Lepd meg könyvvel szeretteidet!

Ma éjfélig tart az akciónk: két könyvtől ingyenes a kiszállítás!

Ha még nincs meg minden ajándék, és szeretnél valami igazán jó és értékálló meglepetést, akkor nézd át a Könyvmolyképző márkabolt kínálatát!

Mesekönyvek, ifjúsági regények, romantikus álmok, fantasy kalandok, szépirodalmi igényességű művek, férfiaknak szóló történetek… mindent megtalálsz.

Válassz kedvedre!

*

Tart még az Álomadvent is, minden nap meglepetés.

Nyisd ki a naptárt, és ámulj el az ajándékodon!

Itt találod a mai meglepetést: http://konyvmolykepzo/karacsony

Lehet, hogy pont erre vágysz? 🙂

 

2 hozzászólás Szólj hozzá
  1. Nagyon szeretem a kiadó könyveit, bár sok minden nem az én világomnak, korosztályomnak szól, szeretnék megismerkedni velük. Már két polc pöttyös könyvet sikerült összegyűjtenem! 🙂
    Egyetlen hiányosságot látok, hogy régebben több könyv jelent meg (arany pöttyös sorozat?)az idősebb korosztály számára. Most már nagyon eltért ettől az egyensúlytól és túlnyomóan vörös pöttyös tini lányoknak szóló könyvek vannak. Ezen kellene talán egy kicsit változtatni.
    Ahogy kezdtem, megszerettem Önöket és szeretnék hűséges olvasójuk maradni, ha tudják tartani a színvonalat! 🙂

  2. Igen, egy kicsit most hangsúlyosabbak a Vörös pöttyös könyvek, a külföldi szerzők aránya is magasabb. (Magyarok kapcsán sima véletlen, hogy három új szerző jelent meg a VP sorozatban, míg csak egy az Arany Pöttyösben.)
    De jövőre azért tartogatunk meglepetéseket. 🙂 Köszönöm, hogy velünk tartott eddig, és remélem, sok jó könyvet talál majd a kínálatban.
    Örülünk annak is, ha az olvasók ajánlanak külföldi könyveket. Ilyenkor a lektorok megnézik, és ha jó,akkor a kiadó megszerzi a jogokat. (Ha van ilyen könyv, a facebookon Vörös pöttyös kollégának érdemes írni.)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük