Hírek

– Hivatalosan is beköszöntött az ősz, hamarosan új magyar regényekkel jelentkezünk 🙂

– Az utóbbi hetek során több szerzőnk is tartott borítótervező pályázatot, amikre számtalan szép terv érkezett. A szerzők döntöttek, de a kiadó vezetősége még nem, így ha szeretnéd hallatni a hangod a kedvenc borítóiddal kapcsolatban, tedd meg bátran.

Íme, az utóbbi hetek pályázatai:

– Ferenczi Szilvia és Susuk Melinda több szerzőnkkel is készített interjút, ezeket a linkre kattintva olvashatjátok: Palásthy Ágnes; Demi Kirschner; Felkai Ádám; Kae Westa és Rácz-Stefán Tibor

Tavi Kata szeretettel várja az ajánlókat a Sulijegyzetek harmadik részéhez. Klikk a részletekért.

– Új regénnyel jelentkezik idén Róbert Katalin. Infókat itt találsz, egy apróbb idézetet pedig ide kattintva olvashatsz.

– Friss megjelenések híján a Blogturné Klub a nyáron több könyvünkhöz szervezett retró blogturnét. Szerencsére magyar regények is előtérbe kerültek, a Szívritmuszavar és az Enigma is kapott figyelemfelkeltést. Köszönjük szépen!

– Büszkén jelentjük, hogy Palásthy Ágnes mesekönyve, az Elrabolták a siklót kötelező olvasmány lett a Környei Általános Iskola harmadik osztályában 🙂

Youtube csatornát indított K. László Szilvia, ahol a mesekönyveiből olvas fel gyerkőcöknek. Érdemes megnézni, a kicsik odáig lesznek érte!

VN:F [1.9.21_1169]
Rating: 8.2/10 (5 votes cast)
3 hozzászólás Szólj hozzá
  1. A pályázat mindig úgy zajlik, hogy a főnökség nyárra elviszi a kiválogatott kéziratokat, és ősszel dönt. Ami igent kap, bekerül a következő éves tervbe, és megjelenik.
    Még a főnöki döntésre várunk, de a napokban meglesz.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük