Faygates – Út a pokolba

[box type=”info”]

Ajánló:

Mit rejt a márvány felületű éjsötét szikla az erdő mélyén?

Molly Roodstone egy átlagos tizennyolc éves amerikai lány, átlagos középiskolai problémákkal és néhány ellenséggel. Ám nem várt fordulat következik be életében, amikor kiderül, hogy neki és az öccsének a Kansanben élő nagynénjüknél kell tölteni a nyarat. Molly lázad a gondolat ellen, hogy nehezen megszerzett barátait itt kell hagynia, ráadásul Faygates, egy poros kisváros, ahol semmi érdekes sem történik… Ugyan mit lehet csinálni egy ilyen városban egész nyáron? Sam, egy szexi fiú képében azonban megjelenik az unalom ellenszere a lány számára. Minden jól alakul, de öccse egyik ostoba húzása miatt teljesen felfordul Molly élete. Furcsa érzései támadnak a várost körbeölelő erdővel kapcsolatban, úgy érzi, figyelik. Vajon tényleg figyelik, vagy csak képzelődik? Sam mesél neki egy régi indián legendáról, amely arról szól, hogy a XVI. században fehér emberek nyomták el az útjukba eső indián törzseket, mígnem az egyik bátor indiánlány a Földszellemtől kért segítséget népe megmentésére. Életét áldozta azért, hogy a gonosz fehér embereket a szellem bezárja a fekete sziklába. Molly egyáltalán nem hitt a természetfelettiben egészen addig, amíg egyik reggel egy levél fogadta. Titokzatos levelek, támadások, cselszövések közepette megismerkedik Raymond Johnsonnal és a titokkal, amely súlyos teherként kíséri végig útján.

A legenda igaznak bizonyul, a fehérek gonosz vezetője azonban nem nyugszik bele a szellem az ítéletébe és kiutat kér számukra. A sziklából kiszabadulni csak úgy tudnak, ha megbánják bűnüket, de még ez a szabadság is csak ideiglenes és kizárólag éjszakára ölthetnek emberi alakot, napközben a szikla foglyai. Ez lenne vajon Ray? Molly kíváncsiságtól hajtva egyre mélyebbre merül az erdő szikláját övező titokzatos és veszélyes történetbe.

[/box]

[box type=”bio”]

A szerző: Pigler Zita (Felicity Somnis)

22 éves közgazdász vagyok, Szolnoktól 16 km-re élek és itt is dolgozom. Imádom az állatokat, a zenét és a könyveket. Miután leérettségiztem kezdtem önkéntes alapon olvasni és nagyon megszerettem. A különböző stílusok közül a kaland, fantasy és a misztikus-romantikus stílus áll közel hozzám, így írásaim is ezen kategóriákba sorolhatóak. Az írással komolyabban két-három éve foglalkozom, az írás számomra kiszakadás a valóságból egy olyan világba, ahol a szereplőim útját egyengethetem. Írói álnevem vezetékneve a latin álmodozó rövidítése, ugyanis végtelen képzelőerővel bírok és szeretek álmodozni. Keresztneve pedig a sajátom angol megfelelője.


[/box]

[box type=”shadow”]

Kattints rá!

[button link=”http://aranymosas.konyvmolykepzo.hu/felicity-somni…-a-pokolba-1-r-1777.html” newwindow=”yes”] 1. rész[/button]

[button link=”http://aranymosas.konyvmolykepzo.hu/felicity-somni…pokolba-2-resz-2183.html”] 2. rész[/button]

[button link=”http://aranymosas.konyvmolykepzo.hu/felicity-somni…pokolba-3-resz-2422.html” newwindow=”yes”] 3. rész[/button]

 

[/box]

VN:F [1.9.21_1169]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük