Dani és a szárnyas macska

[box type=”info”]

Ajánló:

Mit tennél, ha egy álmatlan éjszakán egy különös, szárnyakat viselő fekete macska landolna az ablakpárkányodon és megkérne, hogy legyél a segítségére?

Ugye elállna a lélegzeted, ha a titokzatos látogató társaságában repülni tudnál a csodálatosan kivilágított Budapest felett?  Kipróbálnád, milyen a Bazilika tetején ücsörögni, a Dunán hajózni egy uszályon, vagy a Labirintusban bolyongani?

Történetem hőse, Dani ilyen kalandokba keveredik új barátai társaságában, akiktől a gonosz elleni harc során leckéket kap bátorságból és barátságból is.

Nem véres, ellenben kalandos meseregényemet – melyben különös módon keveredik múlt és jelen – elsősorban kisiskolásoknak ajánlom, de gyermeklelkű nagyobbacskák is élvezhetik!

 

 

[/box]

[box type=”bio”]

A szerző: Emri Nóra

Leviculus sok évvel ezelőtt landolt az ablakpárkányomon és követelte, hogy írjam meg a történetét. A sztori, mint egy mesefilm, lepergett az agyamban néhány perc alatt, ám a papírra vetés váratott magára. A bennem élő gyerek végül kiszabadult, és megszületett a „Dani és a szárnyas macska”.

Négyéves koromtól faltam a könyveket és amióta csak írni tudok, mindig írtam – naplót, mesét, verset, novellát, esszét, regényt.

Ugyan pályafutásomat illetően másfele sodort a sors, sokszor próbáltam írásaimmal szórakoztatni barátaimat, tanáraimat, kollégáimat, akik igazán hálás közönségnek bizonyultak.

Néhány novellámmal indultam különböző pályázatokon, de önálló művem még nem jelent meg.


[/box]

[box type=”shadow”]

Kattints rá!

[button link=”http://aranymosas.konyvmolykepzo.hu/emri-nora-dani…zarnyas-macska-1793.html ” newwindow=”yes”] 1. rész[/button]

[button link=”http://aranymosas.konyvmolykepzo.hu/emri-nora-dani…rnyas-macska-2-2319.html ” newwindow=”yes”] 2. rész[/button]

 

 

[/box]

VN:F [1.9.21_1169]
Rating: 8.2/10 (5 votes cast)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük