8. Aranymosás Irodalmi Válogató – eredményhirdetés

A 8. Aranymosás Irodalmi Válogatóra 2019. január 15-ig lehetett beküldeni a műveket. Az első félévben lezajlott a kikerülési folyamat, megismerkedhettünk számos nagyszerű történeti nyitással, és izgalmas beszélgetések zajlottak az oldalon. Szakmai szemmel is érdekes volt az idei pályázat, el is meséltük, hogy miként látjuk a beadott 226 írást. (Az előszűrésről szóló gondolatokat itt olvashatod, a lektori szakasztól szóló gondolatokat itt lehet elérni.)

Most pedig lássuk a legizgalmasabb részt, az irodalmi válogató zárását, és Katona Ildikó főszerkesztő döntését:

Aranymosás nyertesek:

Julia Moonlight: Arany és Ónix – pozitív döntés  (megjelenés idén)

Tóth Eszter: Pöttöm Pötty és a Hetedhét Íz Birodalma – pozitív döntés (megjelenés az illusztrációtól függően idén vagy jövőre)

Az írások e hónapban szerkesztőhöz kerülnek.

Rakéta Projekt:

Lívics Réka: Tangó, Berlin
Jassó Judit: Őszirózsák
Fejes Szonja: Isten könnycseppjében megfürödni
 
A Rakéta projektbe jutott írókkal megbeszéljük részletesen a lektori véleményt, és a javított írást beadhatják újra közvetlenül a lektoroknak. Illetve az Írástudó Íróiskola bármelyik írói kurzusára felvételi nélkül bejuthatnak, és 20% kedvezményben részesülnek 2020. december 31-ig.
 
Public Star
Boza Anita: Az éjszaka színei
 
A Public Star közönségkedvenccel megbeszéljük részletesen a lektori véleményt, és a javított írást beadhatja újra közvetlenül a lektoroknak. Az íróiskolában 20% kedvezménye van 2020. december 31-ig.
 
Szeretettel gratulálunk mindenkinek!
(Az írókkal a jövő hét során felvesszük a kapcsolatot, és egyeztetjük a szerződést, illetve a közös munka lépéseit.)
 
Minden más résztvevőnek köszönjük szépen, hogy megtisztelt az írásával.
Szeretettel várunk mindenkit a jövő évi válogatóra is.
 
 
 
 
15 hozzászólás Szólj hozzá
 1. Gratula a nyerteseknek, a rakétásoknak meg a public starnak is! Szuperek vagytok! 🙂 Külön gratula Szonjának, hogy bekerült a Rakéta Projektbe! Hajrá, nagyon megérdemelted! 😀

 2. Nagyon-nagyon szépen köszönöm a lehetőséget! 🙂 🙂 🙂
  Egyben gratulálok a nyerteseknek, Rakéta-társaimnak és Anitának! 🙂 🙂 🙂
  Sok-sok próbálkozás után kezd érni a gyümölcs 🙂 🙂 🙂

 3. Gratulálok a nyerteseknek, kívánom, hogy leljék örömüket a kiadásban, és találják meg olvasóikat!

 4. Gratulálok minden nyertesnek 🙂 , és sok sikert az átdolgozáshoz/megjelenéshez!
  Kívánom, hogy mielőbb megtaláljátok az olvasóitokat. És ők is megtaláljanak benneteket!

  És mindenkinek elismerésem, aki merte felvállalni az írását, és beküldte a pályázatra (akár kikerült, akár nem), mert már az önmagában egy hatalmas dolog, hogy idáig valaki eljutott!

 5. Mennyi ismerős név 🙂 Jassó Juditnak külön is örülök, szinte minden évben kinn van a részlete, igazán jó és termékeny szerzője lesz a kiadónak 🙂

  Mindenkinek gratulálok 🙂

 6. Kedves Aranymosás!
  Az a kérdésem, hogy a válogatóra be lehet küldeni trilógiát/sorozatot is, vagy csak önálló regénnyel lehet pályázni?
  A választ előre is köszönöm, és nagy gratuláció a nyerteseknek!!!

 7. Köszönöm szépen Katona Ildikónak és az Aranymosás csapatnak a bizalmat és a lehetőséget, részemről alig várom a közös munkát és a további „kalandokat”. :)Juliának, a Rakétásoknak és Anitának pedig őszintén gratulálok és sok sikert a javításokhoz!

 8. Gratulálok a nyerteseknek, a rakétásoknak, a közönségkedvencnek és persze minden kikerültnek, de a nem kikerülteknek is ugyanúgy, mert végigírni több száz oldalt már eleve hatalmas szellemi teljesítmény.

  Kedves Pál, nyomozásom nem sok eredménnyel járt, így talán egyszerűbb, ha én adok némi támpontot elérhetőség ügyileg. gorjani1985 a mail szolgáltató pedig a legnépszerűbb nemzetközi g betűs. (Csak azért nem írom ki konkrétan, mert a botok azonnal ráharapnának és telepakolnák spammel, de bízom benne, hogy így is érthető :)) Kíváncsian várom a leveled.

 9. Én is nagyon köszönöm a lehetőséget és a gratulációt is, Ran! Végtelenül boldog vagyok, hogy a konyak kóla ellenére a kiadó látott lehetőséget a regényemben. 😀 Én is gratulálok a nyerteseknek, és azoknak, akik kaptak még egy lehetőséget az átdolgozásra, illetve a beadásra. Még sok munka vár ránk, de ez egy remek lehetőség a fejlődésre és egy lépés afelé, hogy beteljesüljön az álmunk. Hajrá mindenkinek, aki beadta a regényét a pályázatra, átdolgozásra vagy új regény írására fel! 🙂

 10. Nagyon sok szeretettel gratulálok mindenkinek, aki pályázott, akár kikerült, akár nem!
  Gratulálok a nyerteseknek és a Rakétásoknak, nagyon jó munkát kívánok mindenkinek!

  Nagyon szépen köszönök minden lájkot, biztatást, gratulációt, igyekezni fogok, hogy megszolgáljam a bizalmat!

  Köszönöm a hatalmas lehetőséget a kiadónak, tegnap óta azon gondolkodtam, hogyan fogalmazzam meg, mennyire örülök! 🙂

  Az Aranymosás számomra rengeteget adott, több pályázóval, véleményezővel megismerkedtem, barátság is született, és megtapasztaltam, milyen az olvasók feltétlen szeretetét élvezni.

  Nagyon szépen köszönöm még egyszer mindenkinek!

 11. Kedves Abigail!
  Be lehet küldeni sorozat első kötetét is, ez nem probléma, az olvasóink imádják a hosszú történetfolyamokat is.

 12. Nagy-nagy örömmel és szeretettel gratulálok mindenkinek!
  Nagy élmény és megtiszteltetés volt részt venni ebben a buliban. A magam részéről valószínűleg nem jelentkezem többet szerzőként, mert ez az egy regényem van egyelőre, és egyhamar nem lesz másik. Ezt viszont jól átdolgozom, amihez sok segítséget, inspirációt kaptam az itt olvasottak révén. Ha valaki ebben szeretne segíteni, vagy egyszerűen csak érdekli az irományom, az megtalál a szakalferencpal@gmail.com címen.
  És ha szerzőként nem is valószínű, hogy jövőre megjelenek, Lobo Marungára azért számíthattok… 🙂

 13. Gratulálok mindenkinek! 🙂
  Örülök, hogy az Arany és Ónix akár már idén kijöhet. A Rakéta hozott némi meglepetést, de ahogy így visszagondolok rájuk, ők is mind felkeltették a figyelmemet a kikerült részletek alapján 🙂 De kicsit sajnálom, hogy Cadoghan Hoot regénye nem került be a rakétások közé 🙁

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük