Eredményhirdetés

Nemrég ismét 100 szavas játékot játszottunk, és ezúttal a feladat az volt, hogy a tömeg hangulatát idézzétek meg. Sok izgalmas megoldást kaptunk, voltak kerek, csattanóval elmesélt történetek és olyan szerzők is, akik nem is embereket választottak szereplőnek. Nagyon tetszett a kreativitásotok, viszont a végén a megoldások szűkítésénél elsősorban azt néztük, ki mennyire fókuszált a feladatra.

Szerettük Tiszlavicz Marcsi minijelentét; Riri villamosos és Tina Colt metrós életképét; izgalmas volt Trifla karneválja; erős lett Nagy-Rakita Melinda csapongó gondolatokat idéző szövege és jól sikerült Robertson Ay párbeszédes megoldása.

A nyertes pedig Németh Márta szövege lett:
Fénynyalábok. Szaxofonszóló. Szeretnék látni! Nőttem volna nagyobbra. Ágaskodom. Felbillentenek, sarkamra hágnak. Nincs hová lépni. Előttem hátak, fejek, felnyúló kezek. Lófarok csap arcon. Mindenhonnan érintések. Egy hátizsák, az is zavar. Takarom a mellem. Egy fiú szerelmes szavakat suttog egy lány fülébe. Beleborzongok én is. Csókolóznak. Cuppogás. Cigifüst. Izzadság. Alkoholgőzök. Megfogják a fenekemet. Ellököm. Forróság. Átölelnek. Nem bírom, megfordulok, rohannék kifelé. Semmibe révedő bamba tekintetek. Arcomba bámuló égető szemek. Átkozottak! Hömpölygés. Odébb taszítanak. Megbotlom. Aszfalt. Tornacipők. Tapogatózom. Galambszar. Hányás. Térdek. Snaucer szájkosárral. Megszaglász, összenyálaz. Egy kéz. Papírzsebkendőt nyújt. Felemel. Megköszönném, de nyoma vész. Forgószínpad. Izzasztó sötétség. Szabadtéren is elfogyhat a levegő? Csönd.

 

Gratulálunk! Márta, kérlek, küldd el szerda reggelig egy novellád vagy (kis)regényed első 10 ezer leütését a
[email protected]
címre, és hamarosan felkerül az oldalra a szerkesztés.

Mindenkinek köszönjük a szövegeket, nagyon kreatívak voltatok 🙂

Most, hogy itt az ősz, és Katona Ildikó a Könyvhéten bejelentette a 10. Aranymosás Irodalmi Válogatót, készülünk még játékokkal.

Addig is figyeljétek az oldalt, mert az Aranymosással kapcsolatban is ide fognak kikerülni információk. Továbbá a játékok mellett novellák, interjúk, cikkek várhatók.

Ne feledjétek, szeptember 20-ig tudtok jelentkezni Young Adult regény-író kurzusunkra 😉

Örülünk, hogy újra itt vagytok velünk, és felpöröghetünk a nyár után 🙂

VN:F [1.9.21_1169]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
9 hozzászólás Szólj hozzá
  1. Még egyszer gratula a győztesnek! 🙂

    Búcsúzni jöttem a százszavasoktól és a mosástól, itthagyom végleg. Mindenkit ölelek és további jókat! Pá, már nem fogok írni.

    Köszönök mindent kedves aranymosó és mindenki!

    Sayonara, arigatou!

    Nikane-chan (2010-2021)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük