Ékes Lelkek

[box type=”info”]

Ajánló:

Tudod miből lesznek a gyémántok? Tényleg tudod honnan erednek?

Nikolett Anov még csak nem is sejtette, hogy ő lesz az egyetlen ezen a világon, aki megismerheti a titkot. Nyolc évesen, egy földműves házaspár lányaként szokatlan barátra lel a kertjükben. Olyan ajándékot kap tőle, amely tíz év múltán egy addig idegen világot tár fel előtte. Hosszú kalandra indul, önként lép át az ismeretlenbe, ahol megannyi próba, nehézség és felfoghatatlannak tűnő esemény vár rá.

Életét kockáztatva igyekszik a rá rótt feladatot teljesíteni olyan „segítőtársak” mellett, akik őt lenézik, s legtöbbször előítélettel vannak iránta. Nicole csak reménykedik, hogy egyszer majd hazatérhet. De a titkok egyre torlódnak körülötte, s ő, ha nem is szeretne, de kénytelen mindenre fényt deríteni. Nagy árat fizet küldetése közben, hisz erején felül harcol a legvérengzőbb harcosok háborújában. Útja a jéghideg és vadul tajtékzó vizeken, a köddel fedett, zsákmányra sóvárgó szemek erdejében és a kopár, kihalt, dögszagtól csípős sivatagi forróságon vezet keresztül.

Mindezt egyetlen esemény szépíti meg, hogy rátalál a szerelem érzése. Igaz érzelmeket táplál egy olyan fiú iránt, aki játszik a lánnyal, s elképzelhető, hogy csak kihasználja céljának elérése érdekében.

Nicole idegenként, megfogyatkozott hittel és erővel próbál megküzdeni a ráruházott feladattal, és mihamarabb visszatérni régi életébe. Sokszor feladja, emberi módon pánikba esik, de lassacskán be kell látnia, nincs más esélye a túlélésre, csak ha kitart. Végül, rá kell, hogy döbbenjen, ami vele történik nem puszta véletlen.

[/box]

[box type=”bio”]

A szerző: Martin Ágnes

A szerzői álnevem Inez  E. Martin. 26 éves vagyok. Négy éve foglalkoztat az írás, konkrétan a történetszövés szenvedélye. Középiskolás éveim alatt, kizárólag verseket költöttem, rövidebb elbeszéléseket vetettem papírra.

Az Ékes Lelkek a második regényem, melyet három kötetesnek szánok. Írásaimban törekszek a történet frissen tartására, a cselekmény fokozására és a kedves olvasó kíváncsiságának felcsigázására. Az Ékes Lelkek utolsó betűjével is ezt kínálom Nektek!

[/box]

[box type=”shadow”]

Kattints rá!

[button link=”http://aranymosas.konyvmolykepzo.hu/inez-e-martin-1498.html”] 1. rész[/button]

[button link=”http://aranymosas.konyvmolykepzo.hu/inez-e-martin-ekes-lelkek-2110.html”] 2. rész[/button]

[button link=”http://aranymosas.konyvmolykepzo.hu/ekes-lelkek-3-resz-2448.html ” newwindow=”yes”] 3. rész[/button]

 

[/box]

VN:F [1.9.21_1169]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük