Ember és szörnyeteg

[box type=”info”]

Ajánló:

Kaméleon ökológus, és egy pokoli helyen, a második csernobili robbanást követően létrejött Elidegenítési Zónában végzi munkáját. Megbomlani látszik az évek óta változatlan egyensúly, komplett fajok tűnnek el minden látható ok nélkül, emellett a jelek arra engednek következtetni, hogy a háttérben valamiféle tudatosan ártó szándék húzódik meg. Mivel a helyzet a Zóna kiterjesztésével és ártatlan emberek ezreinek pusztulásával fenyeget, Kaméleon kihasználva különleges képességeit, felfedező útra indul a titokzatos északi erdőségbe. Kalandozása során hű útitársa a harc és a veszély, közben lassan feltárulnak előtte a Zóna legféltettebb titkai is, melyek sokban megváltoztatják az eddig szentnek hitt világnézetét. A feszültség egyre fokozódik, az ismeretlen géniusz által irányított állatseregek az emberi telepeknek rontanak, s az események a totális háború irányába haladnak. Ki áll az egész folyamat hátterében? Mi a végső célja? Miképpen élhetik túl ezt a vihart az emberek? Ezeknek a kérdéseknek a megválaszolása Kaméleon feladata.

[/box]

[box type=”bio”]

A szerző: Bora László

Vidéki orvos vagyok, aki gyermekkora óta egyfolytában a könyveket bújja és gyerekeit is erre szoktatja. Úgy hiszem, az olvasás a legjobb torna az elme és lélek számára, és igazán jó szórakozás. A rengeteg olvasást követően mostanság kezdtem érezni erős késztetést arra, hogy magam is írjak. Amiket alkottam, azok főleg a sci-fi műfajába sorolhatóak, vagyis a modern mesék sorát gyarapítják, de akad köztük „szakmai” írás is. A jól-rosszul sikerült alkotásaimat az alábbi címen szokták ízekre szedni: http://karcolat.hu/tagok/bltorkin, megteheti ezt az Olvasó is.

[/box]

[box type=”shadow”]

Kattints rá!

[button link=”http://aranymosas.konyvmolykepzo.hu/bora-laszlo-em…-es-szornyeteg-1915.html” newwindow=”yes”] 1. rész[/button]

 

 

[/box]

VN:F [1.9.21_1169]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük