Széllel szemben

[box type=”info”]

Ajánló: akcióregény

Átlagos munkanapra ébred Lyana Vein, a Központ fedőnevű titkos ügynökség állócsillaga. A kiosztott pofonok és földre koppantott töltényhüvelyek után azonban nem a jól megérdemelt pihenés várja – egy évvel korábbi, személyes rémálma válik ismét valósággá.

Így hát felmarkolja dédelgetett díszendvesszonját, orrára löki napszemüvegét és nekivág, hogy végére járjon az esetnek; ahova egyszer beteszi a lábát, ott kő kövön nem marad.

És ha ez még nem lenne elég:

  • a Főnök mániákusan nyaralni akarja küldeni,
  • a rábízott emberek egy nap szőrén-szálán eltűnnek,
  • valahogy sosem sikerül rendesen kialudnia magát,
  • és még egy ragadozó fogsorú idegen is keserítgeti életét.

Az idő vészesen fogy.

Az üzenet egyértelmű.

TE JÖSSZ!

[/box]

[box type=”bio”]

A szerző: Géczy Krisztina

Mióta az eszemet tudom (lassan érő típus lévén ez nagyjából 13 kitaposott életévet jelent), érzem a késztetést, hogy papíron fésüljem össze kavargó gondolataimat. Kezdetben füzetekből kitépett lapokra, majd noteszekbe, végül gyakorlatilag bármire véstem fel korai zsengéimet.

Azóta eltelt 17 év, de a szerelem mit sem csillapodott. Szerelem, hiszen néha lángol bennem, néha teljesen hidegen hagy, néha a hátam közepére sem kívánom.

Útközben elkövettem két regényt, számos megkezdett, de soha be nem fejezett történetet, és megszámlálhatatlan, kukában landolt szösszenetet.

Ujjgyakorlásnak szánt fikcióm a nemrég útnak indult http://chrysmorrison.blogspot.com oldalon olvasható.

Budapesten élek, és szerte a világban – mikor hová vezet az éppen születőben lévő történet. Álmaimban a nevem mellett a best seller felirat villog, és egyetlen kérdés kering csak rólam: olvastad?

 

[/box]

[box type=”shadow”]

Kattints rá!

[button link=”http://aranymosas.konyvmolykepzo.hu/chrystal-morri…szemben-1-resz-1617.html” newwindow=”yes”] 1. rész[/button]

[button link=”http://aranymosas.konyvmolykepzo.hu/chrystal-morrison-szellel-szemben-2154.html”] 2. rész[/button]

 

 

[/box]

VN:F [1.9.21_1169]
Rating: 9.5/10 (2 votes cast)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük