Író szeretnél lenni? Vár az ifjúsági kreatív írás kurzusunk!

A Könyvmolyképző Kiadó szeretettel várja a középiskolás fiatalokat az őszi ifjúsági írástechnikai kurzusra. Az oktatás 4 hetes, és online módon történik, vagyis vidékieket is szeretettel várunk.

Ezeket a témákat járjuk körül:

Mitől jó egy párbeszéd?

Mitől lesz élő, színes-szagos egy kitalált világ?

Mit jelent a jó karakterábrázolás?

Milyen nyelvi hibák a leggyakoribbak a fiatal íróknál?

Mitől jó a dramaturgia?

Milyen lehetőségek vannak íróként? Hogy tudod megtenni az első lépéseket?

Milyen saját, egyedi írásbeli gondjaid vannak?

Az oktatást szerkesztők végzik, vagyis nem csak elméleti dolgokat tanulhatsz, hanem olyasmit, amit azonnal hasznosítani tudsz, ha író szeretnél lenni. Nem teszünk csodát, ezt ne várd, de segítünk kibontani a tehetségedet, ráadásul egy igazán jó közösség része lehetsz.

Szeretnél jelentkezni?

Cím: konyvmolykepzopalyazat@gmail.com

Kurzus díja: 25.000+áfa, azaz 31.750 Ft

(Befizetési határidő: 2015. szeptember 15.

Időpont: 2015. október 5. – november 1.

Jelentkezési határidő: 2015. augusztus 31.

A jelentkezés menete:

1. Elküldöd az előjelentkezést a konyvmolykepzopalyazat@gmail.com e-mail címre. (Figyelj oda! NEM az aranymosás központi címére!)

Tárgy mezőbe: ifjúsági kurzus

Megpróbálunk korban és érdeklődésben közelebb álló embereket egy csoportba tenni, így kérünk pár információt. Ezt a levél szövegébe másold be, úgy töltsd ki:

– Név:

– Életkor:

– Milyen témákat szoktál írni? Romantika, gimis sztori, fantasy, misztikus-romantika, sci-fi, kaland, krimi, thriller (Válassz, vagy írd le, ha más.)

– Novellistának, vagy leendő regényírónak érzed magad?

– Mennyit írtál eddig? (Tippeld meg hány A/4-es oldal lehet, nem baj, ha nincs befejezett regényed.)

2. Az előjelentkezés alapján beosztjuk a csoportokat, és megkapod a hivatalos jelentkezési lapot. Ezt majd postán is el kell küldeni. Utána számlát küldünk, amire be lehet fizetni az összeget (csekken vagy átutalással).

 

Olyan fiatalokat várunk, akik komolyan gondolják az írást, szeretnének fejlődni, és jól bírják az őszinte visszajelzést.

Magadra ismertél? Ha igen, szeretettel várunk!

A Könyvmolyképző Kiadó Aranymosás írástechnikai csapata

VN:F [1.9.21_1169]
Rating: 8.5/10 (4 votes cast)
4 hozzászólás Szólj hozzá
 1. Nagyon örülök a sok induló kurzusnak, de lenne egy kérdésem. Ha most fejeztem be a gimnáziumot akkor ez a kurzus vagy a felnőtt való inkább nekem?

 2. Még az ifjúságira érdemes menni. És később onnan is lehet a felnőttre pár év múlva.
  (Ami az ifjúsági kurzuson egy hétig tart pl. a párbeszéd írása, azzal a felnőtt kurzuson 8 hétig foglalkozunk. Illetve az ifjúságira nincs felvételi, a felnőttre már van.)

 3. Tisztelet Aranymosó!

  Engem érdekelne az ifjúsági kreatív írás kurzus, de van valami ami nem teljesen érthető a számomra. A hirdetésben azt írtak a kurzus ,,online” folyik. Ennek a menetét nem nagyon értem, hogy hogyan nézne is ki az úgynevezett tanítási forma.
  Válaszukat előre is köszönöm.

  Lúcia

 4. Az online oktatás azt jelenti, hogy aki távolabb lakik, az is csatlakozni tud, nincs heti élő találkozó (mint a nyári kurzuson volt).
  Egy zárt Facebook csoportban kapják a cikkeket, feladatokat a tagok, és a szerkesztő is oda teszi a javításait. Bármit lehet kérdezni, megvitatni. Úgy láttuk, a Facebook a legkényelmesebb a mostani fiataloknak, azért így zajlik az oktatás. A csoport később megmarad, és ha a tagok szeretnék, baráti társasággá válhat.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük