Mi is megyünk az Animekarácsonyra!

A Könyvmolyképző kiadó először vesz részt az Animekarácsonyon, ami most szombaton lesz a Millenárison.

A különleges rendezvény a japán kultúrát, mangavilágot kedvelő fiataloknak szól. Számos izgalmas program lesz, például a drabble és a haiku pályázatot mi zsűrizzük és a nyertesek a regényeinkből kapnak ajándékcsomagot.

A jelmezesek (cosplayesek) kavalkádjában könyvet is lehet kapni. Főleg a fantasztikus kiadványokat visszük ki, és pár újdonságot, mint a Rovásember vagy A tökéletes árnyék.

A srácoknak a Hard Selection sorozatot ajánljuk. Érdekes szereplők, izgalmas világok, különös fantasy kalandok várnak az olyan regényekben, mint A fekete prizma vagy a Zombi túlélő kézikönyv.

A lányoknak is jó hír, hogy itt lesz a viktoriánus kori vérfarkasokról és lélektelenekről szóló humoros Napernyő protektorátus legújabb kötete, a Szégyentelen.

Illetve Cassandra Claire napokban megjelent lebilincselő könyvei is. Az Eathen és Carter pedig két sérült fiú szerelméről szóló megható történet.

Könnyed stílusú, fergeteges humorú sci-fi japánokkal fűszerezve a Calderon, avagy felségáruláshoz bricsesz dukál. On Sai jelen lesz a rendezvényen, ha dedikáltatni szeretnétek, érdeklődjetek a pultnál. Új regénysorozata a Scar, ami egy vallási sci-fi hol szórakoztató, hol meghökkentő kérdésekkel (itt beleolvashatsz).

A friss magyar megjelenések közül még Az árnyból az angyal is kapható majd, ez egy bigott világban játszódó fantasy, tele gyönyörű leírásokkal egy elsőkönyves szerző tollából.

Számos más izgalmas könyv is lesz, és minden 20 % kedvezménnyel kapható.

A rendezvényről információ itt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük