Aktuális

 

 

A Könyvmolyképző Kiadó Aranymosás írástechnikai csapata a tehetségek felfedezésével foglalkozik. Jelenleg ötven magyar írónk van, és a csapat évente új írókkal bővül.

Mi történik most az oldalon?

Az oldalra most novellák és kreatív írás cikkek kerülnek ki, illetve írástechnikai játékokat játszunk.

***

Milyen pályázataink zajlanak jelenleg?

Friss: 

A pandémia gazdasági hatásai miatt jelenleg nem várunk új kéziratokat. Az Aranymosás és egyéb pályázataink meghirdetését későbbre halasztottuk.

Erről részletesen ide kattintva olvashattok.

Update:

2021. február 1-től csak a VIP és DELUXE szerzők munkáit újra tudjuk fogadni, ezek lektorálásra kerülnek. 

*

Az Aranyrög novellapályázatra január 20-ig lehet jelentkezni. Minden írótól egy novellát várunk. Részletek és egyéb elvárások a pályázati kiírásban olvashatók.

*

Információk a lezárult pályázatokról:

Véget ért a 9. Aranymosás Irodalmi Válogató. Az előszűrésen átjutott pályázati anyagok listája itt olvasható. Az előszűrők tapasztalatairól itt olvasható információ, a lektorok észrevételei itt találhatók, a 9. Aranymosás Irodalmi Válogató kapcsán a vezető szerkesztő gondolatai itt találhatók.

A meseírók műveit 2020-ban az Olvasó Szuperhős pályázatra vártuk, a pályázat eredményhirdetése itt olvasható.

A korábbi évek Aranymosás Irodalmi Válogatóira beküldött pályaművekről, megjelent regényekről ide kattintva lehet tájékozódni.

*

Szeretnél íróként fejlődni? Hiszel abban, hogy a tehetség mellett fontos a szorgalom is?

A Könyvmolyképző Kiadó Írástudó Íróiskolája négy általános és két speciális kurzust kínál írástechnika iránt érdeklődő felnőtteknek és egy kurzust írással foglalkozó fiataloknak. Kurzusainkon a hallgatók rendszeresen kapnak elméleti anyagot és gyakorlati feladatokat, illetve személyes visszajelzést egy szerkesztőtől.

Kíváncsi lettél? Kattints ide, és ismerd meg az Írástudó Íróiskola összes kurzusát! 🙂 A 2021-es oktatási terv hamarosan elkészül.

 

Szeretettel várjuk az írásokat!

Könyvmolyképző Kiadó

 

VN:R_U [1.9.21_1169]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
7 hozzászólás Szólj hozzá
 1. Sziasztok! Sajnos nem egyértelmű, hogy mikor lehet aranymosásra regényt beküldeni, dátumot sehol nem találok, nem tudom, hogy a válogató, ami véget ért, mikor is ért véget, idei vagy sem, úgy olvastam, hogy ősszel van pályázat kiírás, de december 1 és január között lehet beküldeni. Sajnos nem egyértelmü. Kérhetnék erről információt? Előre is köszönöm!

 2. Szia,
  a 9. Aranymosás Irodalmi Válogató, amit 2019 őszén hirdettünk meg, nyáron ért véget. A 10. meghirdetését érdemes most várni. Ide az oldalra fognak kikerülni a pályázás feltételei 🙂

 3. Most Csak az olvasható, nem vártok új írásokat. Mikorra várható az új pályázati kiírás regényekre. Decembertől lesz majd pályázat? És most novellákkal sem lehet pályázni?

 4. Kedves Garajszki Istvánné,
  novellákat jelenleg az Írástudó Íróiskola hallgatóitól fogadunk.
  A regényekkel kapcsolatban hamarosan kikerül egy tájékoztató.

 5. Kedves Könyvmolyképző Kiadó!
  Szeretnék érdeklődni, hogy elindul-e a 10.Aranymosás pályázat? Szívesen pályáznék az első elkészült művemmel. Az oldalon csak annyit lehet látni, hogy: “A vírushelyzet miatt jelenleg várunk újabb kéziratokat!”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük