Irodalmi játék – Értékelj és értékelnek!

Szeretnél szerkesztői véleményt?

Olyan irodalmi látványpékséget, amit a 100 szavas írások nyertesei, de nem sikerült közéjük jutni, hiába írtál teljes lelkesedéssel?

Gyere, és próbáld ki, milyen értékelni más írását! Mondd el a benyomásodat az Aranymosás weboldalon bármelyik decemberi vagy januári novella alatt.

Nem baj, ha „csak” olvasói vélemény, minden észrevétel érdekes és hasznos. Milyen hatást tett rád az írás? Mi tetszett benne? Mi a szöveg erőssége? Mi a gyengesége?

Minél több írást véleményezel, annál nagyobb esélyed van.

Február elsején kisorsoljuk, ki nyerje meg a 10 ezer karakteres szerkesztést, és írástechnikai tanácsadást.

Kalandra fel! 🙂

 

4 hozzászólás Szólj hozzá
 1. Tisztelt Cím!

  Mi a mikéntje, hogy én is véleményezhessek írásokat, mint lelkes olvasó?:)

  Üdvözlettel:

  Ádám Mariann

 2. Simán a művek alá be lehet írni a gondolatokat. Nagyon örülnek majd a szerzők, hiszen látják, milyen érzést vált ki az írás.

 3. Kedves Aranymosó!

  A legnagyobb hatást rám az utóbbi időben itt olvasott írások közül On Shai decemberi novellája tette, de sajnos már nem találom az oldalon, hogy véleményezhessem. Talán csak én nem találom, de számomra nagyon emlékezetes volt, ezért szívesen véleményezném, ha még lehet 🙂

 4. Kedves Szonykó, az én írásom volt, és csak három napra került ki. Karácsonyra volt beidőzítve, mert kérte pár szerző, csak beragadt a cikk, így került ki januárban. Anno a Galaktikában jelent meg, és a Zsoldos-díjnál egy ponttal maradt le az első helyezett mögött.
  Kritikát azért nem lehet írni rá, mert utána beindul az összeesküvés-elmélet pár kezdő szerzőnél, hogy „jaj, biztos azért utasították el a könyvem, mert negatívat írtam a szerkesztő írására”. Vagy ugyanez a másik oldalról „biztos azért került be, mert nyal.” Sajnos, az ilyesmihez nincs türelmem.
  Örülök, hogy tetszett, és jó értékelést a többi műhöz!
  On Sai

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük