Játék a fülszövegekkel

Játék a fülszövegekkel

Író vagy?

Szeretsz játszani?

Most itt az alkalom!

Írd meg a saját regényed fülszövegét! Legyen izgalmas, legyen hívogató!

(Nincs terjedelmi megkötés. Egy szerzőtől csak egy fülszöveget várunk, ide, a weboldalra a kommentek közé.)

Határidő:  okt. 25., vasárnap éjfél

Egy szerencsés játékost kisorsolunk, aki beküldheti az adott regény első 10 ezer karakterét. Ezt megszerkesztjük, és írástechnikai tanácsokat adunk, segítve ezzel a fejlődést.

Kalandra fel! 🙂

 

VN:F [1.9.21_1169]
Rating: 10.0/10 (5 votes cast)

Leave a Comment

61 hozzászólás

 1. Mi a különbség a Végzet és a Sors között?
  Lily Knight mindent megtesz azért, hogy életben maradjon. Viszont azt nem tudja, hogy másvalaki, nem is olyan messziről ugyanezt próbálja elérni, az élete árán is.
  Ashton Hill minden szabályt áthág, amit csak lehetséges, hogy biztonságban tartsa azt a személyt, aki még sose látta.
  A lány egy teljesen új világban találja magát, a Jó és Rossz harcában,a végzet és a halál küzdelmében. Egy végtelen szerelem, egy összetört lány, egy bármire képes fiú, egy harcos és egy tudós ébredése.

 2. Milyen lehet egy alternatív középkorban, ahol nincsenek okos telefonok, autók, repülők és hajók? Pardon! Hajók vannak, és nagy gondot okoznak. Diadém és Brian tengeri kereskedelmet folytatnak. Ám kereskedelmi szerződésüket vérrel írták alá, mintegy huszonegy évvel ezelőtt.

  Most, egy háború fenyegeti Diadémot és Senki Földét. A titkok, amiket a múlt elkapart maga mögött, felszínre kerülnek. Újabb kérdéseket vetnek fel, amelyekre nincsenek válaszok.
  Vajon főhőseink képesek túlélni a háborút? Rájöhetnek minden titokra? Megváltoztathatják a sorsukat, úgy, hogy közben hűek maradnak önmagukhoz?
  Keress rá válaszokat!
  Nyisd ki a könyvet és indulj el. Egyenesen előre!

  Csak 12 mérföld keletre!

 3. Serenity egy teljesen átlagos egyetemista lány… lenne, ha nem lenne egy évezredekre visszanyúló titok a családjában. A lány egyenes ági leszármazottja az édeni Évának, aki számára a tudás fájának gyümölcse nem a mindentudást rejtette, hanem egy képességet, amivel minden lány leszármazottja még fiatalon megálmodja a jövőjét egy bizonyos pontig, vagyis az utolsó lányig, akinek majd vissza kell térnie abba a bizonyos kertbe. És ez a lány éppen Serenity…
  De nem csak egy fa volt ott középen, és a másik gyümölcse sem maradt érintetlen. Egy Fanny nevű lány is élt annak idején a kertben, aki évezredek óta szeretne visszatérni abba az idilli világba, hogy célját beteljesítse, még akkor is, ha nem emberbarát módokat választ hozzá.

  Vajon sikerül a lánynak beteljesíteni a végzetét és visszatérnie oda, vagy a sok esemény hatására teljesen átértékelődik benne az addig ismert világa? Mindeddig félreismerte volna a régmúlt történeteinek szereplőit? Megismerhet-e jobban egy világot mint az, aki annak minden történését átélte? Itt az idő, hogy megtudja…

 4. Katának elege van. Annyira, hogy úgy dönt, mindent hátrahagyva, külföldön próbál szerencsét. Évek óta nyomasztja édesanyja fájdalmasan korai és tragikus halála miatt érzett bűntudata. A barátja megcsalta, az öccse drogozik, az apja pedig tétlenül nézi, mint teszi tönkre magát. Főnöknője összeismerteti Amerikában dolgozó unokahúgával, így ennek és a szerencsének köszönhetően meg sem áll az USA keleti partjáig.
  Adam szomorú gyerekkora felnőtt életére is rányomja bélyegét. Barátai nemigen vannak, a nőkkel nem tud bánni, nővére évek óta távolságtartóan viselkedik vele, anyjával szinte semmi kapcsolata, és legnagyobb rémületére úgy tűnik, örökölte apja erőszakos természetét. Két éve tartó kapcsolatának barátnője félrelépése vet véget, Adam pedig megalázottságában és tehetetlen dühében olyasmire vetemedik, amiről sosem gondolta volna, hogy képes rá… Mindezeken túl már az idejét sem tudja, mikor aludt rendesen végig egy éjszakát.
  A sors kiszámíthatatlanságának köszönhetően e két ember útja egy ponton találkozik.

 5. „Gyáva népnek nincs hazája!”
  hallatszik a csatára buzdító kiáltás a saját földjén rabszolgasorba taszított ragamun nép utolsónak maradt lázadói torkából.
  A betolakodó meflikek elfoglalták e nép földjét, hogy a föld alatt lapuló értékes lumina kibányászásával és rendkívüli fegyverekké kovácsolásával leigázhassák azokat a népeket is, akiknek földjeik alatt eddig megszerezhetetlen kincsek lapultak. Orgyilkos módszereikkel a meflikek kivégezték az uralkodót, és összeharácsolt hatalmas gazdagságukkal elérték a teljes irányítást az ország felett, és saját isteneik felmagasztalásával háttérbe szorították a ragamunok teljes történelmét, elfeledtetve velük saját őseiket.
  A hosszú ideje tartó megszállás alatt felmorzsolódott, és egyre apadó létszámú felkelő csapatok, akik az erdőkbe, mezőkre kényszerültek, amiért nem fogadják el az új tanítást, és tartják magukban őseik hitét, még a halált is vállalják, hogy felébresszék népük elkorcsosított elméjét. Szembeszegülve a megszálló horda folyton tökéletesedő páncélzatával, a ragamun lázadók városokba törnek be, és álruhákban járva próbálják tizedelni a városőrök és a helytartók védvonalait, mindezt irányító nélkül, saját erejükre hagyatkozva.
  Mivel halottnak mondott vezetőjük holtteste sosem került elő, kitartanak, és hiszik, hogy él még az utolsó fürkész.
  A tűzfürkész, aki apja vérén örökölte a különleges képességét, aki tüzet szít tenyerén, gyógyít, és hatalma van a természet erőin.

 6. Rose-t elhagyta a vőlegénye egy férfiért, Jamiet pedig a szeretője egy nőért, hogy az álházas melegek népes táborát gazdagítsa. Kettejük helyzete ugyan egyazon tükör két oldala, mégis mondhatni, természetes ellenségek., amikor azonban Rose elmegy a melegbárba, hogy megpróbálja megérteni és feldolgozni párja elvesztését, kettejük között különös barátság szövődik. Két magányos lélek keres egy nem mindennapi barátságban boldogulást, hogy végül együtt létrehozzák, amire mindig is vágytak: egy kiegyensúlyozott, boldog családot. Vagy talán ez is csak egy újabb hazugság?

 7. Kétségtelen tény, hogy Hala a Világ Legszerencsétlenebb Városai-listán igen előkelő helyen szerepel. Nem elég, hogy egyszer egy év alatt olyan érdemeket szedett össze, mint a kifosztás, földrengés, árvíz, majd mindezek után következő évben leégett, illetve a szomszédos gazdag ország árnyékában fel sem tűnik senkinek – még a daimóntolvajt is ők kapták.

  Noha a tolvaj hivatalos állítások szerint már hat éve halott, mégis, amikor egy grófnő daimónja eltűnik, Tess hivatalos megbízást kap, hogy keressen hasonlóságokat a kisasszony és a daimóntolvaj korábbi áldozatai között. A három csíkos sétapálca nyomában Hala legsötétebb bugyraiba is ellátogat, ahogy a kutatás lassan nyomozássá válik, és Tesshez csatlakozik több méltán ismert és elismert totemmester, egy ízlésficamos nő és egy fiatal daimónkutató.

  Mindeközben Rurka, a nyomornegyed csatornáiban felnőtt ifjú igyekszik megfelelni egy rejtélyes megbízó kéréseinek, hogy a feje a nyakán maradjon, és amikor végre kikerül ebből az egészből, szerezhessen egy nyugis kuckót, ahol annyi macskája lehet, amennyit csak akar.

 8. Tina csak túl akarta élni a karácsonyt. Talán kívánta, bár máshol lehetne, de „máshol” alatt inkább Carterék karaoke partiját értette, nem azt, hogy elrabolja egy bőrruhás agyament – aki szörnyvadásznak képzeli magát –, és lepottyantja egy csodalényektől hemzsegő erdő közepén.

  Sam csak teljesíteni akarta a küldetést. Talán kívánta, bár megtalálná a Hajnalhozót, de Hajnalhozó alatt inkább egy képzett harcost értett, nem egy embernek nevelt máguslányt – aki tűzokádó sárkánynak képzeli magát –, és körülötte évtizedek óta eltemetett titkokat.

  Londontól Cione-sziget szívéig tart az út – néhol éles kanyarokkal –, ami önmaguk megismeréséhez vezet, hogy a célnál feltehessék a legfontosabb kérdést: létezik szabad akarat, vagy végül mindkettejüket gúzsba köti az elrendeltetés?

 9. „Végtelen én néz rám vissza, mind falfehér, rettegéstől átitatott arccal, és azzal a nevetséges dudorral a szívük alatt, amit lassan már semmilyen bő ruha sem rejthet. Mintha ez a pillanat az összes lehetséges világ találkozása lenne, s a tükörben lévő alakok mind tudnák, mit tettem. Mit tettünk. És ahogy így egymást bámuljuk, egyikük arcán vádló düh villan át, majd a rémület mindent átszelő sikolyként szakad ki a torkomból, ahogy a szikrázó kéket hányó tükörszilánkok közül rám veti magát.”

  Kasszandra igazán nem vágyik sokra, csak, hogy ne zaklassa a mamája. Meg persze az sem ártana, ha nem lenne annyira ügyetlen. Vagy ha végre történne valami szülővárosában, ami valamiért nem hajlandó felvenni a versenyt 1987-el. Csakhogy kívánsága egy nem várt tragédia által teljesül, és hamarosan nem csak saját sorsáért, hanem a világok megmentéséért vívhat harcot. Különösen akkor, ha megszegi az egyetlen ígéretet, melyet jövőbeli énjének tesz. De mire valók az ígéretek, ha nem arra, hogy megszegjük őket? Így kezdetét veszi az egyre veszélyesebb harc világokon és időn keresztül, melyben a legnagyobb akadályt csak önmaga jelentheti számára.

 10. SOK HŰHÓ A LELKEDÉRT

  Magdaléna (Léna) házuk verandáján elmélyülten olvasgat, amikor megcsörren a telefon. Barátnője, Fanni ajánlja fel látogatását, ám a kellemes vizit kíméletlenül tépi fel hősnőnk múltjának sebeit. Előkerül ugyanis Léna rég elveszett naplója, mely a lány élményeivel, gondolataival és titkaival van tömve.

  Az iromány elregéli hogyan került a család Balatonfüredre, egy málladozó klasszicista villa falai közé, azt, hogy miféle furcsa dolgok történtek a mit sem sejtő Lénával az út közben, majd a házban; hogy hogyan szeretett bele egyik testvér reménytelenül a másikba. Mesél arról, ahogyan Léna felfedezte, hogy a kastélyban nem minden valódi, hogy a hely több mint lakás, több mint élet. Hogyan szakadt nyakába a múlt, a jelen, és a jövő, hogyan lépte át a határt, és talált rá az igaz szerelem… A szálak egyre sötétebb helyekre vezetnek, titokzatos páholyokhoz és vallási rituálékhoz. Kiderül, a kastély falaihoz vér tapad, és hogy azt soha nem moshatják le. Gyilkosságok, bálok, forradalmak.

  Az olvasás végeztével Fanni lefagy, Léna pedig tettre kész.

  Egy eszelős színdarab, egy zseniális színésznő és egy véget nem érő játszma.

  Egy történet, melynek minden szava hazugság.

 11. Barbara Cartland jól tudta, hogy ha a rendezői álmát akarja valóra váltani, akkor a Donna Wisemanben a helye. Árnyékvölgy legjobb bentlakásos iskolája híres a jó képzéseiről. Az elején nehezen találja a helyét, ráadásul már első nap belekötnek. Igyekszik láthatatlanná válni, kerülni a konfliktusokat, és problémamentesen barátkozni. Ám arra egy cseppet sem számított, hogy valami megmagyarázhatatlan érzés lengi körül. Hol egyenesen retteg az egyik csoporttársától, máskor pedig mágnesként vonzza. A háttérben valami különös, valami gonosz dolog zajlik. Tárgyak kezdenek el körülötte mozogni, ijesztő rémálmok gyötrik. Valami van benne, beszél hozzá, átveszi felette az irányítást, és a halálát kívánja.
  Vajon minden igaz, amit eddig maga mögött hagyott? Vagy örökké árnyék nélkül kell élnie?

 12. Mit is írhatnék?
  Megvan mindenem ami csak kell. Az én édes Deely-m elhalmoz minden jóval, gyönyörű a házunk,és még a munkámban is jeleskedem… na jó, van néhány kis ziccer azért.
  Kiéme és Kimer a szokásos…. asszem…. Élik rózsaszínfelhős bolondos világukat…
  De Looke egyre borzalmasabban fest, és Liz egyszerre elém lépett, hogy közel van a kirúgatáshoz. Én meg csak azt vettem észre, hogy ráncolom a homlokom….
  Ja, nem mondtam! Az én Drága Deely-m lehetőséget kapott nagy álma megvalósítására… Addig-addig rágtuk a fülét, amíg el nem ment “megpróbálni”, de ahogy ismerem, mindnet belead!
  Zűrös életünk egyre zűrösebbé válik… Csak tudnám, hova lehetne még ezt fokozni…

 13. Elárasztott városok, összeszűkült élettér, 28 milliárd ember… és a napkultusz-hívő arisztokrácia, mely a toronyvárosokat irányítja: íme a Föld a 23. században.
  A szigorú társadalmi szegregáció fogságban tartja a lakosságot, ellenőrzés alatt a megtorpant űrkutatást, és bizonytalan diplomáciai kapcsolatot tart fenn az idegenekkel, akik ránk találtak élet utáni kutatásaik során.

  Az emberiségnek nincs választása: vagy kirajzik a világűrbe, vagy elpusztul a túlzsúfolt, elóceánosodott Földön. Az idegen technika segítséget nyújt ahhoz, hogy megépülhessen az első csillaghajó, és felderítőcsapat indulhasson egy földszerű bolygóra. A legénység tagjai között van mélyalvásból ébresztett biológus, karrierista katona, mélytengeri búvár és még valaki, aki tudományos munkatársnak álcázza magát, valódi célja azonban életteret szerezni a nyomorgó alsóvárosi népnek. De vajon milyen esélyekkel kolonizál az emberiség egy olyan bolygót, amelyen kihaltak az állatok, és mindent ellep a burjánzó, szürreális növényzet? Van-e joga az emberiségnek, saját túlélése érdekében kiirtani egy másik, egyedülálló ökoszisztémát, amely nem várt betolakodókat? És mit szólnak mindehhez az idegenek, akik maguk is végzetük elől menekülnek?

 14. Carrie szokatlan körülmények között találkozik Alannel. Legalábbis ebben az életében.
  Hajnalban hazafelé motorozva megmenti a férfit, akit megtámadtak és ki akarnak rabolni, de nem taxit hív a neki, ahogyan a józan ész diktálná, hanem hazaviszi magához.
  A lány már régóta tudja, hogy a lélekvándorlás nem csak elméleti síkon létezik. Képes visszaemlékezni az előző életeire, és abban reménykedik, hogy Alan is. Vagy ha nem, naivan úgy gondolja, a férfi majd hisz neki. Megmutat neki egy darabot a múltjukból, de Alan természetesen bolondnak nézi és dühösen elrohan.
  Másnap este Carrie mégis ott találja Alant az ajtaja előtt. A férfi úgy dönt, ad egy esélyt a lánynak, és bár kétkedve fogadja a reinkarnációról hallottakat, a Carrie iránt érzett vonzalmát nem tudja letagadni. „Mintha az összes korábbi életünk összes vágya a jelenben csapódna le.” – fogalmazza meg Alan az érzéseit.
  A kettőjük között feszülő rendkívül erős érzelmi töltet furcsa emlékeket hív elő a tudatalattijukból. A férfit kíváncsivá teszik ezek az „álmok”, ezért úgy dönt, kideríti, mi történt velük az előző életükben. Egy harminckét évvel korábbi újságban Mia és Noel tragikus haláláról számolnak be.
  Vajon a múltban Carrie és Alan volt Mia és Noel? Noel valóban lelőtte Miát, majd önmagával is végzett, vagy volt még ott valaki? És a jelenben ki küldözget Carrie-nek zaklató sms-eket, fotókat és ki akarja majdnem halálra gázolni? Nem csak a szerelem talál meg életeken át, hanem a gyűlölet is?
  Ha eddig nem hittél a lélekvándorlásban, ezután fogsz.

 15. Pelikán

  Nem áll jól a XIII. kerületi kricsmi szénája. A Pelikán tulajdonosának Buginak ügyeskedése és a törzsvendégek kitartó alkohol fogyasztása sem tudja fellendíteni az egykor oly népszerű kocsmát.
  Amikor végső elkeseredésében már a helység eladásán gondolkodik, és Kapa a kerület agyatlan verőlegénye is a fejére pályázik, Bugi merész lépésre szánja el magát.
  Úgy dönt, tesz egy utolsó próbát és igent mond apja, a kiöregedett bármixer ötletére, még akkor is, ha Fater időnként elfelejt ezt-azt és furcsa dolgokat alkot az alaksorban.
  A döntés pedig nem várt fordulatot hoz. Fenekestül fordítja fel mindenki életét, ráadásul a kocsma körül kezdenek gyanús módon elszaporodni a hullák…
  Egy létező kerület, létező kocsmájának, nem létező története.

 16. Hiszel a mesékben? Az angyalokban? A természetfelettiben? Egy világban a miénken túl?
  Lia nem hitt. Eddig…
  Egyetlen pillanat. Egyetlen lépés. Egy éles dudaszó. Egy katasztrofális baleset, és a múlt életre kelti a jövőt.
  Ha tehetnéd, te megismernéd az őrangyalod? Újraélnéd a feledett múltad? Képes lennél magára hagyni a jelened? Kezedbe vennéd a bizonytalan jövőd? Bejárnád a mennyet, ha tudnád, hogy a földi pokol vár ott rád? Meddig mennél el egy célért? Egy rád osztott küldetésért? Válnál te a hőssé? A legyőzhetetlenné? Feláldoznád magad? Odadobnád az életed valamiért, amit nem is ismersz igazán? Képes lennél lemondani a szerelmedről, hogy megfelelhess? Hogy bizonyíthass? Hogy te legyél Ananhel, a kegyelem angyala? A kard Isten kezében? Neked hol lenne a határ? Min nem tudnál már átlépni? A családon? A szerelmen? A halálon?
  Egy lány, aki elveszítette mindenét, meddig megy el, hogy visszaszerezhesse az életét?

 17. Ne mondd, hogy szeretsz!

  Zora mindent megtesz, hogy távol tartson magától szinte mindenkit.
  Csalódásokkal a háta mögött csak alig néhány ember akad, aki mellett önmaga mer lenni. Alig várja az utolsó gimnáziumi éve végét, amit anélkül szeretne végigjárni, hogy a gyerekkorában szerzett hegei napvilágra kerülnének és elrontanának mindent. Ismét.

  Dominik csak elismerésre vágyik.
  A szülei dicsérete és a bizonyítási kényszer hajtja. Van azonban valami, amit nem vállalhat fel, mert fél, hogy a bátyja sorsára jut, és őt is kitagadják, mert az álmai nem egyeznek a szülei elvárásaival.

  Egy hely azonban összehozza őket, és talán mindkettejüknek új esélyt ad, hogy olyan életük legyen, amilyet szeretnének.

 18. Minden egyetlen medállal kezdődött… illetve mégsem…

  Mirjam Patterson átlagos egyetemista, átlagos élettel – kivéve, ha a családjáról van szó. Aztán egy átlagos délutánon köddé válik a bátyja szeme láttára… A zord betondzsungel helyett hirtelen sűrű erdők, arany szobrok, gigantikus tornyok, és Gaudí épületei veszik körül…

  Egy világ, ami tökéletes. Látszólag tökéletes.
  Ahol hatalmas kristályok ragyognak, fényesebben a napnál. Ahol a mágia vad álmokat sző, és áthidalja a lehetetlen fogalmát. Ahol bármikor saját Tükörképeddé válhatsz. Ahol látják a jövődet, és ismerik a múltadat, bármennyire is próbálod elrejteni mások elől. Ahol kettéhasad a lelked: egyik részed visszatérne a testvéredhez, másik részed örökre az Erdőben maradna.
  Egy hely, ahol embert még sohasem láttak… egészen addig, amíg Mirjam életre nem kelti a kaput, mely összeköti őt másokkal, és örökre megpecsételi halandó mivoltát.

 19. Minden oroszok fáraója, Második Kulikov gondoskodik arról, hogy Lagin, a fogoly ne szökhessen meg. A megfelelően kemény elbánás miatt a lányát küldi a kormányzó mellé a tartományi székhelyre. Lajna hercegnő sok munkát ad a korbácsot Ízisz és Ozírisz nevében csattogtató pribékeknek. A pincebörtönből, ahol a fiatal fegyverkovács raboskodik, egyetlen út vezet kifelé, de azt hatalmas pallossal felfegyverzett alabárdosok őrzik. Más kijárat nincs…
  …vagy mégis?
  Az érettségi előtt álló magyar lány, és az öccse fegyelmezetlen diákok módjára kételkednek mindenben.
  Mariann már rájött arra, hogy akad némi különbség közte és a többi ember között, mégsem értékeli túl magát, hiszen nem varázsló – pedig jó lenne. Viszont Erik, a kilencedikbe járó fiútestvér a technika megszállottja önbizalomtól dagad. Ragyogóan eligazodik az internet zegzugos útvesztőiben és ifjú kora ellenére komoly tartalékai vannak a bankokat elkerülő fizetőeszközből, a Torrentcoinból. Egyikük sem szívleli a Szövetségi Rendőrséget, ezért különösen kedvelik a hatóságok látókörén kívüli pénznemet. A három „D” nyomtatóban mindig teli patront tartanak, elvégre sosem lehet tudni, mikor törik vagy szakad valami, és a pótlás így a legegyszerűbb.
  A testvérpár határozottan dönt. Áthágnak néhány szabályon, és kicsit felforgatják maguk körül az amúgy is nyugtalankodó világot.

 20. Te mit tennél, ha az álmaidban kísértő Herceg, aki nemcsak a tested, de a szíved titkait is ismeri, felajánlana neked egy esélyt, hogy visszakapj mindent, amit elvesztettél? Alkut kötnél vele, vagy azt kívánnád, bárcsak mielőbb felébrednél?
  Kísért a múlt…
  Genevieve-et a hideg rázza a kastélytól, ahová szörnyű emlékek fűzik még kislánykorából. Mikor az öccse, Jensen eltűnt, senki sem hitt neki, hogy a fiút nem elrabolták. Hanem egy ősrégi tükör ragadta el.
  Elemészt a gyűlölet…
  William Blackmoore, Tükörbirodalom jogos királya közel kétszáz éve fogságban sínylődik.Tudja mit kell tennie szabadulása érdekében, ahogy azt is, hogy ahhoz egyedül egy út vezet. A felesége halála, és hozzá a megfelelő kulcs…
  Űz a szenvedély…
  Álmaiban kísérti meg a lányt, éjről éjre felkorbácsolja legtitkosabb vágyait. Genevieve képtelen ellenállni a csábító Hercegnek. Azt hiszi, csupán álmodik.
  Utolér a valóság…
  Gyilkosság történik, az áldozat pedig nem más, mint aki azt megelőzően megtámadta Genevieve-et. Senkinek sem beszélt róla, kivéve álombeli hercegét.
  Tükörbirodalom…
  Végzetes alku köttetik köztük, ahonnan nincs visszaút. Will segítségével megkísérli a lehetetlent: visszahozni az öccsét halandó otthonába, és túlélni tükörmása, Guinevere Blackmoore szörnyű bosszúját.
  Ha sikerrel jár, megkaphat mindent. Ha nem, az életével fizet.
  Légy részese ennek a kalandnak, és egy dimenziókon áívelő szerelmi történetnek!

 21. Fülszöveget olvasni marhaság!

  Elvégre a fül nem szokott szövegelni. Ha néha mégis megszólal, akkor is csak füllenteni tud…

  Egy koponya – az már mindjárt más! Ha mélyen a szemébe nézünk, még Drahos úr titkát is elárulhatja nekünk. A titkot, ami felforgatja Drahos úr új osztályának életét, kis híján romba dönti az iskolát, sőt, az egész várost egy világvégi katasztrófával fenyegeti.

  Képtelen egy história ez, ami voltaképp egy rejtélyes képről és a még rejtélyesebb koponyáról szól, ami viszont nem szól. Mármint a koponya nem szól, mert ha szólna, akkor ez egy zombitörténet lenne. Ebben a könyvben viszont nincsenek zombik. Se vámpírok. Se farkasemberek. Se decemberek, sőt, novemberek se nagyon. Megjelenik viszont a Sátán, aki kutyául érzi magát, s nem csak azért, mert ő a sírásó kutyája, hanem azért is, mert mióta ez a Drahos úr megjelent a városban, a bokrok félreugranak s a szalonnák futva menekülnek előle. Aztán itt van Tomi, aki feltálalónak készül, de többnyire csak magát kell feltalálnia a kínos helyzetekben, melyekbe a koponya rejtélyének nyomozása során keveredik három barátjával, Rékával, Laurával és Erő Kapitánnyal.

  Vajon e négy kisdiák képes a képes rejtély megfejtésére, vagy Drahos úr és cinkostársai kerekednek felül?

  Hiába is töröd ezen a koponyád!

  Ez a történet titokkal kezdődik, és rejtéllyel ér véget. Ráadásul az egész kész röhej!

 22. Regényem fülszövege:
  Mit tehet egy lány,ha van egy idióta öccse, egy fél-alkoholista barátja
  és van egy ember, aki bármikor megölheti teljesen büntetlenül?
  Mit tehet akkor, ha sikerrel jár a mentőakció, de mégsem?
  Mi a különleges egy széktámlában?
  Mi válasszon, ha meztelenül kell pózoljon, ha visszajönnek az elveszett területek?
  Mit tegyen egy olyan dimenzióba, ahol a nők nem beszélhetnek 60 szónál többet egész életükben?
  És ami a legfontosabb: hogy hívhatnak valakit úgy, hogy Serpenyő Kolos?
  Holtzer Kittinek a fenti kérdésekre kell válaszokat adnia. Vajon sikerül vagy rosszul sikerül?

 23. Egy hullócsillag… Egy kívánság, mely életeket változtat. Minden egy kívánsággal kezdődik egy nagy szívből kívánva.
  Lyra az eget bámulja, vadássza a csillagokat szemeivel, életét már-már a végtelen horizontnak szentelte, csak egy a sok magányos lélek közul ki nem találja helyét ezen a bolygón, míg fel nem száll a buszra és két fura fiú mellett nem köt ki. Elijah és Gethel kísártetiesen hasonlítanak, messze nem eviláginak tűnnek. Mégis van bennük valami ami Lyrát megnyugtatja. Lyra úgy dönt segít a két elveszett léleknek megkeresni azt ami oly fontos számukra.
  Gethelnek nincs más esélye, már mindet eljátszotta. Csak az az út maradt, hogy megmentse népét nagybátyja szörnyű karmai közül. Csak a zöld szemű lány maradt aki segítséget nyujthat. De félnek Elijahval, titokban kell tartaniuk kilétüket. A lány kiszámíthatatlannak tűnik, nagy esélyt lát rá, hogy mentális problémái lehetnek, nem akar benne bízni…
  Millió bolygó díszíti az univerzumot, mégis két bolygó lakosai keresztezik egymás útját. Három fiatal, kik nem is tudnak egymásről semmit, egymást homályban tartva vágnak neki egy egyszerűnek tűnő kalandos útnak.
  Egy hullócsillag szeli át az eget, valaki csukott szemmel kitárt szívvel kíván és népek sorsát pecsételi meg.

 24. Léosse világában a sárkányok szabadon leszállhattak a Mennyből, és sokuk emberalakban elvegyülve múlatta az időt az Alsó Világ teremtményei között. Egy rejtélyes incidens következtében azonban a teremtő sárkányok lezárják a Mennyek Kapuját, sorsukra hagyva a lent rekedt társaikat. A megmagyarázhatatlan jelenség félelmet és bizonytalanságot szül az emberek szívében, ebből fakadó frusztrációjukat pedig csak egy módon tudják levezetni: a földön maradt sárkányokon.

  Ugyanezen az éjszakán egy másik tragédia is lezajlik. Az Aranysár dinasztia, ami rengeteg neves mágust és bátor lovagot nemzett az idők során, most két sárkány viszályába keveredik, és a vérvonal megszűnni látszik. Egyedül az ifjú Démot éli túl a halálos összecsapást, aki egy titokzatos mágusnő segítségével felkerekedik, hogy a sárkány karmaiból kiszabadítsa elveszettnek hitt nővérét. Vérrel kikövezett út vezeti őket az ember és sárkány közötti megmérettetés felé, miközben a világot beborító rejtélyre is apránként fény derül.

 25. Mellettem

  Egy anya árulását feldolgozni nehéz, fiaként őrizni a titkát még nehezebb. Sean képtelen megbízni a nőkben. Mindegyikben csalárdságot, kelletést, és önzést lát csupán. Ám amikor hosszú idő után hazatér, hogy a nyarat édesapjával és öccsével töltse, meglepetésként éri, hogy az árvaként hozzájuk került kislány micsoda bámulatos fiatal nővé érett.
  Gwen csendes, önzetlen, és nagyon szeretne láthatatlanná válni a férfi közelében, de ez lehetetlen. Természetes kedvessége, szépsége vonzza Seant, ami pedig tovább tetézi a férfi kínjait, hogy Gwen a legnagyobb ellenségével, Connorral kezd járni.
  A hármójuk között feszülő titkok, az elfojtott szenvedély, és egy igazság, mely senkit se tenne boldoggá próbára teszi az érzelmeiket.
  Nyári bulik, egy váratlanul elcsattant csók, s Gwen máris magas hegyek közé szorítva találja a szívét.

 26. A kanadai Új-Skóciában nem minden olyan idillikus, mint amilyennek elsőre látszik. Erre a tizenhat éves Clyde Davey is kénytelen rájönni, miután egy hullára bukkan a Mahone öböl partján. Persze ezen már nemigen tud csodálkozni, mindig is úgy gondolta, hogy a világ egy sötét, mocskos hely. Most költözött Orca Cove-ba az anyjával, mert Brooklynban képtelenek voltak tovább élni. Clyde önpusztító, agresszív, drogos és alkoholista apját megkéselték egy kocsmában. Ez épp elég ok volt arra, hogy eltiplizzenek onnét.
  Ám a turistacsalogató kis ékszerdoboz, mely az Orca Cove névre hallgat, ismeretlen terep Clyde számára. Noha mézédesen kedves nagynénje, az ő jó fej könyvtáros pasija, és egy kíváncsi félvér indián diáklány is próbálnak rajta segíteni, a fiú nem látja a kiutat a fájdalmas emlékeiből.
  Aztán minél jobban megismeri a mikmak rezervátumban élő Lizzyt, annál többet megtud a furcsa neopogány csoportról, az Ősi Szellem Rendről is, melynek a lány már régóta tagja. Ez a rend olyanokból áll, akik hisznek a varázslatban, az ősi vallások hívei, és jól megfér köztük a kelta druidizmus meg az indián tradíció is.
  Lizzy nagyapja, Brad Tibbo, az öreg mikmak bizarr mesével traktálja, de Clyde képtelenségnek tartja, hogy a kelták valaha itt éltek az indiánokkal. Aztán az apjáról szóló rémálmai még különösebb álmokba csapnak át: a mikmak legenda elevenedik meg a fiú előtt. Ez a legenda egy kelta hercegnőről, Nárciszról, és egy indián fiúról, Tövisről szól, akik egymásba szerettek, és szerelmükkel felkeltettek valami borzalmas, sötét erőt, mely ott szunnyadt a talpuk alatt, a föld mélyén. Az erővel ők talán csodákat tehettek volna, de a körülöttük élőket megrészegítette a hatalomvágy. El akarták venni az erőt. Sarokba szorították a párt, az indiánok megölték Nárciszt, Tövis pedig saját magával végzett.
  A különleges erő akkor eltűnt. Azonban most, hogy a skót származású, brooklyni fiú beleszeretett a mikmak származású lányba, az erő éledezni kezdett. Ők lennének a régi legenda alakjainak inkarnációi?
  Clyde lelke tövises, nehezen nyílik meg és csupa seb. Lizzy lelke ártatlan és szépséges, mint a nárcisz.
  Mi lesz, ha a neopogány közösséget megfertőzi a sötétség; és mi van, ha az egyikük ölte meg a rendőrnőt? Mi lesz, ha félholtra tapossák a nárciszt? És mi lesz, ha a tövisben túlárad a bosszúvágy?

 27. Antonio Grimaldi nyomozó Rómában, aki a legutolsó rendőrségi rajtaütésen megsebesül. Önállóan kezd nyomozásba, és a szálak Magyarországra vezetnek. Magyarországon megismerkedik egy tanárnővel, majd munkakapcsolatba kerül a nagyszájú rendőrrel. A nyomozás eredményességét mindenképpen meg akarják akadályozni, ami a végén személyes bosszúvá alakul. Közben rég elfeledett családi titkokra derül fény. Édesanyja halála nem baleset volt, apja foglalkozása csak álca, és a jó családi kapcsolat is inkább csak üzleti. Családja múltja árnyékot vet jövőjére. Saját magában is kételkedni kezd. Egy bűnöző gyereke milyen rendőr lehet? A szálak bonyolódnak, barátságok, szerelmek szövődnek, és a végén a helyére kerül minden. De már semmi sem lesz a régi.

 28. TÜNDÖKLŐ

  Erthol, az elszegényedett fiatal nemes utolsó napjait számolja a daltániai Rónyazugban. Abban bízik, hogy a huszadik születésnapján megkapja örökségét, és végre megszabadulhat csak a múltnak élő nevelőapja nyomasztó felügyelete alól. Mielőtt azonban megtudhatná, hogy milyen kincs rejtőzik az öregember emlékekkel telezsúfolt szobájában, egy különös bujdosó érkezik a faluba, aki fenekestől felforgatja a fiú életét.

  Erthol elhagyja Rónyazugot, de utazása nemcsak Daltánia legősibb városába, hanem népe múltjába is elvezeti. Öröksége nem a remélt kincs, hanem olyan tettek emléke, amelyek nevelőapját önként vállalt rabságra, a bujdosót pedig száműzetésre kárhoztatták. Vajon megbocsátható-e föld és ég határának átlépése egy olyan világban, ahol az istenek magukra hagyták az embereket és csillagokká lettek? És ha a büntetés egy Sárkány alakjában ölt testet, el lehet-e pusztítani kizárólag emberi erővel?

  Úgy tűnik, égi és földi világ egyensúlya akkor borult fel, amikor a néhai király szövetséget kötött az utolsó istennel, aki a földre jött. A két világ határát azonban maguk az istenek sem léphetik át büntetlenül.

 29. Aliz egy kamasz élet átlagos problémáival küzd. Az osztálytársai csúfolják, a srác, akibe egész testével beleesett, észre sem veszi, és emellett rettentően hiányolja két éve elhunyt apját.
  Aliz élete egy hatalmas fordulatot vesz, mikor a születésnapja reggelén az apjától örökölt nyaklánc, amin egy kopott kulcs lóg, levezeti a pincéjükbe, egészen egy eldugott ajtóig, mely egy másik világba visz át.
  Aliz Mágiában találja magát, ahol tündérek, varázslók, trollok és egyéb varázslatos lények laknak, amik elbűvölik a lányt. De a másik világban sem habos torta az élet. Sötét Lovag a birodalom leghatalmasabb fekete mágusa, aki átakarja venni az uralmat egész Mágia fölött.
  Aliznak több kérdésre is választ kell találnia. Megéri-e feladni a régi, bonyolult életét, egy bizonytalanért? Meg tudja-e védeni a birodalmat egy nála is erősebb varázslótól? Szembeszáll a sorsával, vagy hagyja, hogy sodorja őt tovább? Meg tudja majd hozni a megfelelő döntést?

 30. A giant vadász

  Mind tudjuk milyen érzés egy állat szeretete és milyen, ha elveszítjük azt. Liv Lord egyetlen vágya az, hogy megvédjen egy különleges kapcsolatot. Hallja őt, amit gondol, amit érez. Egy giantot, ami lehetetlen lenne. Mi is egy giant? Egy új faj. Hatalmas macskafajták, melyeket az emberiség szolgálatába állítottak. Ők lettek az emberek társai és velük együtt vívnak meg egy tíz évente megrendezett halálos versenyt.
  Alex Wosley célja a verseny abszolút megnyerése. Nem érdekli senki és semmi. Ő átgázolva mindenkin, könnyedén feláldozva bárkit, akarja megnyerni a versenyt. Lenni akar valaki több, valaki erősebb, mint a családjával kapott rangos nemes.
  Történet két család versenyéről, két ellenség szerelméről, apa és lánya vitájáról és egy ember és állat végtelen szeretetéről. „Kezdetben tényleg csak egy giantról szólt az egész, de most már az összesről…”

 31. Mi történik, ha olvasol?
  – Tanulsz valamit, fejleszted a szókincsed, vagy csak élvezed, hogy egy kicsit kiléphetsz a saját, néha unalmas világodból.
  Mi történik akkor, ha busszal közlekedsz?
  – Eljutsz A pontból B pontba, sokkal hosszabb idő alatt mint gyalog… Igen ha lerobban…
  Mi történik akkor, ha a péntek délutáni időpontban akarsz hazajutni?
  – Imádkozol, hogy a végtagjaid megmaradjanak. Meg minél kevesebb sérüléssel, gonddal fel tudj szállni a buszra.
  Mi történik akkor, ha a buszon olvasol?
  – Hasznosan töltöd az időd és nem kell körülötted ülőkre figyelned.
  Mi történik akkor, ha az aki melletted szokott ülni nem jön, mert beteg?
  – Választanod kell az izzadt pasas vagy az folyamatosan fecsegő öregasszony között. Egyik mellet sem lehet semmit csinálni, főleg nem olvasni.
  Mi történik akkor, ha nem a mamika és nem az erős szagot árasztó férfi ül le melléd?
  – Hatalmas szerencséd van, de olyan amit mindenki megirigyel. Becsüld meg.
  Mi történik akkor, ha egy helyes körülbelül tőled pár évvel idősebb srác ül le melléd?
  – Megkönnyebbülsz, meg azért természetesen szemrevételezed, ki is foglalt melletted helyet.
  Mi történik akkor, ha a melletted lévő személy is olvas?
  – Megnyugodsz, hogy vannak még értelmes, és jó képű pasik.
  Mi történik akkor, ha ugyanazt a könyvet olvassátok?
  – Meglepődsz, esetleg nem érted miért olvassa éppen ezt, de örülsz mert nem te vagy az egyetlen ember, akinek teszik ez a könyv.
  Mi lesz akkor ha az egyikük meg is mer szólalni?
  – Bármi…

 32. „Az átok jó dolgokból születik, a rosszat nem lehet elrontani. Mindig marad jel, és van egy személy, aki az átkot feloldja.”
  Emmylou Harris ezekre a szavakra gondolt, amikor talált valamit új háza kertjében. A látszólag jelentéktelen tárgyról a kisváros, Hermon lakói nem hajlandóak beszélni. Emmylou nyomozni kezd. A szálak 1985 nyaráig vezetnek, amikor házában a Manning család élt. Nestor Manning az utolsó pillanatban visszalépett a polgármester-jelöléstől, majd feleségével és ikerlányaival együtt nyomtalanul eltűnt.
  „A hallgatásból beszéd lesz, ha a szellem kopogása áttöri az idő páncélját.” Emmylou-nak sietnie kell, mert csakhamar a múlt és az őrület kettős szorításában találja magát.

 33. Van egy lista.
  Egy lista, amire senki nem akar felkerülni.
  Minden év negyedik hónap, negyedik napján, a listáról eltűnik egy név. A listán csak azoknak a neve szerepel, aki már megöltek valakit. Egy nap, a következő év negyedik hónap, negyedik napján, Evangeline neve felkerül a listára.Rettegés tölti be a lány életét. Minden felborul. Minden egyes újhoz vércseppek tapadnak.
  Vajon ki lesz az akit, Evangeline megöl? Ki az aki véget vet a listának?
  Ha Evangeline feláldozza önmagát…

 34. A 1202/2014.I.25. számú Kormányrendelet kimondja, hogy mindenki, aki tetoválást, piercinget, fültágítót, színes hajat vagy feltűnő ruházatot visel, deviánsnak minősül.
  Mit szólnál hozzá, ha Magyarországon életbe lépne ez a törvény? Belesimulnál a tömegbe vagy lázadnál ellene?

  A 18 éves Melvin a lázadást választotta. Tetoválásai, fültágítója és nemi identitása többszörösen is megbélyegzik. Érzékeny, zárkózott lénye akkor kezd kinyílni, amikor Rutot megismerve tagja lesz a 39-nek, ami a deviánsak menedékhelye.

  A türelmi idő hamarosan lejár, a rendőri atrocitások szaporodnak, a társadalom ellenszenve egyre tapinthatóbbá válik. Ebben a sarkából kifordult világban Melvin csak a barátaira számíthat. És talán Ábelre, aki újfajta, gyengéd érzelmekkel hálózza be őt.

  Milyen erős az érzelmi kapocs köztük? Milyen jövő vár azokra a fiatalokra, akiket a társadalom kivet magából?

 35. Kész vagy új életet kezdeni?
  Kész vagy elfogadni a lehetetlent?
  Kész vagy csatlakozni egy rég elrendelt harchoz?

  Waverly és Dylan élete gyökerestül megváltozik, mikor anyjuk halála után egy kicsi, kérdésekkel teli városba költöznek Anglia szívébe, mely lassan nem csak az új otthonukká válik, hanem valami sokkal többé, a történelmükké. Egy olyan történet részesei lesznek, mely már évszázadokkal ezelőtt meg lett írva.
  Sorsuk, hogy beteljesítve egy régen élt mágus, Damius jóslatát, megmentsék egy idáig ismeretlen nép, a formontírok jövőjét, és megakadályozzák, hogy a gonoszság hamarosan testet öltsön. Egyetlen reményük Damius tekercse, melybe belezárta jogos örökségüket. Azonban a tekercsnek régóta nyoma veszett, mígnem a Damius által hátrahagyott morzsák és rejtvények el nem vezetnek egy másik, a tekercs védelmére alkotott különös világba, ahol a két testvérnek és segítőiknek meg kell küzdeniük nem csak az életüket kívánó különös lényekkel, de saját félelmeikkel is. Be kell bizonyítaniuk, hogy elég rátermettek a feladatra önfeláldozásuk, bátorságuk és őszinteségük révén.
  Az út nehéz és ismeretlen, az ellenük szerveződő erők pedig egyre sokasodnak. A két fiatal harca csak most kezdődik, vajon képesek lesznek beteljesíteni a jóslatot, és azzá válni, akiknek szánta őket a sors?

 36. Annának kislánykorában az ördögszeretőről szóló mese a kedvence. Sokat fantáziál róla, mire felnőtt korában egy ködös éjszakán ő érte jön el, hogy elcsábítsa. Ott áll előtte gyermekkorának félelmetes és mégis vágyott alakja, s a lelkét akarja. Odaadja neki vagy megküzd vele? A vonzás vagy a gonosz taszítása az erősebb? Mi vár ránk a túlvilágon? Ér-e annyit a tudás, mint a lelki üdvösségünk? Ezekre a kérdésekre Annának is meg kell találnia a választ.Ráadásul az ördöggel való a játék az életébe kerülhet..

 37. A lány barátja feltelepítette az operációs rendszert a lány laptopjára. Az operációs rendszer megnyitott egy világító, fényes lyukat a lány belvárosi lakásának padlóján. A lyukból manók kezdtek előjönni, és a kincsüket keresték a lányon. Utána a lány barátja egyre furcsábban viselkedett, mondott ezt, mondott azt, csak valahogy soha nem az igazat. Később jött egy fiatal, hajléktalan srác, aki macskává változott, denevéreket igézett meg, okostelefont használt a rontások és átkok hatékony kezeléséhez, selfie-bottal fényképezte a manók odúit a lyukon keresztül, és elásott egy üst aranyat a Széll Kálmán tér felújításának közepén.
  Ezután jöttek a lidércek. Egyszer apró, kék-fehér, lenyűgöző fénylabdák, akik mocsár helyett Budapest hídjai, házai és körútjai fölött lebegtek. Másszor link alakok lelkei, akik makacsul nem akartak feloldódni a halálban, és mindenáron élőkhöz csapódva akarták megízlelni az életet. Akadt köztük uralkodó is: kegyetlen, hideg, könyörtelen, aki hatalmas jégcsapokkal és kardokkal felvértezve keresett egy üst aranyat.
  Utána jött a kötés, egy főbérlő elvesztése, a kaktusz egy call centerben, egy fekete macska, átjárók, mobiltorony a mezőn, a BKV éjszakai járatának térképe, és egy világokat áthidaló cselszövés.
  A lány blogot kezdett írni, hogy megőrizze saját ép elméjét, és hogy figyelmeztesse az utókort: ha a laptopod új oprendszere likat ütött a padlódra, ne állj szóba a manókkal, ne engedd be a boszorkányt, zárd le az ajtók és ablakok réseit, ne állítsd meg két szint között a liftet, és ha nem akarod magadra haragítani a lidérckirály fiát, ne közöld le egy blogban az egészet.

 38. Egy lány, aki nem akar többé kötődni senkihez…
  Egy fiú, aki már nem hisz a szerelemben…
  Mégis, mikor útjaik keresztezik egymást, az érzéseiknek nem tudnak parancsolni.

  Kailey egy éve nem önmaga. Azóta az eset óta képtelen újra szeretni. Nem tudja feldolgozni a történteket, egyre csak menekül a problémái elől. Minden éjjel alkoholtól tompul el, és minden reggel más ágyában ébred.
  Chase már rég nem hisz a szerelemben. Amióta a barátnője elhagyta, csak egyéjszakás kalandok követik egymást az életében. A nők úgysem akarják őt hosszútávra, szóval nem is ígér nekik semmit.

  Amikor Chase egyik koncertjén találkoznak, rég nem érzett vonzalom támad mindkettejükben egymás iránt. A félresikerült éjszaka után Kailey eltűnik, Chase pedig próbál beletörődni, hogy nem látja többé a lányt.
  Ám hiába nem tudnak semmit egymásról, egyikőjük sem képes távol maradni a másiktól.
  A másodszori találkozás alkalmával Chase nem akarja újra elengedni a lányt.
  Pedig Kailey menekülne… Mint mindig tette. De mi van, ha itt az idő szembenézni önmagával?

  Vajon Kailey maga mögött tudja-e hagyni a múltat, és képes lesz-e újra szeretni?
  Vajon Chase képes lesz-e újra odaadni a szívét, vagy örökre elvették tőle?
  Lehet-e jövője egy lelkileg összetört lánynak és egy hitetlen fiúnak?

 39. Egy fiú eltűnik Budapesten. Egy anya aggódik és nyomoztat. Egy apa mindeközben menti magát, mert ellene is nyomoznak…
  A lecsúszott belvárosi ügyvéd egy jelentős summa reményében elfogadja a megbízást a milliárdos vállalkozó feleségétől, hogy kerítse elő drogos kamaszfiát. Milliárdoséknál egyébként is áll a bál, az apa – a drogterjesztő-hálózat feje – ellen átfogó rendőrségi akció indul. A nyomozást vezető ambiciózus ügyésznő nem engedi a koncot…
  A fiút kereső ügyvéd, és az apa után nyomozó ügyész egymást kijátszva próbál előrejutni, de nem is sejtik még, milyen mélyre és sötétségbe vezetnek a szálak…

 40. Eladnád a vesédet, hogy elmenekülj a háború elől?És mit tennél,ha a beleegyezésed nélkül veszik ki belőled?
  Elvárható-e bajtársiasság két volt évfolyamtárs között?És ha az egyik védőügyvéd,a másik meg ügyész lett?
  Anyaként csak a megúszásra játszhatsz a munkahelyeden vagy lehetnek még ambícióid?És ha másoknak nincs,az számít?
  Eltűnt emberek,eltűnt vágyak,s ami van: pénz, hulla és főleg titkok.

 41. Park Jaewon már túlélte azt, amit kevés előadónak sikerült a hazájában, annak ellenére, hogy otthagyta Seoul legbefolyásosabb zenei kiadóját, továbbra is sikeres előadónak számít, fiatal lányok bálványozzák a nevét és mindent magának tudhat, amiről egy híres énekes álmodhat. Két dolog hiányzik csak az életéből: a szabadság és a szerelem.

  Dél-Korea ügyeletes szépfiúja elzártan éli mindennapjait a próbatermek és a színpadok ketrecében, a barátai a rabtársai is egyben, és a hétköznapi emberek életét csupán régi emlékekből ismeri. Egyetlen csatornát talál, ahol önmaga lehet, egy internetes levező oldalt, ahol álnéven, hamis fényképpel próbál emberi kapcsolatokat építeni, szigorúan a virtuális világban tartva az új ismerőseit. A terve egészen jól működik, egészen addig, amíg meg nem ismeri springfoot21-et, a kekec, külföldi lányt, akit nem nyűgöznek le a bókjai, és aki hozzá hasonló falakkal veszi körbe magát. A lány hatására megnyílik, és egyre jobban kezd vágyni a normális életre, de útját állják a fanatikus rajongók, az idolok felé támasztott társadalmi követelmények és a visszatérő, sötét árnyképek, amik nem akarják elereszteni.

  Vajon sikerül ledobnia a láncait, és végre szabad lehet? Újra megláthatja a tükörben a mosolyát, vagy csak a megalkotott arc marad; Seoul angyala? Felrepül vagy elbukik? Derítsd ki te is!

 42. ’’ A világ azt akarja, hogy becsapják, hát csapjuk is be.’’ Tartja a kissé cinikus, ókori latin mondás. Ám mi van akkor, ha a hazugság inkább szolgálja azt a bizonyos ’’ felsőbb jót’’, mint a száraz és kiábrándító valóság?
  Az idő: 2260. A Föld haldoklik, az emberiség pedig egy rejtélyes és nélkülöz-hetetlen kristály bűvkörében él. Az új energiaforrás feletti birtoklás vágya áthatja a faji ellentétektől és hideg gazdasági érdekektől forrongó minden-napokat.
  A legutóbbi syluriumháború csaknem a teljes kihalás szélére sodorta az emberi fajt, így csakis a végső holokauszt kísértő réme az egyetlen, ami még egyben tartja a Szövetséget, és visszafogja a bolygó többi részét uraló, feltörekvő nagyhatalmakat. A béke azonban így is csak egy törékeny álom, amit végleg ve-szélybe sodor a sylur tudósok által felfedezett interdimenzionális utazás technológiája, és az így elérhető párhuzamos univerzum. A Szövetség erejét megtestesítő Sylur kormány titkosítja a frissen felfedezett új világot, ki-zárva ezzel a vetélytársait.
  Gözerővel megkezdődik a kimeríthetetlennek tűnő syluriummezők kiaknázása, ám alig egy évtizeddel a felfedezés után, egy anarchista csoport kiszivárogtatja a sylur titkosszolgálat által mindaddig féltve őrzött titkot.
  A Föld politikai élete felbolydul. A Szövetségi tanács ülései egyre gyakrabban torkollnak ellenséges vitákba, miközben az átlagemberek egy új élet lehetősé- gét látják a leírások szerint csodálatos világban. A Szövetséget vaskézzel irányító Carryo elnök kényszerhelyzetbe kerül: vagy megosztja az új világot az emberiséggel, vagy szembe kell néznie egy újabb syluriumháború rémével. Ekkor jön a pofonegyszerű ötlet: egy regény segítségével elhitetik a bolygó polgára-ival, hogy az új világ még nem kész az emberiség fogadására.
  Simon Lewis Barlow egy feltörekvő és tehetséges író. Mikor nagylelkű, ám kissé habókos mecénása hozzásegíti álmai szerződéséhez, még nem sejti, hogy csupán egy bábu a hatalmasok kezében. Reményekkel telten, bizakodva indul el a Sara-nysra, a ’’Smaragdzöld Édenbe’’, ahol végérvényesen megváltozik az élete. Szinte azonnal beleszeret az egzotikus szépségű bolygóba és a megbabonázóan gyönyörű telepatába, Camylbe. Úgy érzi, hogy végre révbe ért, azonban hama-rosan szembesülnie kell a kiábrándító valósággal. Rá kell jönnie, hogy mind-addig csak áltatta magát, hogy valójában nem a tehetsége volt az, ami kivá-lasztottá tette, és az igazi szerelem sem létezik.
  Rövid idő leforgása alatt összeomlik a lelkében dédelgetett álomvilág, és az ifjú írónak választania kell az elvei és az álmai, illetve a siker, pénz és elismerés között. De a választás lehetősége is illúzió. Valójában felégetett maga mögött minden hidat, amikor aláírta a sylur kormány által felajánlott szerződést…

 43. Egy nem túl távoli jövőben mindenkinek ennyi élete van, amennyit csak regisztrál magának. Az nem kérdés, hogy mindenki játszik, az annál inkább, hogy mivel. Szabadidődben varázsló leszel és katona, vagy démonokat terelő juhászmester, hiszen a homo sapiens sapiens másképpen a játszó ember, és ha ez rád nem igaz, akkor éjszaka jönnek érted, rád adják a játszós ruhát, és elvisznek. Egy okulusz, és máris egy másik világban landolsz (csak a szobád falával vigyázz, mert azok attól még nem tűnnek el), csak megkéred a rendszert, és kocogás közben zombik kergetnek meg (ha fizetős játékos vagy, jár mellé a fegyver, az csak emeli az élményt), de lehetsz hiperkocka is, hogy toplistákat vezess és a játékokból élj. Ha szereted boldoggá tenni az embereket, tedd meg ezt egy nap tízszer, és a rendszer Szent Johanna bónusszal jutalmazza az erőfeszítéseidet. Temérdek történeten keresztül lehetsz ezer féle kalandor, és a világ megmentése (vagy pusztulásba taszítása) mindig csak Rád vár!

 44. Mary és Jasmine két teljesen különböző nő. Egy valami azonban közös bennük. Mindkettőjük életét keresztezi egy-egy férfi, akik a maguk módján megváltoztatják a nők életét. De hogyan fonódik össze Mary az egyszerű kovács lányának és Jasmine a környék rettegett boszorkányának sorsa? Találkoznak egyáltalán? És ha igen, mi történik, ha az angyali jóság és az ördögi gonoszság megtestesülésének útja keresztezi egymást?

 45. Jacques Armand polgártársnál nincs radikálisabb republikánus egész Párizsban. Lelkesen figyeli az 1792-es eseményeket, a Tuileriák ostromát, a királyi család bebörtönzését, és alig várja, hogy a nemzet elárulói végre vérpadra jussanak. Ám egy estén egy titokzatos, arisztokratikus hölgy látogatja meg őt. Az idegen, de mégis annyira ismerős Ernestine könyörtelenül szembesíti Armand-t a múltjával, amelytől évek óta menekül, és válaszút elé állítja.
  A fiatal forradalmárnak hamarosan mindenről számot kell vetnie, amelyben addig hitt. Mi a fontosabb, a hála vagy a bosszúvágy? Szerethet-e egy hithű hazafi egy volt királyi társalkodónőt? És vajon mi történt azzal a parasztfiúval, akit a királyné valamikor régen a fiává fogadott…?

  (Work in progress, körülbelül a harmadánál tartok 🙂 )

 46. Jim Yukiwappo, Seattle-i hegesztő élete egyetlen pillanat alatt megváltozik, amikor egy nyári éjszakán ismeretlen világba kerül. Megkötözik, megrugdossák, megmentik, fel akarják falni, mindezt fél óra alatt.
  Semmit sem ért. Ki küldi a lélekzabálókat, mi a szerepük az istenköveknek, miféle titkot rejt a Kilencedik, és ő miért érez ellenállhatatlan késztetést, hogy eljusson egy ismeretlen sziklacsúcsra, amelyen különös, fémtüskékkel tűzdelt hajóroncs trónol?
  Választása azonban nincs, életben kell maradnia egy kifordult világban, ahol akár egy gyümölcs leszakítása is halált okozhat, és meg kell fejtenie a rejtélyt, milyen szerepet szántak neki a térszövők, akiknek az emberek csupán bábuk a Résvilágnak nevezett játéktáblán. Viszontagságai közepette a fiúnak társai lesznek, fény derül különleges képességére, mégsem érezheti magát biztonságban, mert halálos ellenséggé válhat a szívéhez közel álló lány is, ha a térszövők úgy kívánják.

 47. Egy festő, aki kilétét titkolja. Egy menyasszonyt megörökítő festmény, amelyet tilos eladni.

  2015 májusában Zakar Medárd a háttérbe húzódva közönyösen, egyenesen fásultan szemléli kiállítása sikereit. A megnyitó remekül alakul, s hatalmas összeget ajánlanak az ‘Egy menyasszony arcképe’ című művéért, ám ő mégsem hajlandó megválni a képtől. Ugyan menyasszonyát már jó ideje nem látta, Medárd ennek ellenére képtelen elengedni a festményt és a múltat.
  Egy ártatlan kérdés gondolatban visszarepíti a múltba, mikor ugyanezeket a szavakat valaki másnak a szájából hallotta.

 48. A rémálmok sosem szürkék, ahogyan az álmok sem rózsaszínűek, akárki is gondolná így. Brooklyn is így hitte, egy ködös, borongós képet alkotott erről a különös világról. Túl valóságos, semmi különleges és csodás sincs benne, ameddig nem bolondítjuk meg vele. Ő tudja irányítani az álmát. Pontosabban vele együtt a világot, a különleges képességével. Ez persze mesésen, csodásan, tökéletesen hangzik, de korántsem az. Minden összeomolhat tőle. Miatta. Veszélyesebb, mint akárki is sejtené. Persze, mint minden történetben, most is itt van egy tüneményes srác, Kendall, aki szintén tudni szeretné ezt a lehengerlő titkot, ami a feje tetejére fordítja egész Kaliforniát.

 49. Óvónők, Normató, Szerelem
  Ez a könyvsorozat belátást enged a főiskolás élet mindennapjaiba, a vizsgaidőszak feszült légkörébe, a diákmunka rejtelmeibe és a fiatalok bulis szokásaiba. Léna a főszereplőnő, aki óvodapedagógus hallgató, és Áron az etika tanára, egymásba szeretnek, de erre nem szabad, hogy fény derüljön, az iskola falai között. A tanároknak szigorúan tilos szerelmi kapcsolatot kialakítani a diákjaival. Nem kivétel ez alól Áron sem, de neki kéne ezt a legjobban tudni, hogy nem etikus, hiszen ha kiderül, eltávolítják a posztjáról. Áron már négy éve dolgozik, az iskola tanáraként, és soha nem fordult elő vele, hogy egy tanuló felkeltette volna az érdeklődését. Egyébként is van egy hosszú ideje tartó kapcsolata. Most mégis jött Léna, aki teljesen elvarázsolja, és kölcsönös is az érzés. Így szerelmi viszonyt folytatnak, de a rengeteg akadály sokszor szétszakítja majd őket. Léna helyzetét az is nehezíti, hogy más településről jött ide tanulni, és ott már van vőlegénye, Patrik, aki folyamatosan korlátozza. Így Lénának nehéz döntéseket kell meghoznia. Ebben segít neki a legjobb barátnője, Evelin, akivel sok hasznos tanácsot adnak egymásnak. Mivel Léna szép lány, sokaknak megakad rajta a szemük. Egy börtönviselt, erőszakos férfinak is megtetszik, aki először a főnöke, majd a zaklatója lesz. A regény során ezek a szálak kuszálódnak, és még más, rövid, szerelmi élmények, de egy biztos szál van, ami a legerősebb, a tanár és a hallgató szerelme. De vajon lesz-e annyira erős a kapcsolatuk, hogy együtt maradjanak?

 50. Jae Multhazar, a hírhedt cowboy a Telepen próbál szerencsét. Gettókon, tökönlőtt isteneken és sötét börtönökön keresztül kell bosszút állnia azon, aki mindent elvett tőle.
  Ciercis, a jámbor építőmester merész vállalkozásba kezd: megépíti egykori feleségének a saját Szerelempalotájukat – nem sejti, hogy a cél érdekében vasorrú bábákkal kell szövetséget kötnie, és kannibálok vérét kell ontania.
  Eleza, a milliárdos üzletember harmadik felesége kétségbeesetten próbálja kiiktatni két vetélytársát. Jutalma egy vadállatokkal teli cella és egy woodoo-mester segítsége.
  Mordicus álma valóra látszik válni, mikor egy másik világba kerül a pokollyukakon keresztül, és megismeri Sátán Őfelségét – ott azonban összeverik, kirabolják, és ezt nem tűrheti szó nélkül.
  Igarkiv, a nőcsábász gróf úgy érzi, rátalált az igaz szerelemre. A bökkenő csak az, hogy igaz szerelme nem talált rá…
  A szálak a cirkuszban futnak össze – jó szórakozást, kedves nézők!

 51. Éjsötét szempár

  Kéla lecövekelt a férfi előtt, mozdulni sem mert. Az előbb a szeme láttára ölte meg azt a nőt, és most felé igyekezett. A lány nem akart rá nézni, de a férfi éjfekete szemei vonzották. Bizarr érzés kelt életre benne, szíve majd kiugrott a helyéből, s amint közel érezte magához, azt kívánta bárcsak minél hamarabb megtenné…
  De, amint belemélyedt az arcába rájött, nem az a legrosszabb dolog, amit tehet vele, hogy megöli. Egy pillanatra behunyta a szemét, és a gyilkos előző áldozatát látta maga előtt. Mennyire hasonlít rá! Ez még inkább elborzasztotta. Lábai lemerevedtek, nem tudott mást tenni csak várni. Ekkor a férfi már olyan közel volt hozzá, hogy magán érezte a lélegzetét.
   Még találkozunk! – mondta sötéten, és csókot lehelt az arcára.
  A lány verejtékben fürödve ébredt. Időbe telt mire szíve zakatolása abbamaradt, miután megkönnyebbülve nyugtázta, csak egy álom volt.
  Ránézett az órájára. Késésben volt. Villámgyorsan felöltözött, és rohant a buszra, hogy el ne késsen az iskolából. A buszon ülve újra átélte az éjszaka borzalmait. Nem is vette észre, hogy ül mellette valaki. Egy nála néhány évvel idősebb srác figyelte.
  Miután leszállt, mély levegőt vett és befordult az iskola utcájába. Közben azon gondolkodott, mi volt olyan furcsa a fiúban. Aztán rájött: az éjsötét szemei.
  Ez a nap nem hagyta nyugodni. Álmai folyton visszatértek, és a fiú minden alkalommal feltűnt. Kéla azt kezdte hinni, hogy követi… Furcsa dolgokat látott, és érzett. Vajon mindent csak képzeli, vagy hamarosan tényleg fenekestül felfordul az élete?

 52. László egy egyetemen dolgozik, mint kutató-oktató, néhány évvel a rendszerváltás után. Miután álmai munkáját elveszíti, egy középiskolában helyezkedik el. A szürke hétköznapok okozta unalom, és a hatalomérzet iránti vágy egy nemi erőszak elkövetésére viszi rá.
  Áldozata, a 15 éves Reni összeveszik legjobb barátnőjével, Emesével, majd folyamatos hazudozása, és csínyei miatt végül összes barátját elveszíti, így miután erőszak áldozatává válik, senkihez sem tud fordulni.
  13 évvel később egy kereszteződésnél Reni összefut támadójával. A találkozó bosszúvágyat ébreszt fel benne, aminek végrehajtásához kihasználja katonai hátterét.
  Emese, már végzősként szintén László áldozatává válik, belőle azonban az esemény különös izgatottságot vált ki. Alkalmi találkozásaik során az erős nemi vágy egyre mélyebb érzelmekbe kezd átalakulni.

 53. FARKASVÖLGY (FARKASVÖLGY TRILÓGIA 1.)

  Halld az erdő hívását!
  Rayna Darkcloud frissen végzett viselkedéskutató biológus, aki kiskora óta rajong a farkasokért, és ez is a legnagyobb álma – kedvenc ragadozóit kutatni. Csakhogy 2028-at írunk, és a farkasokat kiirtották Észak-Amerikából, már csak az állatkertekben küzdenek a megmentésükért. Rayna azonban hatalmas lehetőséget kap: barátaival elutazhat a Sziklás-hegység egy eldugott zugába, ahol a szóbeszéd szerint él még egy szabad, vad falka a helyiek által csak Farkasvölgynek nevezett területen.
  Engedd szabadon az ösztöneidet!
  Stevensville-ben azonban nincs olyan egyszerű dolguk, mint azt a lány remélte. A farkasok kiválóan rejtőzködnek, csak egy orvvadász által megsebesített, vad nőstény szolgál kiindulási pontul. Rayna egyre megszállottabban keresi a már-már legendának tűnő falkát; amikor aztán összefut a különc, de jóképű Cassellel, a dolgok egy csapásra megváltoznak. Rayna hirtelen közelebb kerülhet a rejtélyes falkához – miközben olyan titok jut a tudomására, ami mindent megváltoztathat.
  Nézz szembe a sorsoddal!
  Miközben tőlük nem messze egy újonnan felbukkant, gyilkos farkasfalka embereket kezd gyilkolni, Raynát egyre nagyobb fenyegetés veszi körül. Nem csak a vadon egyre erősödő, hívó szava, de a Cassel iránt érzett, mélyülő érzései is veszélybe sodorják, hiszen a falkából nem mindenki nézi jó szemmel a ténykedését. A fenyegetően közeledő tél pedig kíméletlen döntés elé állítja… Vajon az élete a fontosabb, vagy a kutatása?

 54. SORSBÚJÓCSKA – 224 NAP VAKÁCIÓ

  224 nap.
  3 barát.
  És egy út, ami mindent megváltoztat…
  Norman Mavis Eldridge egy teljesen átlagos srác, aki az egyetem előtti napjait chipsevéssel, filmnézéssel és futással tölti. És gyűlöli a középső nevét. A hétköznapokból törékeny barátja és sorstársa, Shirley Alva Chambers rázza fel egy őrült ötlettel: ők ketten és az állandóan jelmezeket varrogató barátjuk, Ruth utazzanak el! De nem egy sima egy hetes kirándulásra. Hanem egy hatalmas, Európa körüli útra – egy lakókocsiban.
  A három barát Shirley szüleivel vág neki a hatalmas útnak, aminek során nem csak az európai országok nevezetességeiről tanulnak rengeteget, hanem magukról is. Az összezártság miatt elkerülhetetlenek a hullámvölgyek, és az együtt átélt kalandok sorozatos próbák elé állítják Normant és barátait. Főleg, amikor kiderül, hogy Shirley valami súlyos dolgot rejteget előlük…
  Normannak hamarosan rá kell jönnie, hogy nem véletlenül indultak el erre az útra. Shirley pedig nem azt számolja, mennyi ideje vannak úton… hanem hogy mennyi ideje van hátra. És amikor minden összeomlani látszik, akkor kezdődik az igazi út.
  Amikor nem marad már más, csak a lejtő… kezdj el futni!

 55. Északföldön minden király vára mellett áll egy Fafrilse, melyeknek keletkezése éppen olyan keserű történet, mint amilyen keserűséget okoz a halandóknak is.
  Yldril, a főisten felesége az óidők során olyan sokat zokogott a folyamatosan háborúzó férje után, hogy könnyei egész árkokat töltöttek meg. Miután az égiek és az emberek több száz esztendőt követően békét kötöttek egymással, Yldril tavai csodás képességeik miatt szent helyekké váltak. Mostanra már régi s új királyok sírhelyévé lettek, melyekben épségben alusszák örök álmukat szeretteikkel együtt az idők végezetéig.
  Nesiril nagy szerencsétlenségére a Fafrilséjük épp a Lidérc-rengetegben terül el, amely kegyetlen játékot űzve az érző szívekkel, élvezettel kergeti őrületbe a belépőket. Épp ezért hitte magát bolondnak Roald Evinrud is, ám kénytelen volt belátni az ellenkezőjét, amikor a tóból kiemelve egy éve halott húga élettelen testét, a partról szintén a húga nézett vissza rá élve, sértetlenül és teljes valójában.

 56. A fiú esküt szeg, hogy követhesse az Utat, melyhez egy még erősebb eskü köti.
  A lány szintén esküt szeg, mert az Út gúzsba köti, mikor saját igazságérzetét követné.
  A férfinak lövése sincs, miről hadoválnak azok ketten, a Levél Útjáról pedig a postabontó jut eszébe.

  Voltak idők, mikor a Levél Útja több volt egy szamuráj számára, mint a legédesebb anyatej, a legtisztább vérvonal, a legacélosabb akarat – több volt, mint maga az Élet.
  Manapság azonban más szelek fújnak, és Randall Norton, a jobb időket is megélt ex-zsaru orrába nem vágnak mást, csak az árulás és egy halott lány édeskés bűzét.
  Vajon okkal vetődött pont ő a két fiatal útjába, vagy egyszerűen csak túl részeg volt, mikor igent mondott? És ha már így esett, megvolt benne a kellő erő, hogy évszázados hagyományokat vegyen semmibe?
  Vajon lehet-e méltó ellenfél egy számára ismeretlen szabályok szerint zajló harcban, vagy ő is egy kukában végzi, egyetlen hajszálpontos vágással valahol a belei tájékán?
  Talán A Levél Útja mégsem pusztán egy letűnt kor eszménye. Talán nem is lehetne értékesebb manapság, mikor új szelek fújnak.

 57. Leila egy átlagos tini, aki nagy hévvel éli mindennapjait. Tanul, a barátaival lóg és mindemellett imádja a lovakat. Ám egyik napról a másikra fenekestől felfordul az élete és ez csak egyre rosszabb lesz.
  Egy esős napon a barátnője lovának a bokszán egy üzenetet talál, amelyen az áll, hogy “Tűnjetek el az erdőből!”. Ott viszont egyre érdekesebb dolgok történnek és a lányok kunyhóját is feltörik. A lovardában hatalmas változások zajlanak és a kedvenc ló, aki mindig ott van és segít átvészelni a problémásabb napokat, eladóvá válik. Ráadásul mostanában a barátja is kezd furcsán viselkedni és ő sem úgy tekint már rá, mint egy évvel ezelőtt. Mindeközben rájön, hogy egy bűncselekménybe csöppent. Egy kedves ismerős lova is veszélybe kerülhet.
  Leila elhatározza, hogy kideríti, mi történik az erdőben és megakadályozza Vihar eladását, ám ezzel lehet, túl sokat kockáztat…

 58. “- Te sem vagy százas…-Rajongani egy könyvért , mert szerelmes vagy a szerkesztőbe, ez pont olyan, mint rajongani egy bandáért ,csak azért mert odáig vagy a hangmérnökért.
  -Igen pont olyan.”
  Igen pont olyan.

  „Voltál már igazán szerelmes? Hát persze hogy voltál! Akkor már Tudod, hogy sohasem egyszerű, mint azt a romantikus regényekben olvashattad. És mondok én neked még valamit az Anyukád is tudjaAzt azonban még én se tudom.hogy hogyan fogok együtt dolgozni az iskolai szindarabon azzal arogáns idiótával aki hangosítani fog. Ok ,Tudom Ő a z „EM” rockbanda hangmérnöke és pokoli jól néz ki…És akkor?”
  „A szerelem szívás minden életkorban , főleg mikor, megtudod ,hogy egyszem lánykád, az egyetlen igaz szerelmed fiába zúgott bele. S ugyanaznap tudod meg azt is ,hogy a kiadandó könyve szerkesztője a volt szerelmed.”

  Történet Anyáról és a Lányáról . Régi és új Első Szerelmükről. Hűségről, Családról, régóta elrejtett titkokról, és érzésekről. Egy kicsit máskép és egy kicsit ugyanúgy .

  Figyelmeztetés: Ez a regény 100% -ban vámpír és angyal mentes. De nyomokban tartalmazhat csodát és egy csipetnyi hétköznapi varázslatot, ami ellen te se vagy védve. Ha végig olvasod téged is megfertőz.:)

 59. “- Te sem vagy százas…-Rajongani egy könyvért , mert szerelmes vagy a szerkesztőbe, ez pont olyan, mint rajongani egy bandáért ,csak azért mert odáig vagy a hangmérnökért.
  -Igen pont olyan.”
  Igen pont olyan.

  „Voltál már igazán szerelmes? Hát persze hogy voltál! Akkor már Tudod, hogy sohasem egyszerű, mint azt a romantikus regényekben olvashattad. És mondok én neked még valamit az Anyukád is tudja.Azt azonban még én se tudom,hogy hogyan fogok együtt dolgozni az iskolai szindarabon azzal arogáns idiótával aki hangosítani fog. Ok ,Tudom Ő a z „EM” rockbanda hangmérnöke és pokoli jól néz ki…És akkor?”
  „A szerelem szívás minden életkorban , főleg mikor, megtudod ,hogy egyszem lánykád, az egyetlen igaz szerelmed fiába zúgott bele. S ugyanaznap tudod meg azt is ,hogy a kiadandó könyve szerkesztője a volt szerelmed.”

  Történet Anyáról és a Lányáról . Régi és új Első Szerelmükről. Hűségről, Családról, régóta elrejtett titkokról, és érzésekről. Egy kicsit máskép és egy kicsit ugyanúgy .

  Figyelmeztetés: Ez a regény 100% -ban vámpír és angyal mentes. De nyomokban tartalmazhat csodát és egy csipetnyi hétköznapi varázslatot, ami ellen te se vagy védve. Ha végig olvasod téged is megfertőz.:)

 60. Kedves Írók!
  Köszönjük a sok izgalmas fülszöveget. Figyeljétek a weboldalt, szerdán kiderül a sorsolás eredménye. 🙂

 61. Életre lehet-e hívni valakit, aki belehalt a fájdalomba, már lemondott magáról, az életéről?
  Megtalálhatja-e valaki újra önmagát?
  Mennyi mindent bír ki egy barátság?
  Valóban segítséget várhatunk egy rafinált pszichológustól?
  Megéri-e egy kockázatos tervbe belevágni, abban a reményben, hogy segít?
  Milyen rejtélyes gyógyító szerepe lehet egy arcba vágott ajtónak, egy haldokló kutyának és a megoldatlan rejtvényeknek?

  Ha ezek a kérdések foglalkoztatnak, akkor a könyvem Neked szól. Nőknek nőkről: „mindennapos” veszteségeidről, amik nem hétköznapi fájdalommal járnak. A történet/gyógyulás során a pszichológiai munka izgalmas világába, a „kulisszák mögött működő terápiás technikákba is betekinthetsz.

  Megismerheted: Márton Bernadettet, akit megcsaltak és elhagytak. Több napig étlen, szomjan saját lakásának padlóján fekszik, teljesen lemondva az életéről; Kovács Kamillát, aki a padlóról szedi össze Bernadettet, szeretettel gondoskodik róla, de barátnője minden segítséget megtagad, halál közeli állapotba kerül, miközben Kamilla is nagy terhet titkol barátnője elől. Zalinszki Nórát, pszichológust, akinek Kamilla kéri a segítségét, azonban Nóra nem biztos abban, lehet-e segíteni, és ha igen, a segítség nem okoz-e több kárt. Ezért egy merész, szokatlan több lépcsős tervet eszel ki. Kamilla a reménytelen helyzetre, és a kevés idő miatt belemegy a kockázatos tervbe s szövetséget kötnek Bernadett tudta nélkül a megmentésére.