Isteneknek embert

[box type=”info”]

Ajánló:

Vajon a régi azték isteneknek végleg leáldozott? Ha nem, milyen formát ölt kultuszuk? Mivé lettek az istenek? Maradtak vérszomjas, emberhúsra éhező fenevadak, akik rémületben tartják a híveket, vagy mindez csak jól megrendezett színjáték a nosztalgia kedvéért? Kik ülnek egyáltalán a roppant obszidián tükör túloldalán és mivel jutalmazzák az előttük térdeplőket? Mért teszik kockára életüket a legodaadóbb hívek csak hogy meghallhassák a Halál Dalát?

A titokban működő kultuszról mit sem sejtő Rita hamarosan testközelből megtapasztalja a válaszokat, hiszen őt szemeli ki Psziché, a kultusz egyik rovott múltú tagja, hogy mágia révén helyet cserélve a „hitetlennel” őrá csapjon le a neki szánt büntetés.

Van mód arra, túlélje, mi több, visszaszerezze életét vagy oly árat kérnek cserébe, amit képtelen megadni?

Intrika, dráma, akció és szerelem, misztikus köntösbe bújtatva.

[/box]

[box type=”bio”]

A szerző: Puska Veronika (Nibela)

Ahogy írói blogom alcíme is mondja: Nibela ír, mert ettől vagyok egész. A Nibela álnevet magam választottam és azóta is előszeretettel használom. Valódi nevem – Puska Veronika – sem titok, de alkotni jobb szeretek Nibelaként. Így, 28 éves fejjel az írás számomra az önkifejezés azon formája, amit leginkább közel állónak érzek magamhoz.

Világ életemben érdekelt a történetírás, öntsem azt akár versbe, akár novellába, akár regénybe. Korai írásaim több antológiában helyet kaptak.

Az utóbbi években érdeklődésem a fantázia, tudományos fantasztikum, misztika birodalma felé fordult és ennek lett méltó gyümölcse 2009-ben megjelent Lamast öröksége című fantasy regényem. Számos elismerő visszajelzés erősítette meg elhatározásomat, mutassam meg a világnak többi alkotásomat is. Az Isteneknek embert ezek egyike.

Olvasóimmal közösségi oldalakon, szerepjátékos fórumokon és nem utolsó sorban blogomon tartom a kapcsolatot. Remek lehetőség ez arra, visszajelzéseket kapjak, illetve tájékoztassam meglévő és leendő közönségemet az újdonságokról.

 Blogom címe: http://ihletkapu.blogspot.com

 

[/box]

[box type=”shadow”]

Kattints rá!

[button link=”http://aranymosas.konyvmolykepzo.hu/nibela-istenek…-embert-1-resz-1787.html” newwindow=”yes”] 1. rész[/button]

 

 

[/box]

VN:F [1.9.21_1169]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük