Könyvheti élménybeszámolók

Szerzőink számára legalább akkora ünnep és öröm a Könyvhét, mint az olvasóknak 🙂 Élményeikről páran blogjukon számoltak be. Fogadjátok szeretettel.

Tavi Kata (Sulijegyzetek-sorozat) pénteken Cegléden járt író-olvasó találkozón. Szombaton a dedikálás után sem unatkozott, ellátogatott a Civil Rádióba, ahol élőben beszélgettek vele. A felvétel hamarosan felkerül a kiadó Youtube csatornájára, addig is böngésszétek át az írásos élménybeszámolót.

Kae Westa (A démon és a papnő) tavaly még „csak” izgatott olvasóként vett részt az eseményen, egy hete már szerzőként fogadta olvasói hadát. Különleges meglepetéssel készült, egy zsákból kihúzhatták az olvasók a karakterek neveit, akikre különösen oda kell figyelniük a regény újraolvasása során. Még több érdekesség Kae blogján.

Spirit Bliss (Démoni érintés-sorozat) szombaton dedikált olvasóinak, akiknek szokás szerint meglepetéssel is készült. Este hódolt újkeletű szenvedélyének, a Korei Kultúrális Központban tett látogatást. No de milyen könyveket szerzett a hétvégén? A beszámolóból ez is kiderül.

On Sai (Calderon-sorozat) most nem dedikált, de persze az olvasói így is megtalálták 🙂 Blogján írós találkozókról, könyvbemutatóról és zajos tinédzserekről is olvashattok.

Róbert Katalin (Szívből, színből, igazán) és Rácz-Stefán Tibor (Fogadj el!) sem unatkoztak a hétvégén. Szombaton Nyíregyházán volt jelenésük, az ottani Könyvhét meghívott vendégeként tartottak előadást. Másnap Budapesten dedikáltak. Katalin bolondos aláírásokkal szórakoztatta olvasóit, Tibor ajándéknovellával készült a nagy napra.

VN:F [1.9.21_1169]
Rating: 8.5/10 (6 votes cast)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük