Aktuális

 

 

A Könyvmolyképző Kiadó Aranymosás írástechnikai csapata a tehetségek felfedezésével foglalkozik. Jelenleg ötven magyar írónk van, és a csapat évente új írókkal bővül.

Mi történik most az oldalon?

Véget ért a 9. Aranymosás Irodalmi Válogató, az előszűrésen átjutott művek listája itt olvasható.
Felkerült az oldalra a 2. Olvasó Szuperhős pályázat eredményhirdetése. Ha kíváncsi vagy, mely művek jutottak be a kötetbe, kattints ide.

Az oldalra most novellák kerülnek ki, illetve írástechnikai játékokat játszunk.

*

Milyen pályázataink zajlanak jelenleg?

A regényeket minden évben az Aranymosás Irodalmi Válogatóra várjuk. Érdemes figyelni az oldalt a következő pályázat kiírására várva.

Az ismert regényírókat az Aranymosás deLUXE keretében várjuk, a beküldés folyamatos. Bővebben itt. Ez a projekt azoknak szól, akiknek hagyományos kiadásban megjelent más kiadónál könyvük országos terjesztésben, de szeretnének új kiadónál publikálni. Vagy magánkiadásban hatalmas népszerűséget értek el, és profi kiadónál folytatnák a munkát.

*

Információk a lezárult pályázatokról:

Véget ért a 9. Aranymosás Irodalmi Válogató. Az előszűrésen átjutott pályázati anyagok listája itt olvasható. Az előszűrők tapasztalatairól itt olvasható információ, a lektorok észrevételei itt találhatók, a 9. Aranymosás Irodalmi Válogató kapcsán a vezető szerkesztő gondolatai itt találhatók.

A meseírók műveit 2020-ban az Olvasó Szuperhős pályázatra vártuk, a pályázat eredményhirdetése itt olvasható.

A korábbi évek Aranymosás Irodalmi Válogatóira beküldött pályaművekről, megjelent regényekről ide kattintva lehet tájékozódni.

*

Szeretnél íróként fejlődni? Hiszel abban, hogy a tehetség mellett fontos a szorgalom is?

A Könyvmolyképző Kiadó Írástudó Íróiskolája négy általános és két speciális kurzust kínál írástechnika iránt érdeklődő felnőtteknek és egy kurzust írással foglalkozó fiataloknak. Kurzusainkon a hallgatók rendszeresen kapnak elméleti anyagot és gyakorlati feladatokat, illetve személyes visszajelzést egy szerkesztőtől.

A 2020-as évben még ezek a kurzusok indulnak:

  • Okt. 12. – Dramaturgia és Young adult-író és Szövegboncoló kurzus / jelentkezési határidő: szept. 20.

Kíváncsi lettél? Kattints ide, és ismerd meg az Írástudó Íróiskola összes kurzusát! 🙂

 

Szeretettel várjuk az írásokat!

Könyvmolyképző Kiadó

 

VN:R_U [1.9.21_1169]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük