Üdvözlő

Kedves Írók és Olvasók!

Szeretettel köszöntünk titeket a Könyvmolyképző Kiadó weboldalán. Az Aranymosás regénypályázat 2011.09.12-től indult, célja, hogy felkutassuk a beérett és a tehetséges szerzőket, majd megjelentessük műveiket.

A Facebook-on írástechnikai játékot tartottunk, az öt forduló során tíz nyertes és egy közönségdíjas szerző jutott tovább. Regényrészletük felkerül az oldalra, illetve a munkájukból elkészítjük a szerkesztett változatot is. Reméljük, hogy a szerkesztő magyarázata más szerzőknek is tanulságos lesz.

Meghirdettük az Aranymosás regénypályázatot is, melyre majdnem 180 mű érkezett. Novemberben még zajlik az elbírálás. Eddig 35 szerzőt választottunk ki, akiknek könyvéből részleteket publikálunk majd interaktív irodalmi magazinunkban.

Minden nap újabb írások jelennek meg az oldalon. (A művek a szerző helyesírásával kerülnek ki.) A szerkesztők megnézik a regényrészleteket és kiválasztják közülük azokat, melyeknél bekérik a teljes regényt.

Szeretnénk az olvasókat is bevonni. Ha tetszik egy írás, és szeretnéd látni a folytatást, kérlek, írd meg a műhöz kommentként a szerzőnek. Ha építő jellegű kritikád van, szintén jelezd neki. Ismerjétek el a jó írókat, illetve támogassátok egymást a fejlődésben, hogy minél jobb mesék és regények születhessenek.

Varga Beáta szerkesztő

(Aranymosó)

VN:F [1.9.21_1169]
Rating: 5.5/10 (4 votes cast)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük