Aktuális

 

 

A Könyvmolyképző Kiadó Aranymosás írástechnikai csapata a tehetségek felfedezésével foglalkozik. Jelenleg ötven magyar írónk van.

Az oldalon most novellákat és interjúkat közlünk, illetve folytatódnak a 100 szavas játékok és a szerkesztői látványpékség, ahol szerkesztést lehet nyerni.

*

Milyen pályázataink zajlanak jelenleg?

A regényírókat a 9. Aranymosás Irodalmi Válogatóra várjuk. A kéziratok beküldési ideje: 2019. dec. 1- től 2020. jan. 15-ig. A pályázati kiírást ide kattintva lehet elolvasni.

Az ismert regényírókat az Aranymosás deLUXE keretében várjuk, a beküldés folyamatos. Bővebben itt.

*

Információk a lezárult pályázatokról:

Az év első felében megtartottuk a 8. Aranymosás Irodalmi Válogatót. A 2019-es év előszűrésen átjutott alkotásai ide kattintva találhatók. Az előszűrésről szóló gondolatokat itt lehet elolvasni, a lektori szakasztól szóló gondolatok itt találhatók, míg a kiadóvezető döntését ebben a bejegyzésben olvashatjuk. A kiválasztott művek karácsonyra megjelennek.

A meseírók írásait a A legvagányabb olvasókönyvem pályázatra vártuk. Nemcsak publikációs lehetőség ez, hanem aki bekerül a kötetbe, annak lelkesen átnézzük a saját gyerekkönyveit, és ha jó, akkor az író bekerül a kiadónk csapatába.
A kötetbe jutott versek és mesék listáját ide kattintva lehet elolvasni. Az első három helyezett díját az Olvasás Éjszakáján adtuk át, erről ide kattintva lehet olvasni.

A novellistákat szeretettel vártuk Az év legjobb young adult novellái, illetve Az év legjobb new adult novellái kötetekbe. Szeptember 15. volt a beküldési határidő, több száz novellát kaptunk. Eredményhirdetés várhatóan év végén.

*

Szeretnél íróként fejlődni? Hiszel abban, hogy a tehetség mellett fontos a szorgalom is?

A Könyvmolyképző Kiadó Írástudó Íróiskolája négy általános és két speciális kurzust kínál írástechnika iránt érdeklődő felnőtteknek és egy kurzust írással foglalkozó fiataloknak. Kurzusainkon a hallgatók rendszeresen kapnak elméleti anyagot és gyakorlati feladatokat, illetve személyes visszajelzést egy szerkesztőtől.

Kíváncsi lettél? Kattints ide, és ismerd meg az Írástudó Íróiskola összes kurzusát! 🙂

 

Szeretettel várjuk az írásokat!

Könyvmolyképző Kiadó

 

VN:R_U [1.9.21_1169]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)