Ifjúsági kurzus 15-22 éveseknek

Te vagy az, aki órán nem jegyzetet ír, hanem az új regényén dolgozik? Akit legalább annyira érdekelnek a kitalált karaktere kalandjai, mint egy baráti beszélgetés? Aki szeretné egyszer a kezébe venni a saját, megjelent regényét?

Te vagy az, akit várunk a kurzusunkra 😉

A kurzus megerősített benne, hogy nekem valóban ez az utam, és hatalmas önbizalomtréning volt. Bátran ajánlom mindazoknak, akik szenvedélyként tekintenek az írásra, és fejlődni szeretnének! Mert ha elhisszük, hogy képesek vagyunk rá, és teszünk is érte, akkor nem lehetnek korlátaink! 🙂 (Aux Eliza, 18)

A Könyvmolyképző Kiadó ifjúsági kurzusára 15–22 éves fiatalokat várunk, akiket érdekel az írás és a könyvkiadás. (Korábbi kurzusokon 19 év volt a korhatár, ezt kérésre 22-re emeltük.)

Ha szoktál írni, ha álmodozol egy saját regényről, ha kíváncsi vagy, kik és mi alapján választják ki a megjelenő könyveket, ha érdekel egy nagy kiadó titokzatos világa, akkor itt a helyed!

Nagyon sokat tanultam a kurzus alatt, de a legfontosabb tanulság számomra ez volt: többet tudsz kihozni magadból, mint gondolnád! Olyan kihívásokat kellett teljesítenünk, amikre azelőtt nem is számítottam. Először azt hittem, nekem, kezdő írónak (1 éve írok hobbiszerűen), biztos nehéz lesz. Az írósuliban azonban megtanultam, hogy minden egyes feladat új ajtókat nyit előttünk. Az első hét után a feladatokra már nem kihívásként, hanem lehetőségként tekintettem, amiből bármit kihozhatok. (Anna, 18)

A kurzus 4 hetes, maximum 15 fő vesz részt rajta. Az oktatás csoportos internetes távoktatás, így az sem gond, ha vidéken vagy külföldön élsz, ha tanulsz.

Hetente kapsz cikket és gyakorlati feladatot, amit úgy osztasz be, ahogy akarod, de a szerkesztő minden hétköznap elérhető, ha kérdezni szeretnél.

A kurzuson sor kerül beszélgetésekre a hallgatók írásairól, játékos írói feladatokra, portyázásokra az írástechnika világában.

Az oktató bármilyen kérdésre szívesen felel, ami érdekel téged, legyen az a romantika ábrázolása, a magánkiadás vagy a zombik. Zárásként közös novellaírás (nem kötelező). Amennyiben jó a novella, kikerülhet az Aranymosás Irodalmi Magazin weboldalára.

Számomra hatalmas inspirációt jelentett a kurzus. A témák, amikről beszéltünk, érdekfeszítőek voltak. Élveztem, hogy hasonló érdeklődésű emberekkel beszélgethettem, olvashattam az írásaikat. (Lili, 16)

Légy te is a csapat tagja, legyen az írás játék, csatlakozz és érezd jól magad 🙂

Érdekel? Így tudsz jelentkezni:
konyvmolykepzopalyazat@gmail.com, a tárgy mezőbe írd a kurzus nevét, írd meg, mióta írsz, jártál-e korábban kurzusra, foglalkoztál-e írástechnikával és csatold egy friss, nem bétázott írásod első 10 ezer leütését

Kattints ide és nézd meg, mikor indul legközelebb 😉

*

VN:F [1.9.21_1169]
Rating: 10.0/10 (3 votes cast)