Kreatív, sztorikért és írásért rajongó fiatalokat várunk

Imádod a történeteket? Nemcsak olvasni, hanem te magad is meséket szősz, kalandokat képzelsz el? Arról álmodozol, hogy egyszer neked is megjelennek a regényeid?
Akkor téged keresünk!
Ez a nyár szóljon az írásról (is)! Tarts velünk az Írástudó Íróiskola Ifjúsági kurzusán!

Mire számíthatsz?
– hozzád hasonló, írásért, történetekért rajongó csoporttársakra
– izgalmas beszélgetésekre
– a könyvkiadás titkainak megismerésére
– írásra, írásra, írásra
– és még több írásra 😉

„Rengeteg tapasztalatot gyűjtöttem, a feladatok felfedték, hogy miben kell erősödnöm és hogy mihez van inkább érzékem. Megnövelte az önbizalmam, és az önkritikámat is átalakította.” – Farkas Petra (17)

Mennyi ideig tart?

Az oktatás 4 héten keresztül tart, 2020. július 6. és 31. között. Hetente kapsz majd cikket és gyakorlati feladatot, az idődet ezen belül úgy osztod be, ahogy neked kényelmes.

Mi történik, ha júliusban nem szabad utazni, tanórákra járni?

Ezt a kurzust online tartjuk, egy zárt Facebook csoportba kell majd becsatlakoznod, ott kapsz feladatokat, ott teheted fel a kérdéseidet, ott születnek az izgalmas beszélgetések.

Akkor nem is személyre szóló az oktatás?

Csoportos oktatáson veszel majd részt (maximum 15 fő lehet a kurzuson), de te személyesen is kapsz visszajelzést az oktatódtól a munkádra, feltehetsz kérdéseket.

Ki tartja a kurzust?

Az oktató Kozma Réka szerkesztő (az Így neveld a regényedet blog vezetője), ő a Könyvmolyképző Kiadó tapasztalt szerkesztője, aki minden hétköznap elérhető lesz a Facebook csoportban.

Milyen témákra számítsak?

A kurzuson szó lesz a könyvkiadás világáról, a párbeszédek fortélyaira, sokak ellenségéről, a leírásról és a titokzatos dramaturgiáról.
És ezen felül mindenről, ami titeket érdekes kreatív írás, izgalmas regények vagy könyvkiadás témakörben. Bátran kérdezz majd!

Ki jelentkezhet?
15–20 év közötti, szívesen olvasó, írni is szerető, fiatalokat várunk erre a kurzusra

„Ez a hónap megerősített az álmomban, hogyha foglalkozom vele, és fejlesztem magam, akkor egyszer belőlem is nagy író válhat! Köszönöm a lehetőséget és a rengeteg segítséget, amit kaptam” – Lili (16)

 

Szeretnél a részese lenni? Akkor jelentkezz te is!

Jelentkezési határidő: 2020. június 20.
Kurzus időtartama: 2020. július 6-31.
A kurzus díja:  30.000 Ft + 27% ÁFA, azaz 38.100 Ft

Jelentkezés módja:
írj egy e-mailt a konyvmolykepzopalyazat@gmail.com
tárgy mezőbe írd bele, hogy ifjúsági kurzus,
és csatold egy írásod ELEJÉT (prológus nélkül),
max. 10 ezer karakter terjedelemben.

A jelentkezési határidő után egy héttel visszajelzünk, de addig is ha bármi kérdésed van, írj, szívesen felelünk neked és a szüleidnek is!

Kattints ide és tudj meg még többet a kurzusról!

„Nagyon örülök, hogy részt vehettem ezen a négyhetes képzeletbeli kalandsorozaton! Biztos vagyok benne, hogy kreatívabb, bevállalósabb, és gazdagabb lettem általa.” – Anna (18)

Ezen a nyáron foglalkozz az írással (is) egy szuper csapat tagjaként! Tarts velünk te is erre az izgalmas kalandra. Mi már nagyon várjuk 🙂

VN:F [1.9.21_1169]
Rating: 9.5/10 (2 votes cast)
2 hozzászólás Szólj hozzá
  1. Idősebbek semmiképpen sem jelentkezhetnek? 27 vagyok, de egyébként engem érdekelne, főleg, mivel a történet, amin dolgozom, főleg a fent említett korosztálynak lenne ideális. 🙂

  2. Kedves Nikolett,
    idősebbeknek jóval többféle kurzust is kínálunk. Hasonló, de nem a fiatal hallgatóknak kidolgozott a Szövegboncoló (ősszel indul ilyen kurzusunk), vagy pedig, ha amúgy is ezt a korosztályt célzod a regénnyel, akkor a Young Adult regényírásról szóló kurzust ajánlanám (szintén ősszel indul) 🙂
    Mindkettőről találsz itt leírást, infót: http://aranymosas.konyvmolykepzo.hu/iroiskola

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük