ParaDies: A bostoni krimiéjszakák

[box type=”info”]

Ajánló: misztikus krimi

Emily Warren teljesen átlagos FBI ügynök egészen addig, míg egy furcsa álom meg nem változtatja az életét. Hirtelen több természetfölötti tűnik fel az életében, mint amennyit kezelni képes, pedig gyilkossági nyomozóként látott már egyet s mást. Vámpírok, boszorkányok, szellemek és vérfarkasok, akik lehet, hogy őszintének tűnnek, de mindig több titkuk marad rejtve, mint amennyit elárulnak. Pedig mostanában minden olyan simán ment, egészen addig, amíg bele nem csöppent ebbe ügybe, és rájött, hogy nem ért semmit. Köztük Jonathan James Wilde-ot akit „megmentett” a folyóparton.

Vámpírgyilkosságok rejtélye árnyékolja be az amúgy sem túl fényes helyzetet, a magánélet összekeveredik a munkával, és még a parát sem találják. Nos, ez a helyzet még egy FBI ügynöknek is elég „para”. Főleg, ha neki kell előkerítenie. És a józan esze is kezdi cserbenhagyni. A legtöbben feladnák a reményt, de Emily kérdez, nyomoz, és harcol önmagáért, talán azért, mert nincs senki más, aki megtenné helyette.

Az idő pedig egyre csak fogy, a szálak összekuszálódnak, és az igazságra lassan fény derül…

[/box]

[box type=”bio”]

A szerző: Tarcza Anna (Silenne A. Morte)

Debrecenben születtem, itt is élek azóta a külvárosban, kis családi házban a szüleimmel és a testvéremmel. 18 éves vagyok, csak néhány évvel ezelőtt kezdtem el írni, bár akkor még csak viccből, saját szórakoztatásomra. Azóta a legtöbb alkotásom valamilyen fanfictionként született meg, amiket az interneten publikáltam különböző íróoldalakon. 
Körülbelül egy éve kezdtem el pályázatokra is írni, amikor a barátnőm és egyben leghűbb olvasóm, motiválóm, mentorom megkérdezett, nincs-e kedvem hozzá. Még soha nem kerültem az „élmezőnybe”, így ez most az első komoly megmérettetés számomra. Ha őszinte akarok lenni, meglepett, hogy pozitív visszajelzést kaptam az első 10.000 karakter után, de ezzel együtt örömmel és félelemmel is tölt el a tudat, hogy beválogattak. 
A blogom, ahol háttérinformációkat olvashattok rólam és a történetről: http://theparadies.blogspot.com/

[/box]

[box type=”shadow”]

Kattints rá!

[button link=”http://aranymosas.konyvmolykepzo.hu/silenne-a-mort…-krimiejszakak-1436.html” newwindow=”yes”] 1. rész[/button]

[button link=”http://aranymosas.konyvmolykepzo.hu/silenne-a-morte-paradies-a-bostoni-krimiejszakak-2105.html”] 2. rész[/button]

 

 

[/box]

VN:F [1.9.21_1169]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)