Aktuális

 

Az év első felében megtartottuk a 8. Aranymosás Irodalmi Válogatót. A 2019-es év alkotásai a Pályázók menüponton találhatók. Az előszűrésről szóló gondolatokat itt lehet elolvasni, a lektori szakasztól szóló gondolatokat itt találhatók, míg a kiadóvezető döntését ebben a bejegyzésben olvashatjuk.

Az év második felében a weboldalon novellákat és interjúkat közlünk, illetve folytatódnak a 100 szavas játékok és a szerkesztői látványpékség.

Milyen pályázataink zajlanak jelenleg?

A regényírókat a 9. Aranymosás Irodalmi Válogatóra várjuk. A kéziratok beküldési ideje: 2019. dec. 1- től 2020. jan. 15-ig. A pályázati kiírás ősszel kerül ki. (Előző év kiírása itt.)

Az ismert regényírókat az Aranymosás deLUXE keretében várjuk, a beküldés folyamatos. Bővebben itt.

A meseírókat mostantól külön pályázatra várjuk. Idei kiírás – A legvagányabb olvasókönyvem.
Aki bekerül a kötetbe, annak lelkesen átnézzük a saját gyerekkönyveit, és ha jó, akkor megjelentetjük, és az író bekerül a kiadónk csapatába.
Update: 692 írás érkezett, eredményhirdetés hamarosan.

A novellistákat szeretettel várjuk Az év legjobb young adult novellái, illetve Az év legjobb new adult novellái kötetekbe. Határidő: szept. 15.

Fontos neked az írás? Szeretnél fejlődni?

Ősszel ötféle íróiskolai és egy szerkesztőknek szóló kurzus indul, már lehet rájuk jelentkezni. Kattints ide, és ismerd meg a kurzusokat, tudd meg a jelentkezési feltételeket!

 

Szeretettel várjuk az írásokat!

Könyvmolyképző Kiadó

 

VN:R_U [1.9.21_1169]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)