Szerkesztés

Nemrég 100 szavas játékot játszottunk, aminek nyertese, Fruzsina beküldhette egy szövege első 10 ezer leütését.

Izgalmas kezdést kaptunk, igazi pörgős és humoros nyitást, aminek kapcsán tudunk foglalkozni azzal, hogy egy jól elindított történet sem nélkülözheti teljesen a leírásokat vagy a karakterek belső reakcióinak megmutatását.

A beküldött szöveget Kunos Anna szerkesztette meg. Ha kérdés merül fel a szerkesztéssel, visszajelzéssel kapcsolatban, írjatok bátran és Anna válaszol kommentben 🙂

Kattints ide, és nézd meg a szerkesztést 🙂

Fruzsina, köszönjük szépen a részletet!

Még egyszer köszönjük nektek a hónap eleji játékot, visszatérünk majd még 100 szavas játékkal 🙂

 

VN:F [1.9.21_1169]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
4 hozzászólás Szólj hozzá
  1. Kedves Anna!
    Köszönöm szépen a szerkesztést, nagyon tanulságos volt. Sajnos tudom, mennyire nem figyelek a leírásokra, ez olyasmi, amit sokkal tudatosabban kell elkezdenem figyelni.
    Ami azt illeti, hogy miért csak Virginiával működhetett a csere, a fejezet első változatában benne volt, de kivettem, hogy egy későbbi részben magyarázzam el. Ezek szerint jobb, ha már az elsőbe beleteszem?

  2. Kedves Fruzsina!
    Örülök, hogy hasznosnak találtad 🙂 Nem tudom, az eredeti változatban milyen formában szerepelt, de gondolom okkal vetted ki. Szóval én nem feltétlenül visszatenném, inkább csak Areus mondandójában utalnék arra, hogy csak vele működhetett – ha van más, fontosabb dolog, Virginia nem feltétlenül erre kérdez rá, és akkor kiderülhet később is. Aminek azonnal fontos lenne kiderülnie, az az, hogy a test vagy a lélek rendelkezik mágiával.
    Ha van még kérdésed, szívesen válaszolok, egyébként pedig további sok sikert az írói utadon, és hajrá a leírásokhoz 🙂

  3. Fruzsi, gratulálok az írásodhoz! Kérlek engedd meg, hogy megfogalmazzak egy kritikát, ami engem borzasztóan zavart olvasás közben.
    Számomra teljesen hiteltelen, hogy valaki egy perc alatt, egy vállrándítással túllépjen azon, hogy egyszer csak egy idegen helyen, idegen testben ébred. Nincs olyan ember a földön, aki erre így reagálna. A természetes reakció pánik, kétségbeesés, őrült agyalás lenne, és semmiképpen sem bízna meg rögtön az idegenben. Még ha ez egy kitalált mű is, de sokat dobna rajta, ha ez emberibben-hitelesebben megjelenne.
    Sok sikert, minden jót a továbbiakban!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük