Imádok olvasni játék – folytatás

Imádok olvasni játék – folytatás

A VII. Aranymosás Irodalmi Válogató idején – a meghirdetett Imádok olvasni játéknak is köszönhetően – nagyon izgalmas beszélgetések alakultak ki egy-egy regényrészlet alatt. Minden írónak tanulságos lehet, hogy milyennek látják az olvasók a művét, nemcsak regényrészletek, hanem novellák esetében is. Ezért úgy döntöttünk, kicsit módosítva, de folytatjuk ezt a játékot, mert szeretnénk minél több embert arra biztatni, hogy írja meg a véleményét.

Májustól kezdve írástechnikai játékok és cikkek mellett novellák kerülnek ki az oldalra. Az Aranymosás Irodalmi Magazinba nagyon kevés kivétellel csak a kiadó szerzőitől és volt íróiskolai hallgatóktól várunk novellákat. Most viszont ennek a játéknak a keretében szeretnénk lehetőséget adni mindenkinek, aki szívesen megmutatná egy-egy novelláját.

Feladat: olvasd el a májustól kezdve kikerülő novellákat, és írd le a benyomásodat. Milyenek voltak a szereplők? Mi tetszett a történetben? Mennyire fogott meg? Adj az írónak visszajelzést, segítsd ezzel, hogy olvasói szemmel lássa a történetét.

Nyeremény: beküldheted egy legfeljebb 20 ezer leütés hosszúságú novelládat az oldal szerkesztőjének, akitől kapsz egy személyes visszajelzést – lényegében olyan hosszút, mint a lektori hírekben kapott visszajelzés volt a pályázat során –, illetve a novellád kikerülhet az oldalra, ha szeretnéd.

Sorsolás: minden hónap végén kisorsolunk egy nyertest az aktív véleményezők közül.

Tarts velünk a következő hónapokban is, olvass novellákat, mondd el a véleményed, játssz velünk 🙂

*

VN:F [1.9.21_1169]
Rating: 10.0/10 (9 votes cast)

Leave a Comment

One Comment

  1. Remek kezdeményezés, köszönjük! Várom az első írást.