Lucifer lányai

[box type=”info”]

Ajánló:

„Az ördög nem alszik” – Főként ha ellopják a gyűrűjét, veszélybe sodorva ezzel a Pokol létét. Damon a Tűz Testőrségének kapitánya a Földre szökik Lucifer féltve őrzött ékszerével. Nincs más hátra tehát, mint hogy a főördög három lánya Lilith Sarah és Mona a nyomába ered, át árkon bokron, könyvtáron rock koncerten, botladozva egy számukra ismeretlen világban.

A történetben kifordul jó és a rossz örök párhuzama, angyalok, ördögök és egyéb misztikus lények bukkannak fel Londonban, Párizsban, Magyarországon és Erdélyben. A három lány útja biblia regéken, modern vámpírtörténeteken keresztül vezet, sajátos magyarázatot adva a világ működésére.

[/box]

[box type=”bio”]

A szerző: Vass Andrea

32 éves könyvtáros vagyok. Gyerekkorom óta „firkálok”. Általános iskolában verseket, később novellákat, gimisként iskolaújságot, de ha mélyre ások a szekrényben talán egy színdarab kezdemény is előkerül. Mostanság komplett regényvázlatokkal álmodok, ezért elkezdtem megírni az elsőket. Egy mesét, egy misztikus-romantikus regényt meg egy naplót. Mindegyik írásom félkész még, mert tudom „miről”, és tudom „mit” csak a „hogyan” nem megy zökkenőmentesen.

Középiskolai versenyeken különdíjakat nyertem versekkel, illetve szakmai írásaim jelentek már meg önálló könyvként, illetve tanulmánykötet részeként, a szépirodalomban egyenlőre csak hegyezem a ceruzám.

[/box]

[box type=”shadow”]

Kattints rá!

[button link=”http://aranymosas.konyvmolykepzo.hu/vass-andrea-lu…-lanyai-1-resz-1535.html” newwindow=”yes”] 1. rész[/button]

 

 

[/box]

VN:F [1.9.21_1169]
Rating: 8.2/10 (5 votes cast)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük