Szerkesztés

Húsvétkor versíró játékot játszottunk, és a locsolóversek szerzői közül sorsoltunk ki egy szerencsést, aki beküldhette valamilyen regénye vagy novellája első 10 ezer leütését, amit megszerkesztettünk.

A szerencse zsuzsának kedvezett, aki egy NA regény nyitását küldte el nekünk. A történet elején van egy izgalmas csavar, és a szerkesztés egyben jó alkalom volt, hogy a közeli és a távoli E/3-as narrációval foglalkozzunk kicsit.

A szöveget Róbert Katalin szerkesztő, íróiskolai oktató szerkesztette meg.

Kattints ide és olvasd el a szerkesztést

Ha bármilyen kérdés felmerül a részlettel, szerkesztéssel kapcsolatban, nyugodtan írd meg kommentben 🙂 Zsuzsa, neked pedig nagyon köszönjük a részletet!

*

Ma elkezdődött a Könyvfesztivál. Péntek-szombat-vasárnap dedikálásokkal és beszélgetésekkel várunk mindenkit a Millenáris B8-as és D2-es standjánál.

Kattints ide és nézd meg a teljes programot 🙂

*

Ha szeretnél te is szerkesztést nyerni, még mindig van lehetőséged az áprilisi Imádok olvasni játék keretében. Olvasd el a részleteket és írd meg, mi tetszett, mit fogott meg kevésbé. Minden hónap végén sorsolunk egy nyertest.

Jó olvasást mindenkinek!

*

VN:F [1.9.21_1169]
Rating: 10.0/10 (6 votes cast)
5 hozzászólás Szólj hozzá
  1. Egyik szemem sír, a másik meg nevet? 🙂
    MINDENKITŐL elnézést kérek, ha bármilyen kritikámmal, hozzászólásommal megbántottam. Mostantól megjavulok és próbálom megtanulni, miképp lehet, ilyen kedvesen és finoman rámutatni a hibákra, és segíteni fejlődést, kiemelni a jót és nem megsérteni az érzékeny írói lelket. Lenyűgöző.
    És hogy stílusban maradjak:
    Szeretném megköszönni az Akadémiának, a Aranymosás stábjának, a családomnak és legfőképpen: Róbert Katalinnak a lehetőséget.

  2. Zsuzsa, nagyon jó lett a csavarod! Én pedig ezúton szeretném megköszönni a szerkesztőségnek ezeket a szövegjavítás-olvasás-lehetőségeket – tök jó belelátni egy kicsit a kulisszák mögé. Ez tényleg olyan, mintha egy bűvész megmutatná, hogyan “készülnek” a bűvésztrükkök. És köszönöm a pályázatot mint ötletet is, mert (ha nem is a sajátunkat) de mások írásainak olvasói kritikáit/véleményeit és a szerkesztőség döntéseit olvasva is tanulok valamit. És ezzel (gondolom) nem csak én vagyok így. SzM

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük