Eredményhirdetés

Eredményhirdetés

Húsvétkor 100 szavas játékot játszottunk, egy megfestett tojást kellett megszemélyesíteni száz szóban.
Köszönjük, hogy sokan velünk tartottatok, és megszólaltattátok a tojásokat 🙂

Az E/1 közel hozza az olvasóhoz a karaktert, ugyanakkor ahhoz, hogy jól működjön, fontos megtalálni az adott karakter hangját, ami szerethető, izgalmas, felkelti az érdeklődést és egyben egyedi is. Személyiséget festeni gondolkodásmóddal és kifejezésekkel egyaránt lehet – most is nagyon jól megmutattátok, hogy a különböző tojások hogyan tudják egészen másképp megélni ugyanazt az eseményt.

A kollégákkal megnéztük a megoldásokat, többet is nagyon szerettünk: nagyon tetszett KáErr utasítgató tojása; Kun Csilla méltósággal leguruló karaktere; Theresa filozofálgató tojása; Farkas Diána YouTube-sztár tojása; Ancsa metáltojása; Csillag Izabella wellness-kozmetikája és Firestarter18 hátborzongató és érzékeny leírása.

A nyertes pedig Sade Lia ötletes megoldása lett:
Taktikai feljegyzés a bevetés ismeretlen főparancsnoka számára:
A nevem Ezernégyszázharminckilences. Rabszolgaként jöttem a világra, humán takarmányozási céllal. Világossá vált számomra, hogy valaki zendülést szervezhetett közülünk. Nem kizárt, hogy az ellenség oldaláról is kaptunk szövetségeseket. Szilárd meggyőződésem alapja az, hogy a mai nap humán fiókák festettek színesre, mindezt egy kifejlett egyed felügyelete mellett. Piros háromszögek, kék négyzetek, sárga hullámvonalak, azaz egyértelmű harci dísz motívumok fedik mind az én, mind társaim egész testét. Az, hogy egy nagy horderejű szabadságharc tervezete húzódik a háttérben, szűk létszámú csapatunk körében már nem kérdés.
Jelentjük készen állunk a feladatra! A parancsokat rendíthetetlen hittel és elszántsággal várjuk!

Gratulálunk!
Kérlek, küldd el egy novellád vagy (kis)regényed első 10 ezer leütését a
konyvmolykepzopalyazat ’kukac’ gmail ’pont’ com
címre, és a hamarosan felkerül a szerkesztés.

Mindenkinek köszönjük a játékot, hamarosan új 100 szavast indítunk!

 

VN:F [1.9.21_1169]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)

Leave a Comment

4 hozzászólás

  1. Gratulálok mindenkinek!

  2. Lia, nagyon gratulálok! Amikor felkerült a 100szavasod, már rögtön tudtam, vagyis inkább reménykedtem, hogy te fogsz nyerni, mert megérdemelted! 🙂 Én is imádtam az írásod, remélem a novellád/regényed is hasonlóan ötletes!

  3. Nagyon szépen köszönöm a megtiszteltetést, illetve Farkas Diánának is a kedves szavakat. 🙂

    A részletet elküldtem, izgatottan várom az eredményt. 🙂

  4. Jogos a győzelem, ez egy nagyon ötletes száz szavas volt! 🙂 Gratulálok!