Áttekintő

Az Aranymosás regénypályázatban még lektorálásra váró művek:

Egérfogó, Zenés mesék, Vágyra járók, Sávok és csillagok között, Halálnász, Keriak Roún, Vámpírok márpedig, Dani és a szárnyas macska, Himnusz az élet, Rézszínű Hold, Fogjunk griffet!, Sárkánylelkek, Széllel szemben,  Viharpárduc, A habvár, Mese re-habbal, Ékes lelkek, Robinson az őrhelyen, Árnyból az angyal, Faygates, Kristályszép, Mi a manó?!

A varjasboszorka pozitív lektori jelentést kapott.

Az Ítéletidőt e-bookra javasolták.

A démon és a papnő negatív véleményt kapott.

Eddig két pozitív lektori véleményt kapott: Marcsi meséi, A napszemű Pippa Kenn, Mese a kis piros autóról (Mesék fiúknak)

Egy pozitív lektori vélemény: Vámpírhoroszkóp

Egy pozitív, egy negatív lektori véleményt kapott: Törtetők, Feledékeny János (Mesék fiúknak)

*

A lektorok alapvetően a papírkiadást mérlegelik, de a pályázat közben vagy végén javaslatot tesznek arra is, mely műveket javasolják e-booknak. A megjelenésekről és formájukról (papír vagy e-book) Katona Ildikó kiadóvezető dönt. A döntés eltérhet a lektorok javaslatától.

Egyes szerzőknek felajánljuk, hogy a pályázat befejeztével az oldalon részletekben leközöljük a művüket, és a végén szerkesztői véleményt adunk. Eddig kiválasztott művek: Bovaryné jelenti, Mai mesék Erdélyből.

 

 

3 hozzászólás Szólj hozzá
  1. Köszönjük, Aranymosó,
    hát alakulgatunk… akinek sikerült, gratula!, és akinek nem, az se törjön le, hajrá neki egy új regénynek (feltankolva a tanultakkal), szerintem az a legjobb gyógymód elutasításra!
    A körben ácsorgóknak (velem együtt) meg kitartást kívánok, és pozitív látásmódot, mert a sok tanulság és izgalom dacára bizony hosszú ez a menet… 🙂

  2. Erika! Én a helyedben még nem csomagolnék, a műfaji távolság ellenére mindig úgy gondoltam a könyvedre, hogy a befutók közt a helye, és ez most sem változott… (Tudod, a végén Ildikó dönt.)

  3. Endre, köszönöm. Vékony szalmaszál ez, és most nem is vagyok túl bizakodó, de már az is nagyon jólesik, hogy ennyire meghökkentetek a döntésen.

    Szilvia, neked is köszi, már folyamatban van az új. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük