Aktuális

 

 

A Könyvmolyképző Kiadó Aranymosás írástechnikai csapata a tehetségek felfedezésével foglalkozik. Jelenleg több, mint ötven magyar írónk van, és a csapat évente új írókkal bővül.

Mi történik most az oldalon?

Az oldalra most novellák és kreatív írás cikkek kerülnek ki, illetve írástechnikai játékokat játszunk.

***

Milyen pályázataink zajlanak?

2011 óta aktívan fogadunk kéziratokat, de sajnos most a pandémia gazdasági hatásai miatt átmenetileg nem várunk új írásokat. A regényíróknak szóló, 2020-as Aranymosás Irodalmi Válogatót, az éves tematikus antológiát, és a meseíróknak szóló Olvasó Szuperhős pályázatot későbbre halasztottuk.

Erről részletesen ide kattintva olvashattok.

Update:

Friss hír, hogy 2021. február 1-től a VIP és DELUXE szerzők munkáit újra tudjuk fogadni, ezek lektorálásra kerülnek. 

Kik a VIP pályázók?

1. Az Olvasó Szuperhős kötetbe bejutott meseírók három évig; 2. A kiadó novellapályázatain nyertes írók három évig; 3. Az Írástudó Íróiskolában nyolchavi kurzust elvégző; 4. A Kéziratszerviz során a lektor által kiemelt szerzők. Ők közvetlenül a vezető szerkesztőnek nyújthatják be az írásukat.

*

Információk a lezárult pályázatokról:

Az Aranyrög online novellapályázatra január 20-ig lehetett jelentkezni. Részletek és egyéb elvárások a pályázati kiírásban olvashatók. Az eredményhirdetés ide kattintva olvasható.

*

A korábbi évek Aranymosás Irodalmi Válogatóira beküldött pályaművekről, megjelent regényekről ide kattintva lehet tájékozódni.

*

Szeretnél íróként fejlődni? Hiszel abban, hogy a tehetség mellett fontos a szorgalom is?

A Könyvmolyképző Kiadó Írástudó Íróiskolája számos kurzust kínál az írástechnika iránt érdeklődő felnőtteknek, és egy kurzust írással foglalkozó fiataloknak. Kurzusainkon a hallgatók rendszeresen elméleti anyagot és gyakorlati feladatokat kapnak, illetve személyes visszajelzést a szerkesztőtől.

Kíváncsi lettél? Kattints ide, és ismerd meg az Írástudó Íróiskola kurzusait!

 

Szeretettel várjuk az írásokat!

Könyvmolyképző Kiadó

 

VN:R_U [1.9.21_1169]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
7 hozzászólás Szólj hozzá
 1. Sziasztok! Sajnos nem egyértelmű, hogy mikor lehet aranymosásra regényt beküldeni, dátumot sehol nem találok, nem tudom, hogy a válogató, ami véget ért, mikor is ért véget, idei vagy sem, úgy olvastam, hogy ősszel van pályázat kiírás, de december 1 és január között lehet beküldeni. Sajnos nem egyértelmü. Kérhetnék erről információt? Előre is köszönöm!

 2. Szia,
  a 9. Aranymosás Irodalmi Válogató, amit 2019 őszén hirdettünk meg, nyáron ért véget. A 10. meghirdetését érdemes most várni. Ide az oldalra fognak kikerülni a pályázás feltételei 🙂

 3. Most Csak az olvasható, nem vártok új írásokat. Mikorra várható az új pályázati kiírás regényekre. Decembertől lesz majd pályázat? És most novellákkal sem lehet pályázni?

 4. Kedves Garajszki Istvánné,
  novellákat jelenleg az Írástudó Íróiskola hallgatóitól fogadunk.
  A regényekkel kapcsolatban hamarosan kikerül egy tájékoztató.

 5. Kedves Könyvmolyképző Kiadó!
  Szeretnék érdeklődni, hogy elindul-e a 10.Aranymosás pályázat? Szívesen pályáznék az első elkészült művemmel. Az oldalon csak annyit lehet látni, hogy: “A vírushelyzet miatt jelenleg várunk újabb kéziratokat!”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük