Ilyen volt a Könyvfesztivál – 2. rész

Április végén a Millenárisban került megrendezésre a 25. Budapesti Nemzetközi Könyvvásár. Ez a színes, izgalmas, könyvekkel programokkal, írókkal és olvasókkal teli esemény mindig különleges élmény – nemcsak az olvasóknak, hanem az íróknak is, akik kiülnek dedikálni.

Hétfőn megmutattuk, hogy érezte magát Ashley Carrigan, Bartos Zsuzsa, Ecsédi Orsolya és Spirit Bliss.

Ma újabb beszámolókkal folytatjuk a sort 🙂

Böszörményi Gyula hosszú órákon keresztül dedikált kitartóan a Könyfesztiválon, és két dedikálás között még egy beszélgetésen is részt vett, ahol bejelentettek egy váratlan fordulatot Ambrózy-báró körül. Kattints ide és nézd meg te is, mi is történt ezen a beszélgetésen!

Bessenyei Gábor szokásos, fotókkal illusztrált, szórakoztató beszámolójából megtudhatjátok, miért kell (az írónak) egy selfie-bot, milyen jól sikerült a dedikálás és hogy felismerték a videói miatt. „Én nem vagyok az a fajta író, aki lépten-nyomon hálálkodik az olvasóinak, amiért vannak neki, de azért… azért baromira jó érzés, hogy jönnek hozzám és keresnek az olvasók, néha nem is kis áldozatok árán”, írja a bejegyzésben.

Kattints ide és olvasd el az egészet, nézd meg a képeket! 🙂

Fekete Judit csütörtök délutántól vasárnap estig kint volt a Könyvfesztiválon, ugyanis dolgozott is. Viszont most először szerzőként is helyt kellett állnia, amitől tartott kicsit. „Az még továbbra is furcsa és igazán elolvadok tőle, amikor az olvasók elmondják, mennyire élvezték a könyvem, még mindig felfoghatatlan, hogy levették a polcról, kifizették, hazavitték és jól megették. Elolvasták, na”, írja a bejegyzésében

Hogy végül minden jól alakult-e azt tudd meg ide kattintva – olvasd el az egész bejegyzést! 😉

Róbert Katalin rutinosan ment már ki a Könyvfesztiválra, ezúttal is vitte a szerkesztő-énjét is, sőt, még fotózott is. Azért a legjobb élmény mégis a dedikálása volt: „éppen Bessenyei Gábor és Ecsédi Orsi szuper dedikálásáról ballagtam (furakodtam a tömegben) át a D épületből a B épületbe, nyakamban a fényképezőgéppel, vállamon Rókát, Kisherceget és a könyvjelzőket rejtő vászontáskával, és akkor megláttam egy hosszú sort. Kezükben Szelídíts meg! kötetekkel. Hát, húha!”, írja a blogján.

Kattints ide és tudd meg, hogy telt számára ez a három nap 🙂

Szöllösi Kristóf szombaton civilben, vasárnap viszont íróként jött ki a Millenárisra. Beszerzett jó pár könyvet és kiosztott jó pár dedikálást. „Nem tudom, mondtam-e már, mindenesetre számomra az összes ilyen alkalom, amikor találkozhatok veletek, valami hatalmas élmény, amit egyszerűen akárhogy próbálok, nem tudok szavakba önteni. Szerintem nincs pozitívabb visszajelzés egy író számára, mint amikor azt hallja a vele szemben ülő embertől, hogy a könyv, amit írt, az egyik kedvence”, írja blogbejegyzésében.

Kattints ide és olvasd el az egész bejegyzést!

Tarts velünk pénteken is a cikksorozat utolsó részére 🙂

*

VN:F [1.9.21_1169]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük