindig lerázták, ezt általában Logan intézte a megnyerő beszédével. Munka után egyből hazajött, majd egy idő után már Logan hozta haza, nehogy elkószáljon valamerre. Egyre jobban fojtogatta ez a kapcsolat. Úgy érezte, mintha börtönben lenne és néha el is hitte, hogy tényleg az ő hibája minden és hogy ezt érdemli. A szex már egy kicsit sem volt még jónak mondható sem köztük. Legtöbbször inkább megszokás és kényszer furcsa keveréke lett. Nem tudta mihez kezdhetne. Mindenki kedvelte Logant és nem bízott abban, hogy bárki is hinne neki, ha megemlítené a történteket. Valamint az sem tudta, hogyan és kivel beszélne róluk, mikor szinte minden percét Logannel töltötte.

A nyár végén lett volna az egyik jó barátnője születésnapja, amire mindenképpen el szeretett volna menni. Ezt egy jó esélynek találta, talán a barátnője neki hisz és kisegíti ebből a helyzetből. Meg is írta neki, hogy már nagyon várja a születésnapját és hogy beszélgessenek egy jót. Valamint, hogy mindent megtesz, hogy ott tudjon lenni a buliján. Nem tudta, hogyan fogja ezt az egészet kivitelezni. Amíg azonban ezen töprengett, azzal sajnos nem számolt, hogy Logan annyira az uralma alá akarta vonni az életét, hogy már a levelezéseit is megfigyeli. Nem szólt semmit. Kivárta, hogy mit fog tenni. Azt találta ki, hogy túlóráznia kell. A munka miatt ugyanis egyelőre még nem volt számon kérve. Azt tervezte, hogy még előbb is jön el a munkából és beugrik valahova ajándékot venni, de aztán őt érte meglepetés és nem valami kellemes. Logan a munkahelye előtt várt és igazán dühösen, de úgy, hogy ne keltsen feltűnést a kocsiba kényszerítette. Átsuhant az agyán, hogy jelenetet kéne rendeznie az utcán, de nem bízott benne túlságosan, hogy egy idegen nem ugyanúgy Logannek hinne, mint a barátai vagy a családja.

Ahogy kattant a zár a lakás ajtaján úgy gondolta soha többé nincs menekvés és ez a legjobb opció volt. Sajnos nem ez történt. Annyira dübörgött a szíve, hogy nem vette észre, mikor ért mögé. Megragadta a hajánál fogva és a földre rántotta, majd rúgta, ahol érte. Igyekezett védeni magát. Aztán hirtelen felrántotta a földről és az ágyra hajította, majd, mint egy vadállat rávetette magát. Ekkor már csakis kényszer volt a szex. Nem tudja hogyan, de valahogy átvészelte. Majd kezek kulcsolódtak a nyakára. Azt hitte itt a vég. Már nem csak képletesen fojtogatta az az elmúlt szerelem. Azonban még nem akart végezni vele. Élvezte, hogy kínozhatja. Ő viszont végzett a kapcsolatukkal. Mikor Logan elaludt, kisurrant a mosdóba a telefonjával és bezárta az ajtót, hogy biztos ne tudja megzavarni. Az utolsó pár óra eseményei olyan lökést adtak neki, amelytől elhatározta magát, hogy olyanoktól kér segítséget, akiket Logan talán nem bűvöl el. Igazi szakemberektől, akik ki tudják rángatni ebből a kapcsolatból.

Vett egy mély levegőt, majd leült a napozóágyra, ahol minden kezdődött. Most egy év távlatából egy olyan szakember miatt van itt, akinek akkor kérte a segítségét.

 

A szerző az Írástudó Íróiskola hallgatója volt

VN:F [1.9.21_1169]
Rating: 4.4/10 (8 votes cast)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük