Eredményhirdetés

Múlt szerdán 100 szavas játékot játszottunk, amiben az indirekt információátadást lehetett gyakorolni. Úgy kellett bemutatni egy diktatúrát, hogy az emberek viselkedése, gondolkodásmódja árulkodó legyen, de ne mondja ki a szöveg egyértelműen, hogy ez egy diktatúra. Ez izgalmas lehetőséget ad arra, hogy mutassunk és ne mondjunk, a szóválasztással a kimondott és az elhallgatott szavakkal érzékeltessünk.

Nagyon jó megoldásokat kaptunk. Tetszett Ivett besúgó-szomszédja; Tiszlavicz Marcsi fojtott akcióval teli imádsága; Nóri jelenete; Gabriella erős atmoszférájú útja és Rezeda Réka cenzúrája.

A nyertes mű végül K.Réka megoldása lett:

Borzongunk, miközben Azágica összesepri Mikulásost. A Feketék sorfala felett látom önelégült mozdulatait. Pöttyös mellettem remeg, félő, egyszer majd lebucskázik és úgy végezi, mint Mikulásos. Az a szegény pára…! Régen a kredencbe került volna, hogy megragasszák, de most… Azonnal a nagy dobozba hajítják, ahonnan nincs visszaút.
Pöttyös megdermed, amikor Azágica megáll előttünk, hogy eligazgasson néhány katonásan feszítő Feketét. Mikor malacszeme engem látva összeszűkül azonnal tudom; idén sorra kerülök. Vagy a mosogatógépbe tesznek, ahol mindig történnek „balesetek”… Vagy egyenesen a nagy dobozba.
Hollóházi Ősatyák, esküszöm, küzdeni fogok! Úgy összevagdosom minden hurkaujját, hogy sose felejti el, volt itt egy literes mackós bögre is!

Gratulálunk!

K.Réka, kérlek, küldd el szerda estig egy novellád vagy (kis)regényed első 10 ezer leütését a
konyvmolykepzopalyazat@gmail.com
címre, és a hamarosan felkerül a szerkesztés.

 

Mindenkinek köszönjük az évkezdő játékot, és nagyon boldog új évet kívánunk 🙂

 

 

VN:F [1.9.21_1169]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
4 hozzászólás Szólj hozzá
  1. Köszönöm szépen, igyekszem mielőbb küldeni a részletemet! 😀
    Gratulálok mindenkinek, aki kiemelt lett! Rezeda Réka a cenzúrás jeleneted szerintem fantasztikus, hihetetlenül szerethetőek lettek a karaktereid! 🙂

  2. Szívből gratulálok mindenkinek, hihetetlenül ötletes a nyertes írás. Nem olvastam el minden szösszenetet, de azok közül, amiket olvastam, nekem még Epstein Ágnes megoldása is bejött, nagyon sötét hangulatot teremtett.

    Köszönöm a kiemelést, őszintén meglepett, először be sem akartam küldeni az írásomat, mert túl direktnek éreztem.

    Köszönöm a kedves szavakat, Réka, és gratulálok neked, nagyon kíváncsi vagyok a szerkesztésre, mindenképp elolvasom majd. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük