Készülnek már a könyvek…

Izgalmas hetek zajlanak a Könyvmolyképző Kiadóban, hiszen rengeteg megjelenő könyv most kapja meg a végleges borítót, fülszöveget, köztük a magyar írók könyvei is.

Lássuk, mire számíthatunk idén november-december környékén!

A Vörös pöttyös sorozat rajongóinak örömteli hír, hogy Tavi Kata elkészült a Sulijegyzetek sorozat harmadik kötetével, Lilla és Krisztián kapcsolata újabb fordulatot vesz. Kae Westa, A démon és a papnő írójától is lehet majd egy új regényt olvasni, egy fiatal grófkisasszony izgalmas kalandjait követhetjük végig a Karvalyok között.

Kemese Fanni és Helena Silence  jövőre ígéri a következő regényt, de cserébe megismerkedhetünk egy új írónővel. Demi Kirschner: Öld meg Jana Robins! regényében meglepő értelmet nyer a sors fogalma, és a szenvedélyes szerelem. Róbert Kata első könyvét a Szivárvány sorozatban olvashattátok, most megjelenő Fecsérelt életek  egy gyönyörű, elgondolkoztató romantikus írás. Idén kijön On Sai ötödik regénye is, az Apa, randizhatok egy lovaggal?, ahol Pesten és egy fantasy világban kalandoznak a szereplők.

A Szivárvány sorozatban idén egy magyar kötet jelenik meg, Rácz-Stefán Tibor: Túl szép írása, amiben a volt úszó és a vidéki, molett srác szerelme áll középpontban.

A többi sorozatban is lesznek érdekes regények. Felkai Ádámtól A 4-6-os halálrandi humoros, kissé abszurd bűnügyi kaland, melynek címét a híres pesti villamos ihlette. Quintus Moreno: Késtánc című írása is kihagyhatatlan a férfi olvasók számára, egy fantasy világ kikötővárosának egyre izgalmasabbá váló hatalmi harcát követhetjük.

Ifjúsági könyvek terén a Percy Jackson sorozat kedvelőinek különös öröm lesz, hogy Bessenyei Gábor új regénye szintén a görög mitológiába kalauzol el, egy csapat fiatal próbálja megmenteni a világot, miközben nem lehet tudni, melyik görög isten az igazi ellenség.

Az idei karácsony mesekönyvekben is gazdag lesz. Kozári Dorkától kijön a Marcsi meséi sorozat 3. kötete, folytatódik a cuki macska kalandja. K. László Szilvia, a Kékmanó írója is újabb történettel jelentkezik, az írásit már számtalan óvodában várják. Palásthy Ágnes második kötete A tekergő bőregér  nem az előző kötet folytatása, hanem kedves, önálló mesék.

Új íróként bemutatkozik Ferenczi Szilvia: A pormanó felbukkan kötettel, ami egy pimasz kis pamacsról szól. Bodor Attila: A ló, aki édességet tüsszentett kiváló mese a kicsiknek elalvás előtt. Deme László: Zsófi, és a zoknivadász pedig humoros, szerethető írás, akár óvodásoknak, akár önálló olvasásra alsósoknak.

A lista még bővülőben, de reméljük, máris találtatok érdekes regényeket, mesekönyveket! 🙂

VN:F [1.9.21_1169]
Rating: 10.0/10 (9 votes cast)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük