Vágyra járók

[box type=”info”]

Ajánló:

Mit teszel, ha rájössz, egyetlen éjszakád maradt, hogy helyrehozd a múltbéli tévedéseidet? Ha kaptál egy utolsó, de végtelenül bonyolult esélyt arra, hogy mindent megváltoztass?

Kovács Luca huszonöt éves, és meglehetősen rájár a rúd: nemrég kirúgta a barátja, ráadásul egy ideje makacs rémálom is kísérti. Visszatérő látomásában egy fiatal férfi üldözi, majd megerőszakolja. Közben Luca érzéki kapcsolatba bonyolódik egy véletlenül felszedett recepciós fiúval, miközben retteg a kettejük közt kialakult testiségtől. Talán van összefüggés a két idegen felbukkanása közt? Ekkor hirtelen megdöbbentő felfedezést tesz, és a gátlásos, kishitű lány előtt feltárul egy káprázatosan új, misztikus valóság, ami felülmúlja minden eddigi ismeretét. Észrevétlen kerül közel nemcsak saját magához, hanem a szeretett férfihoz is.

[/box]

[box type=”bio”]

A szerző: Jász Veronika

Az ELTE bölcsészkarán végeztem magyar- angol szakon 2006-ban. Ezután több évet külföldön, Amerikában és Angliában éltem. Hazatérve egy ifjúsági iroda csapatánál helyezkedtem el, itt kerültek hozzám közel a fiatalok, mindennapi szociális, lelki problémáikat igyekeztem megérteni és segíteni. Először egy vidéki ifjúsági magazinnál dolgoztam tudósítóként, majd 2009 és 2011 között  A Mai Nő internetes magazin újságírója voltam. Emellett a Dívány.hu  online magazin intim rovatában jelentek meg írásaim. Közben az Állítsátok meg Terézanyut szerzője, Rácz Zsuzsa vett pártfogásába, ő buzdított írásra. Így az írónő jóvoltából az ő saját Terézanyu-honlapján is publikáltam könyvajánlót Stephenie Meyer Twilight- sagájáról.

Amikor írok, nem csupán gondolatokat, sorsokat és tapasztalatokat vetek papírra: velem is történik valami. Fejlődök, alakulok a hőseimmel együtt, akik bár a képzelet szüleményei, mégis elevenebben élnek bennem, mint bármely szeretett személy, családtag vagy barát az életemben. Segítenek és támogatnak, és minden velük töltött perc egy újabb misztikus felismerés. Hiszen nemcsak az itt és most létezik, ahogy életünk is része valami nagyobb és teljesebb egységnek.

Amikor főhősöm, Luca alakját elképzeltem, egy csodálatos, ízig-vérig Nő járt a fejemben, akiről naponta írok én is, és aki mindannyiunkban benne él. Ez a csajszi kíváncsi és tettre kész, kicsit szeleburdi és sokszor megy a saját feje után, de ha kell, képes megfontolt döntéseket hozni. Néha sérül és szenved, de nincs olyan félelem, amivel ne tudna szembenézni. Azt szeretném, ha e spirituális mesébe rejtve minden női olvasóm felismerné tulajdon tükörképét. Luca több élet álmát éli egyszerre, ám végső soron hozzánk hasonlóan ő is azt a tiszta, éteri szerelmet keresi, melyet mindenki ezen a Földön.

[/box]

[box type=”shadow”]

Kattints rá!

[button link=”http://aranymosas.konyvmolykepzo.hu/jasz-veronika-…a-jarok-1-resz-1922.html” newwindow=”yes”] 1. rész[/button]

[button link=”http://aranymosas.konyvmolykepzo.hu/jasz-veronika-…a-jarok-2-resz-2218.html” newwindow=”yes”] 2. rész[/button]

 

[/box]

VN:F [1.9.21_1169]
Rating: 10.0/10 (5 votes cast)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük