Vámpírok márpedig…

[box type=”info”]

Ajánló:

Amikor a tizenhat éves Neyree Brock szüleivel Cold Valley-be költözik, a városban elszabadul a pokol. Titokzatos halálesetek történnek, s egy rejtélyes fekete farkas is felbukkan, ami a lányt állandóan szemmel tartja. Ráadásul Neyree-t valami különös betegség kerülgeti: meg-megszédül, szellemalakokat lát, képzelődik.

A lakói előtt titok, hogy a városban már második évszázada két ősi, halhatatlan lény harcol a múlttal, egy vérrel pecsételt átokkal és egymással. Az egyik a szabadulásáért küzd, a másik az evilágból való távozásért – s mindkettőjük céljához Neyree-n keresztül vezet az út.

Túlélheti-e a lány, hogy akaratlanul felkeltette a két halhatatlan érdeklődését? Hogyan dönt egy halhatatlan, ha választania kell egy élet és a halál között?

[/box]

[box type=”bio”]

A szerző: Hadházy Laura

1975-ben születtem Budapesten. Két csodálatos gyermekkel ajándékozott meg az élet. Jelenleg tizenhat hónapos kisfiammal itthon töltöm napjaimat.

Írni – akár csak oly sokan –, kamasz koromban kezdtem. Papírra vetettem pár szösszenetet, de ezután az élet elsodorta az írókedvemet.

2009-ben kezdtem újra írni. Mint sok más blogíró, az Alkonyat film hatására ragadtam tollat. Megírtam első és valószínűleg utolsó fanficemet: az Éjféli Szemeket, majd ismét szünet következett. Ez év februárjában kezdtem el dolgozni a Vámpírok márpedig…-en, s mióta befejeztem, rövid novellákkal, egypercesekkel próbálkozom. A fejlődés vágyától hajtva írásaimat újra és újra átolvasom, javítom. Remélem, legalább annyi örömöt találnak olvasóim történeteimben, mint amennyiben én részesültem írásuk közben.

Történeteim: http://laural-sorai.blogspot.com/

 

 

[/box]

[box type=”shadow”]

Kattints rá!

[button link=”http://aranymosas.konyvmolykepzo.hu/laural-delarme…arpedig-vannak-2001.html” newwindow=”yes”] 1. rész[/button]

[button link=”http://aranymosas.konyvmolykepzo.hu/laural-delarme…arpedig-2-resz-2315.html” newwindow=”yes”] 2. rész[/button]

[button link=”http://aranymosas.konyvmolykepzo.hu/laural-delarme…arpedig-3-resz-2425.html” newwindow=”yes”] 3. rész[/button]

 

 

[/box]

VN:F [1.9.21_1169]
Rating: 9.3/10 (12 votes cast)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük