Hírek

– Szeretnéd, ha a borító-terveddel jelenne meg országos terjesztésben egy regény? Szívesen véleményeznéd a már elkészült borítókat, ezzel is segítve az író döntését? Most megteheted! Két szerzőnk is szeretettel várja a terveket és a véleményeket a második regényéhez.

Kae Westa Karvalyszárnyon könyve ősszel jelenik meg, de még borítót keres. Fontos, hogy rövid hajú hölgy legyen a rajta, a középkori hangulat adott, kiemelt elem az íj és persze a karvaly. Olvasd el a teljes kiírást, ide kattintva megnézheted és véleményezheted az elkészült terveket.

Rácz-Stefán Tibor is várja a Túl széphez a megfelelő borítókat, amin a főhős, Olivér szerepeljen. Fiatal, magas, jóképű, fekete hajú borító modell kerestetik, továbbá érdemes nagy hangsúlyt fektetni a tipográfiára. Itt a teljes kiírás, a már beérkezett tervek ide kattintva megtekinthetőek.

On Sai ifjúsági regénye, az Apa, randizhatok egy lovaggal? augusztus 15. és szeptember 1. között keresi a megfelelő borítóját. A regényről itt olvashatsz információkat. Bessenyei Gábor és az Istenek alkonya ősszel várja a terveket. Természetesen ezután sem maradunk borítótervező pályázat nélkül. Az új időpontokat hamarosan egy újabb Hírek-beszámolóban tesszük közzé.

– Számos sikerkönyvünk írója, Csukás István a Fem3 Café vendége volt július 31-én. A Joshi Bharattal készült beszélgetést ide kattintva megnézhetitek.

– Jelentkeztél már az íróiskolába? Ősszel két kurzust is indítunk. A középiskolás fiatalokat várja az ifjúsági kreatív írás kurzus, míg a felnőttek részére elstartol az őszi íróiskola. Kíváncsi vagy, hogy másoknak milyen élmény volt? Olvasd el Kemese Fanni és Bartos Zsuzsa beszámolóját.

– Több új regényünk fülszövege is felkerült a Könyvmolyképző Márkaboltba. Ide kattintva megnézhetitek, mivel készülünk az őszi és téli időszakra, de figyelem, a lista még nem teljes 🙂

VN:F [1.9.21_1169]
Rating: 6.4/10 (5 votes cast)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük