Eredményhirdetés

Örülünk, hogy ilyen sokan kezdtétek velünk és újévi fogadalmakkal az évet. 🙂

Egy ismert szokás megjelenítése vagy kiforgatása jó eszköz lehet, hogy közben egy ismeretlen világot mutass meg: az olvasónak van mire építeni, amikor egy új világgal találkozik, mégis megmutathatod, mennyire különbözik a történeted világa attól, amit ismerünk.
De az is mindig szórakoztató, amikor mások néznek a mi világunkra, a számunkra természetes szokásokra, amit mi nem kérdőjelezünk meg, miközben kívülről furcsák vagy nevetségesek

Nagyon izgalmas világokba pillanthattunk bele a megoldásaitok alapján. Tetszett Németh Kata vámpírjának fogadalomlistája; Láng Anikó szórakoztató szócikke; Szarvas Szilvia Rejtő Jenő-s humora; Barta Attila szimulációja; PB nagyon is szívbemarkoló jövőképe; Oroszi Barbara mókás univerzális fogadalmai; Szolnoki Irma szép kívánsága; A.R.M. androidja; Early Moon neveletlen varázslókölyke.

A nyertes Nagy Viktória jelenete lett, ahol a fogadalmak új jelentést nyernek egy távoli jövőben:

Kai a kulcsain fityegő pszichés adathordozót piszkálta, miközben átvágott a parkon. Újévkor az emberek zöme villogó stroboszkópok és lumineszkáló koktélok között tombolt a belvárosban. Rövid hatású fogadalom tabletták cseréltek gazdát.
Kai családja más volt. A fiú felsétált a romos sintó szentély lépcsőin. Rituálisan letérdelt az ősi kövekbe ágyazott panelek elé, fejet hajtott, meggyújtott egy füstölőt. Imádkozni kezdett. A megfelelő slotba csúsztatta az adattárolóját, majd egy csepp vérrel oldotta fel. A köveken kéken világító számsorok futottak végig, kiléptek a síkból, és megjelent a szellem.
– Hallgatlak, Kai – recsegte Mama.
– Fogadom, hogy… – kezdte, miközben:
– Úgy legyen. Betöltés indul.

Gratulálok!
Viktória, kérlek, a héten küldd el egy novellád vagy (kis)regényed első 10 ezer leütését a
konyvmolykepzopalyazat ’kukac’ gmail ’pont’ com
címre, és a jövő héten felkerül a szerkesztés.

Mindenkinek köszönjük a játékot!

VN:F [1.9.21_1169]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
2 hozzászólás Szólj hozzá
  1. Gratulálok a győztesnek! Köszönöm, hogy részt vehettem a játékban, és még elismerést is kaptam!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük