És a nyertes…

Nagyon örültünk, hogy ilyen sokan írtatok a 100 szavas játékra. A feladat nehéz volt, de jobbnál jobb megoldások születtek.

Nagyon ötletesnek találtuk ezeket az írásokat:

Jumbóka

„Válasszunk – vagy hozzunk létre – egy genetikailag hozzánk hasonlót, lehetőleg 1:2-es, 1:3-as vagy 1:4-es méretarányban. Elemezzük, hogy milyen hatással vagyunk egymásra, ennek megfelelően dolgozzunk ki megfelelő stratégiát. Határozzunk meg célokat, de a reakciók figyelembe vételével adjuk meg a megfelelő szabadságfokot. Kerüljük a testi fenyítést és a válogatott szitokszavak használatát. Értékeljük az eredményeket, lehetőleg józanul. Bár – bizonyos idő után – ez ne jelentse feltétlenül az alkoholtartalmú italok felszabadító erejének mellőzését.”

(sélevenkemreyg)

*

Sade Lia
„Fogod a fejszét, és lesújtasz vele, újra és újra, tiszta erővel, minden indulatoddal. Szilánkok röpködnek szerteszét, recsegve, szakadva, a kemény szövet nyekeregve adja meg magát. Vágd tovább! Az egykori élő szervezet így aprózódik sokfelé. Ezután tűzbe veted a darabokat. A lángok felemésztik munkád minden árulkodó jelét. Egy élet véget ért, szemed csak a füsttől lábad könnybe. Fegyvered most ismét a sufniban várja, hogy lesújthasson egy újabb tönkre.”
(ságávaf)
*

Lorca
„Végy egy nagy levegőt. (Aztán ne felejtsd el kifújni.) Koncentrálj a lábaidra, hogy állva tudj maradni, és ne ess össze. Amikor választasz, hunyd le a szemed és fohászkodj az összes égbelihez, aki csak eszedbe jut, vagy akit csak el tudsz képzelni. Aztán megnézheted. Hiába pislogsz nagyokat, nem fog megváltozni, amit látsz. Figyelj arra, hogy csak magadban káromkodj. Ne felejtsd el, hogy bármi hasznos lehet, ami csak az eszedbe jut, bár a hörcsögödről szóló történeteket ajánlott mellőzni. Ha vége, ne felejts el kibotorkálni, mielőtt elsírod magad. Fújd ki az orrod, és szedd össze magad! Harmadszorra is nekifuthatsz majd.”
(igéstteré)
*

Dósa Judit
„Válaszd, amelyről úgy érzed, tökéletesen passzol hozzád! Fontos, hogy kényelmesen elhelyezkedhess benne, kezed-lábad megfelelő szögben és a választott darabhoz passzoló mértékben gyakorolhasson nyomást adott eszköz adott pontjaira. Gratulálok, mostantól társak vagytok!
Ellenőrizd minden rendeltetésszerűen működik-e! Lényeges, hogy az elvárt kívánalmak teljesüljenek, ezzel ugyanis életeket menthetsz! Minden érzékszerved élesítsd be és összpontosíts! Figyelmed egy percre se’ lankadjon! Ez úgy a saját, mind a környezeted szempontjából kulcsfontosságú.
Tudd, hogy ezen az úton mindannyian egyediek, különlegesek vagytok! Minden csakis az odafigyelésen múlik! Érzékeld önmagad, társaid, a világot és tartsd be a Három F – szabályt: figyelem, fegyelem, felelősség! Légy tudatos!”
(sétezevótua)

*

J.A.
„Kiválasztjuk azt a tubust, ami lehetőleg még nem száradt be. Ezután lecsavarjuk a tetejét, magunkhoz emeljük, majd számtalanszor áthúzzuk vele a szálakat. Finom mozdulatokkal, gondosan a tövétől a hegyéig, hogy mindenhol befedje. Közben nagyra tátjuk a szánkat, mert máskülönben nem sikerülhet a művelet. Ha nem volt elegendő a mennyiség, a kupakját újra és újra megmártóztatjuk a feketeségben, majd megismételjük az egészet. Végezetül megcsodáljuk magunkat a tükörben, és ha elég sötétnek és sűrűnek ítéljük meg, kiváló munkát végeztünk.”
(sázoláripsallipmezs)

*
Vagabond
„Sorakoztasd fel őket alakjuk és problémájuk súlyossága szerint. Ezen eltöprengve válaszd ki a legmegfelelőbbnek tűnő harci eszközt. Ha igazán precíz akarsz lenni, húzz fel valamilyen védőfelszerelést is. Aztán a számodra megfelelő jellegű hígító anyaggal küzdd át magad rajtuk. Mindig csak egyre figyelj, és ne hagyd, hogy a kihívás nagysága megrettentsen. Tudd, hogy egyes alanyoknál az elme meglehetősen nehezen tűri ezt a feladatot, így ha ezt tapasztalod, foglald le valamivel a gondolataidat, vagy keress egy társat, akivel megoszthatod a feladat terhét.
El ne felejts a végén is hígító anyagot használni, majd pedig pár órára állítsd katonás rendbe őket.”
(sátagosom)

*
B.P.
Próbáljuk megtalálni a hozzánk illőt. Nézegetjük, tapogatjuk, elrakjuk, elővesszük, foglalkozunk vele, hagyjuk, hogy érzéseket ébresszen bennünk. Elrepít minket, függővé válunk, többet akarunk. Még többet.
(kevynök)
*

És most jöjjön a győztes írás Szikszai Anna tollából:

„Ne a fejét fogd! A bal kezedet tedd a nyakára. Óvatosan, ne fojtsd meg! Igazítsd meg rajta az ujjaidat, lazán, egyiket a másik után. A oldalánál fektesd a combodra. Ne szégyenlősködj, a hátát szorítsd magadhoz! A másik kezedet csúsztasd le a testére. Így jó lesz, kezdheted. Mozogjanak azok az ujjak!”

(rátig)

Gratulálunk!

Anna, kérlek, küldd el bármelyik írásod első 10 ezer karakterét az aranymosas@gmail.com címre, és megszerkesztjük.

A többieknek köszönöm a lelkesedést, máskor is játszunk ilyet, ha szeretnétek. 🙂

VN:F [1.9.21_1169]
Rating: 8.3/10 (3 votes cast)
4 hozzászólás Szólj hozzá
  1. Nagyon örülök, hogy meg lettem említve, tényleg jó érzés! 🙂
    A nyertesnek pedig gratulálok, én is azt az írást találtam az egyik legjobbnak.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük