Lektori Hírek

Ünnepélyes pillanat következik, az idei pályázat utolsó lektori híreit olvashatjátok. 🙂

A múlt héten két írás járt a második lektornál, és pozitív értékelést kapott mindkettő. Cata Morgana: Kutyakalandok Nózival történeténél az íróval még egyeztetjük a dramaturgiai javításokat. Csendes Nóra: Zápor utca című regénye nagy meglepetést okozott, hiszen ez egy 17 éves fiatal lány kiváló alkotása.

Még két regény várt a döntésre. Gulyás Péter lebilincselő alkotása talán bölcsész-thriller lehet, mindenesetre A végtelen térségek örök hallgatása megkapta a második pozitív lektorit.

Bartos Alkonyőrzők című sci-fi regénye is pozitív értékelést kapott. Ebben a formájában e-book ajánlást kap, de ha sikerül a szerkesztés során az infoadagolási gondokat megoldani, akkor papírkiadásra javasoljuk a kötetet.

Szeretettel gratulálunk az íróknak! 🙂

*

A IV. Aranymosás pályázat véget ért, a szűrés befejeződött. A négy írás most Katona Ildikó kiadóvezető el kerül, aki megnézi a regényeket, és meghozza a végleges döntést szeptember elsejéig.  A négy szerzőt majd értesíteni fogjuk személyesen is, de ide, az oldalra is kikerül majd a hír.

Mi történik most az oldalon?

Hétfőn cikket olvashattok az idei pályázat összesítéséről, illetve feltehetitek a kérdéseiteket.

Utána az Aranymosás Irodalmi Magazin átáll nyári üzemmódra, vagyis novellák, játékok, interjúk várhatók az oldalon. Illetve szeretettel köszöntöm az új admint, Rácz Tibit, aki a cikkfeltöltésben segít és az interjúkat készíti.

*

Szuper hírünk is akad!
Megnyílt a második könyvesboltunk! 🙂

Budapesten, a XIII. kerületben, a Váci úti Tescóban is találkozhatunk 🙂
A boltnyitás örömére július 04-ig, a Váci úti boltunkban minden könyvet 21% engedménnyel vásárolhatsz meg. Már a legújabb, csak nálunk kapható Elit könyveink is ott vannak, mint az Opposition és a Reményvesztett.
Exkluzív programmal is készülünk, erről hamarosan lehull a lepel…
Térj be, építsd velünk a kedvenc könyvesboltodat ! 🙂

Várunk a Váci úton a Tescóban! 🙂

-vb-

VN:F [1.9.21_1169]
Rating: 9.8/10 (4 votes cast)
15 hozzászólás Szólj hozzá
  1. Gratulálok Gulyás Péternek és Bartos Zsuzsának is a második pozitív lektorihoz! Az elmúlt hét nem lehetett könnyű, éppen ezért is örülök, hogy minden jól alakult. Még egyszer gratula!

  2. Gratulálok a második pozitív lektorihoz mindkét szerzőnek! Bartos Zsuzsának jó hajrázást kívánok a nyomtatott kiadáshoz!

  3. Mindegyik szerzőnek gratulálok, megérdemlitek a babérokat 🙂 Sok sikert a további munkátokban is!

  4. Gratulálok Gulyás Péternek. Gondolom, ő is nagyon izgult már. 🙂
    Köszönöm ezt az óriási, izgalmas lehetőséget, és annak külön örülök, hogy nagy kihívásokat, motivációt is nyújt. 🙂
    Köszönöm mindenkinek a gratulációkat, a sok szurkolást, a véleményeket.

  5. Méltó lezárás a pályázat harmadik szakaszához! 😀 Nagyon gratulálok, még több szerencsét és kitartást kívánok a szerzőknek, hogy nemsokára papírkiadásban a polcokon sorakozzanak a könyveik! 🙂

  6. Sziasztok,

    Cata, Nóri, Zsuzsa: gratulálok!

    Köszönöm szépen mindenkinek, aki olvasta és kommentálta a részleteket; ha még lehet, feltétlenül szavazzatok azokra a szövegekre, amelyeket nyomtatásban látnátok e négy mellett. Nagyon köszönöm a kiadó munkatársainak e pályázati rendszer kialakítását és gondozását, a nyitottságot és a pozitív elbírálást.

  7. A Public Star nyertesnek szeretett szövegekre még a jövő héten lehet szavazni. Aztán a hét során (egy random időpontban) megnézzük, hogy melyik mű első fejezete kapta a legtöbb lájkot, és az az írás is megy a kiadóvezető elé.

  8. Kedves Péter és Zsuzsa, gratulálok a pozitív értékeléshez!
    Sokszor eszembe jutottatok a hét folyamán, izgalmas lehetett 🙂
    Továbbra is szorítok nektek!
    Én is szeretném megköszönni a pályázatot, nekem hatalmas élmény volt végigizgulni a kedvenceim és a saját írásom útját, és látni őket sok olvasó sok szemszögéből 🙂

  9. A Móriczon is nyílik majd egy bolt. Csak nem ti lesztek ott is a szegény pórul járt Ulpius könyvesház helyén? Olyan sejtelmesen zajlik a ‘kicsomagolás’.
    Minden szerzőknek gratulálok a pályázathoz!

  10. Hivatalosan a második bolt nyílt meg, a többiből is átveszünk párat, de most épp nem vagyok képben, melyikeket. Van, ahol még tartanak a tárgyalások. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük